Att snart vara i luften.

 

 

Ja, nu är vi här Annika och jag, på flygplatsen. Käkar frukost, sneglar in i butiker, mumsar croissant. Försöker gissa vart alla runtomkring ska åka och fnissar lite nervöst.Jag fick ta av mig skorna i säkerhetskontrollen och bara dialogen med den danska säkerhetskontrollanten vore något att fånga på film då jag är så förbaskat dålig på danska och inte alls fattade vad han ville att jag skulle klä av mig. Men iallafall. Fjärilarna är fortfarande fjärilar men jag är inte lika hispig. Nu är jag ju på väg.

Om några timmar landar vi och ikväll ses vi nog igen.

Tills dess får ni ha världens finaste dag.

22 kommentarer till “Att snart vara i luften.

  1. Åhhhhh ha det nu så gott! Så skönt för er att lämna detta höstrusk för några dagar. Det låter precis som jag när jag ska ut och resa. Bara jag har passerat in-checkning och security så finner jag dtt nervöst lugn (till skillnad från att ha varit alldeles stissig). Älskar att gå omkring på Kastrup och bara vara, äta och titta på folk.

  2. Tack för din underbara blogg! Hittade den i somras, tror jag, och läste ikapp hela för några veckor sedan när jag var sjuk :))) Det enda jag tror mig ha missat är vad för rackartyg du ska hitta på i Israel? Ha det underbart, fina du 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg