Att i princip ha helg.

 

 

 

Hösten håller i sig och vi sitter inne i ett vardagsrum som doftar kaffe och lägger planer; våra fotsulor mot varandra på bordet medan vi pratar, vinden ligger hårt utanför mot rutorna. Kontoret står nästan-klart två rum bort, det är bara plattorna som ska på plats sen kan jag visa – mattan vi hittade på IKEA har fungerat som snuttefilt för Tooka sen den kom på plats, hon ligger platt på mage där inne med nosen ner i luggen och ser lika osugen ut på hösten som alltid.

Idag vankas det pakethämtning, telefonmöte och rykande varma muffins, och det känns i magen att det är fredag och i princip redan helg.

Och så har jag en vinnare utav Lindex-capen! Grattis Jenny Henriksson – du har mail!

21 kommentarer till “Att i princip ha helg.

  1. Alltså det enda jag vill göra just nu är att springa hem och mysa till det så där ordentligt som du beskriver. Underbara fredag, bästa dagen ju! Kul med paket, gott med muffins.

  2. OOOOoooh vilken besvikelse. Vann jag inte nu heller.
    Grattis då till vinnaren….;)

    Och nu baskemig är det helg och vi ska vara hemma och försöka att mysa utan att bråka. Förutom i morgon då vi ska på utflykt och grilla med vänner.

    Hepp, nu tar vi helg.

    Hälsningar
    Las Palmas

  3. Nämen! Är det sant? Jag vinner aldrig någonting. Herregud vad roligt. Tusen och åter tusen tack! Du har räddat min vinter.

    Kram

    Jenny

  4. Har först nu hittat din blogg och tittar ofta in. Vi bor pa ett gammalt slott här i Tyskland, och har liksom ni lite ”blandad” inredning hemma. Det är härligt att se dina bilder, och man inspireras alltid till nagot nytt.
    Här tar vi helg nu i ett nystädat hus som luktar jul…. Länkad till Ellis Corner beställde jag Maison Bellés städgrejs och var TVUNGEN att tulla lite pa juldoften! Maken och de barn som var hemma trodde att jag blivit lite galen tror jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg