Att försöka visa lite mer av igår.

 

 

Det här är utsikten från hotellfönstret. Förstår ni? Så man blir mjuk i knäna litegrann. Och ljuset är vitt, vitt, vitt med en smula dis och jag kan knappt vänta tills jag får ge mig ut med kameran idag och känna lite mer på landet och staden. Särskilt som troende är det en så ofantligt häftig upplevelse att vara här. Jag vet inte ens hur jag ska förklara det.

(Jag är ju troende, inte skolad eller född i det – bara troende).

 

armband/icon

 

När vi kom fram till hotellet hastade jag och Annika ner till strandpromenaden för att få lite att äta. Det finns en överhängande risk att detta kommer bli litegrann av en matblogg de närmsta dagarna för jisses. Maten är det bästa jag ätit. Bröd, bröd, bröd. Varmt bröd. Rykande bröd. Röror att doppa i. Jamen ni hör ju.

 

 

Och sen vart det mörkt nästan sådär som att släcka en lampa och vi skulle allihop på middag med mannen jag skrivit om i förra inlägget. Såhär såg jag ut! Fast med huvud och ben och så. Hoss-klänning och armband från Lily and Rose.

Vilka som är här?

 

 

Angela (som legat däckad och migränkräkts i några dagar men nu äntligen är på benen igen), galet härliga Emily, Annika såklart och vackra Josefine.

Och så vart det middag och mer om den kan ni som sagt läsa i förra inlägget. Nu väntar guiden i lobbyn och jag har fortfarande inte lagt kameran på laddning. Hurry hurry, alltså. Ses snart igen.

16 kommentarer till “Att försöka visa lite mer av igår.

  1. Men gud vilka underbara bilder. Åh, vad jag önskar att jag kunde få till lika fina bilder som dig till min blogg. Ser så proffsigt ut.

    Det ser verkligen ut som ni har det trevligt 🙂

    Kram/Madeleine

  2. Underbara bilder. Jag förstår precis vad du känner med magin om Israel, jag är också troende och vill så åka dit en dag.

  3. Så roligt att se, jag ska själv till Israel i vår. Vill gärna höra mer om din tro Emma, om du vill berätta! På vad? Och hur tar det sig i uttryck i ditt liv? Efter kommentarerna verkar det som om flera av dina läsare tycker det är intressant. Värme, Z

  4. Ni ser ut att ha det bra som vanligt. Och som vanligt så ska man inte sätta sig här och läsa när man är hungrig 😉 Röror med nybaktbröd att doppa i, finns det något bättre?
    Ja det ska vara ost och choklad då. Men det kan man ju smalla ihopa med brödet och röran 😉

    Mums!
    Väntar och längtar efter mer.

    Hälsningar
    Yohanna

  5. Jag är ledsen, men jag skulle inte kunna åka till Israel. Vet ni om att Palestinierna (de som levde där först) som nu bor utstötta på Gazaremsan får sätta upp galler över sina hustak. Israelerna som bor ovanför slänger nämligen sina sopor ner över deras hus. Judarna som själva blivit så grymt behandlade, har nu länge gjort samma sak mot palestinierna….

  6. Jag är inte troende., Men Israel var och är fantastiskt! Skulle kunna åka dit idag igen.-any time!
    Så njut av smakerna, människorna och kulturen! ( försök kanske även ignorera vakterna med k-pist… sånt e vi ju inte vana med från mellanmjölkslandet:)

  7. Så spännande att ”få följa” med på resan, tack vare alla dina otroligt vackra bilder Emma! Israel är sannerligen ett land jag skulle vilja besöka vid något tillfälle! Ser fram emot fler härliga inlägg!

    Kram Jes ♥

  8. Så glad jag blev när jag läste att du är troende. Skulle gärna också åka till Israel nångång, se alla de där platserna med egna ögon. Men dina foton går ju inte av för hackor, så underbart vackra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg