Att ha den sötaste av busar.

 

Jo.

Jag har nog banne mig den finaste buse som går att tänka sig.

Och jag vänjer mig aldrig aldrig vid kärleken till denna lockhåriga lilla halva-halva av mannen och mig.

Älskade unge.

Rekommenderade inlägg

38 thoughts on “Att ha den sötaste av busar.

 1. Herreguuuuud som jag skrattar och gråter samtidigt, perfekt att se en grå novemberdag.
  Värmer ända in i hjärteroten, vilken underbar lite buse!!!

  Och texten, så bra, så rolig!!

 2. Hahahhaha!!! Underbart!! Min egen buse gör precis likadant! Där där där där däääär där dädädäää där där! Och mamamamamamamamammmmmmamama! De är ju för underbara helt enkelt! Och kärleken! Det är precis som du skriver, att man aldrig vänjer sig vid hur mycket kärlek som kan finnas där!

 3. Åh jag vill oxå ha en bäbis som säger där! Måste bara hem och tjata lite på killen så han ställer upp på produktionen! Åh!

 4. Åh vad go han är!! Han och min nils har precis samma uttryck o grejor för sig. Så härliga! Och vad roligt med en filmsnutt, bra påminelse om att jag borde få köpa en ny kamera så jag kan filma!! Kram

 5. Hihi! Det var helt underbart å se, din textning gjorde allt så kul!
  Säkert så han tänker 🙂
  Söta söta lilla buse!

 6. Förresten, kunde du inte göra en video som mtv hade back in the days (kanske de fortfarande har, i dont know) Cribs, där du går genom hela huset och visar allt, som kylskåpsinnehåll, vem som ligger på din soffa mm. De vore superkul!! 😀

   1. Jaaaa. Vilken rolig idé. Fast eg är det roligare om man gör det på en riktigt lusig plats. Några från radion gjorde det från en spårvagnshall. Sjukt roligt.

   1. Oj, vilken bra kvalitet det blir av den! Vi behöver köpa en filmkamera till jobbet, men funderar på om vi skulle köpa en kombinerad kamera/film.

    Tack! Vi funderar vidare. Det brukar bli så när min sambo är inblandad… 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *