Att kunna vinna julens blommor.

 

Finns det något bättre än blommor?! Nä, inte mycket.

Vilket är tur. För nu kommer det en tävling i samarbete med Mästerblomman där två personer kan vinna varsitt presentkort på 500 kr att handla blommor för!

Det enda man behöver göra är :

1. Att gå in på Mästerblommans hemsida här och hitta sin favorit-julblomma.

2. Klistra in länken härunder i en kommentar och motivera varför just du borde få kamma hem ett presentkort på 500 kr att handla blommor för.

Gilla gärna Mästerblomman på Facebook här.

Tävlingen pågår till och med den 25 november klockan 14:00.

Lycka till!

56 kommentarer till “Att kunna vinna julens blommor.

  1. 1. Min absoluta favorit är hycinten för att den är så söt, men framförallt för den helt ljuvliga juldoften som sprider sig i hela hemmet och skapar julstämning. http://masterblomman.se/product/267-tripp-trapp-trull.html

    2. Jag borde vinna därför att blommor får mig att må så himla bra så här års när det är mörkt, en stressig tid och allmänt deppigt. Önskar mig att köpa riktiga ”må-bra-blommor” till helgerna helt enkelt! 🙂

    Kram

  2. Min fina mamma fyller 60 år på julafton så om jag vinner ett presentkort skulle jag utan tvekan ge henne denna underbara bukett! http://masterblomman.se/product/52-lyxbukett-stor.html
    Hon ställer alltid upp mig och mina syskon, passar barnen och tänker aldrig på sig själv så en sådan är hon verkligen värd!

    Annars är min favoritjulblomma denna vackra amaryllis som håller stilen hela julen och långt in på det nya året 😉
    http://masterblomman.se/product/255-smakfull.html

    Kram Matilda

  3. Min favorit är julrosen i rustik plåtkruka (http://masterblomman.se/product/263-ljus-skonhet.html). Jag älskar julrosor och det bästa är att man kan plantera ut dem i trädgården efter jul!

    Jag tycker att just jag ska vinna därför att vi är Familjen Sjuk här hemma. Vi har varit sjuka i omgångar sedan början av september. Det börjar bli löjligt! De senaste fem veckorna har jag haft halsfluss och bihåleinflammation (och käkat penicillin) två gånger. Däremellan har jag nåt slags envist förkylningsvirus som ger halsont, hosta och extrem trötthet. Sonen har haft öroninflammation med sprucken trumhinna och ungefär fem vanliga förkylningar. Maken har varit sjuk i 2 veckor i sträck nu. Så nu är vi två vuxna vrak som hostar i kapp nätterna igenom och dagtid försöker orka med en (för tillfället) pigg treåring. Gissa om vi behöver all uppmuntran vi kan få? En vacker blomma i ett ostädat hem skulle i alla fall liva upp tillvaron lite! 😉

  4. Julblommor! Så vackert! Jag borde verkligen satsa mer på blommor och inte bara en massa gröna växter som klarar av att jag glömmer bort dem 😉

    Jag skulle vilja vinna två st Ståtlig! http://masterblomman.se/product/253-statlig.html
    En till mig och en till mamma som tack för all hjälp med min son nu när jag börjat skolan. Och sen är jag allergisk mot hyacinter (vilket jag sörjer varje jul) så en blomma som inte doftar är alltid bra.

    Varför? Ja du, ständiga frågan, varför jag och ingen annan…? Men för att det skulle pigga upp en trött skolmamma och skolpojke, som verkligen behöver lite ledigt och mysmys nu

    Kram!

  5. För mej som älskar skog, zink och vita blommor och som håller Julrosen väldigt högt var det ett lätt val *smiles* http://masterblomman.se/product/263-ljus-skonhet.html

    Varför jag ska vinna, för att jag helt enkelt vill och tycker att jag är värd lite extra nu i jul och vinter. Min blomkonsumtion gräver lätt stora hål i min lilla plånbok under årets mörkaste tid. Blommor och växter ger mej ljus för att klara långa mörka vintern och mys och hemkänsla som gör att jag gärna vistas hemma.

    Ha en riktigt mysig avslutning på helgen och en god start på en nya veckan.

  6. Jag är fullkomligt tokig i hyacinter och har denna ljuvliga lilla blomma i varenda vrå i juletid så om jag vinner så kommer jag att köpa hyacinter på längden och tvären!

  7. Den här vackra julgruppen, http://masterblomman.se/product/258-julsmycke.html, skulle jag vilja ge till min mamma, som fortfarande vid 81 års ålder bjuder hela släkten på julaftonsfirande! Hon är alltid så positiv och glad, ställer upp för oss alla och försöker alltid göra något extra när det gäller dukning och dekorationer. Den här hade sparat henne en del jobb själv och gjort henne mycket glad!

  8. Hej Emma!
    vilken fin tävling, vill gärna vara med.

    Min favoritblomma är helt klart

    http://masterblomman.se/product/263-ljus-skonhet.html

    Jag älskar blommor men är dessvärre överkänslig vilket innebär att jag ej tål blommor som doftar, vilket är ledsamt då jag älskar hyacinter.

    Julrosor är underbara och doftar ej! Älskar dem..

    Min mamma och bror tål ej blommor med doft, med julrosor och amaryllis så kan jag skapa en fin jul med blommor med stor känsla som inte doftar. De är så vackra så de väger faktiskt upp förlusten av den goda doften som vi ej tål…

    Nu håller jag tummar och tår/Anna

  9. 1. Den finaste julblomman var definitivt den här: http://masterblomman.se/product/263-ljus-skonhet.html
    Hur söt som helst i mitt julfönster.

    2. Jag investerade i nya blommor förra veckan som jag tänkte skulle stå till över jul. Tyvärr höll inte mina katter med som nu tuggat av alla och det enda som finns kvar är lite gröna pinnar och nåt blad här och där. Så, jag behöver nya blommor och skulle bli överlycklig om jag vann!

  10. Den finaste julblomman är vinterskulptur: http://masterblomman.se/product/254-vinter-skulptur.html

    Jag älskar blommor! Tyvärr är mina fingrar inte det minsta gröna så hemma har jag satsat på tåliga växter som inte klagar om man glömmer att vattna dem på ett tag. Med ett presentkort på Mästerblomman kan jag pynta med vackra blommor till jul och njuta av dem, utan att få dåligt samvete när de så småningom vissnar bort.

  11. http://masterblomman.se/product/255-smakfull.html – Smakfull, för vem har bestämt att julen måste vara röd? Jag föredrar en vit jul! Med inslag av silver.

    Jag behöver verkligen ett presentkort på julblommor, eftersom vi kommer vara borta hela julen och när vi kommer tillbaks kommer alla blommor vara som tunna, grå kvistar på grund av vattenbrist. Då skulle vi behöva köpa nya till nyår, som vi kommer fira här hemma. Och vem vill då ha blommor som ser ut som ett påskris utan pynt?

  12. Åhhhh…. julblommor.

    Min mormor har alltid, alla jular jag kan minnas, haft en stor djupröd amaryllis. När den blommar är det jul på riktigt. Så röda amaryllis är synonymt med julefrid för mig. Därför väljer jag något så enkelt som http://masterblomman.se/product/253-statlig.html då jag totalt misslyckats med att driva upp en egen amaryllis här hemma.

  13. Jag skulle välja denna: (http://masterblomman.se/product/263-ljus-skonhet.html). Jag tycker att julrosor är så fantastiskt vackra och på något sätt så påminner de om våren i de mörkaste av tider, samma med hyacinter, älskar hyacinter på julen men kanske ännu mer i en stor kruka på trappen på våren med sin härliga doft och vackra, våriga pastellfärger.

    Jag skulle vilja vinna eftersom jag håller på att träna mina bara ljusgröna fingrar och (gud förbjude) men en och annan blomma har offrats i processen men jag har utvecklats och skulle så gärna vilja vinna bara för det! 🙂

    Kram Jessica

  14. http://masterblomman.se/product/257-julsmycke.html
    Så himla fint det hade varit att gå upp på morgonen och mötas av den här.
    Varför jag ska vinna? Helst vill jag ju att alla skulle få vinna så här i mörkaste mörkret med ett halvår kvar till sommaren, då behöver vi faktiskt ett gäng blommor som ger hopp om ett annat liv, en annan tid. Så med ett presentkort skickar jag blommor till systern och familjen och vännen – och mig själv.

  15. Hej Emma!
    Jag har sen en tid följt din blogg och inspireras väldigt mycket av ditt sätt att uttrycka dig. Jag har som du, en liten buse, en helt underbar liten varelse som verkligen har förgyllt vår vardag. Han har också har upptäckt det här med att gå och sedan en bra tid tillbaka har våra inredningsdetaljer i ”hans höjd” minimerats väldigt mycket. Du kanske vet vad jag menar =)

    Framför oss har vi en tid där hela familjen får samlas och det betyder allra mest. Men jag tycker även att det är de små detaljerna som gör helheten. Så som all god mat, julbaket men framförallt allt som smyckar våra hem. Att stöka inför ju tar ju en hel del tid, tid som jag i år vill lägga på vår buse. Så därför tycker jag, att jag och min lilla familj ska vinna presentkortet, så vi med enkla och snabba medel kan skapa helheten.

    Som med en väldigt vacker och enkel amaryllis: http://masterblomman.se/product/255-smakfull.html

    Tack för trevlig läsning!

  16. Älskar den skira lilla julrosen: http://masterblomman.se/product/263-ljus-skonhet.html

    Vill så hemskt gärna vinna för jag längtar så jag dör efter att få plantera och pyssla med julblommor – men vi sparar alla pengar vi har till renoveringsprojekt och jag tänkte därför skita i all plantering och dras med de skabbiga pelargonerna över jul. Men NU!! Möjligheten. Gud vad jag håller tummarna!

  17. Har gått in på FB och gillat…och sett allt fiiiiiiiiiiiiiiiint!
    Min älskade bästaste vän fyller 60 år till Lucia och vad skulle vara finare än att ge henne just den här; http://masterblomman.se/product/257-julsmycke.html
    Ååååh vad hon skulle bli förvånad över att få denna fantastiska kreation tillsammans med det stora paketet!
    Jag håller alla tummar och tår att det blir jag som får möjligheten att vinna ett presentkort!!!

  18. Hej! Din blogg är verkligen härlig att läsa! Du skriver så klockrent och det ger många skratt här hemma när jag sitter och läser din blogg i soffan ! Jo, det skulle verkligen behövas lite blommor i vårt hus. Min minsting har varit en riktig vilde och blommor har inte varit att tänka på att ha framme nånstans på ett bra tag. Nu börjar det lugna ner sig lite och då skulle det ju passa strålande att få vinna lite blommor. Denna skulle vara en alldeles perfekt början http://masterblomman.se/product/263-ljus-skonhet.html

  19. 1, vit amaryllis får det bli! Hade det varit sommar hade vita liljor nog varit i topp
    2, Någon superläskig ohyra tog över alla mina blommor, så nu har jag skurat fönsterkarmar med T-sprit och kokat krukor och haft mig. Problemet är bara; att jag inte har en enda blomma att ställa där nu eftersom alla åkte ut.

  20. http://masterblomman.se/product/255-smakfull.html
    Härlig tävlig i julens tecken!
    Jag skulle vilja vinna denna tävling då detta blir min första jul ifrån ”hemma”(mitt barndomshem) då jag och min sambo skall få barn i mellandagarna, jättekul såklart men nu gäller det att få upp julmyset till max här i lilla lägenheten i Borås för att hemlängtan inte skall bli alltför stor mitt i julhetsen.

    De vita amaryllisarna är bara såå fina så jag hoppas jag får vinna!

    älskar din blogg! kram

  21. Jag skulle nog välja den här vita orkidén, http://masterblomman.se/product/264-vit-drom.html, mycket för att jag har en vurm för vita blommor och vita jular, men också för att jag ser det som miljövänligt eftersom orkidéerna står sig länge och inte behöver kastas när julen är över. (Julstjärnor och amaryllisar har en förmåga att åka ut innan tjugondag Knut här.)

  22. http://masterblomman.se/product/257-julsmycke.html
    Den här skulle ju stå som en smäck på bordet på julafton!

    Jag förtjänar inte vinsten mer än någon annan gissar jag, men försöka måste man.
    Det skulle vara väldigt trevligt att att han något fint att titta på här hemma.
    Första året julen ska firas hos oss, man skulle ju vilja ”show offa” lite. Impa på den äldre
    generationen liksom (Läs svärmor).
    Tack för mig! /Sophie

  23. http://masterblomman.se/product/263-ljus-skonhet.html

    Julrosorna är helt klart favorit nr 1. Men röda amaryllisar är också fina! Om jag vann skulle jag använda presentkortet till att skicka en julblomma till min moster och gudmor i Kallhäll. Hon är en härlig person, bla köpte hon skridskor åt sig själv i födelsedagspresent i januari i år – hon fyllde då 80! Eftersom jag bor i Finland och hon i Sverige, så ses vi inte så ofta och vi har faktiskt aldrig firat jul tillsammans.

  24. Det måste nog bli den här:
    http://masterblomman.se/product/267-tripp-trapp-trull.html

    Älskar lukten utav hyacinter.

    Vill hemskt gärna vinna för att få lite jul och ro i mitt kök. Svårt när man har gått med en fuktskada sen i Juni och nu när det äntligen är klart lyckades målaren förstöra dammsugaren och resterande inredning i köket så hålet lagat men möblerna ute i vardagsrummet/hallen för nu ska köket renoveras ännu en gång. Det blir nog inget julstök hos mig i år. Därför hade jag iaf velat vinna lite hyacinter att sätta i fönsterkarmen så att det inte ser så hemskt ut. 🙂

  25. Jag fullkomligt älskar hyacinter och den underbara doft de sprider! http://masterblomman.se/product/261-multihyacint.html

    Just nu oroar jag mig över Sas möjliga konkurs, vilket i så fall kommer att innebära att jag får tillbringa julen 120 mil från min familj. Blir det så – och om jag vinner presentkortet – kan jag fylla lägenheten med julblommor och juldoft och åtminstone tillfälligt glömma hur tråkigt det skulle vara att inte kunna vara med dem jag älskar under julen. Och om de – peppar, peppar – inte går i konkurs skulle presentkortet bara öka på glädjebeskedet!

  26. Åh, det går faktiskt inte att bara välja en favoritjulblomma! Hyacint är en klassiker som ”alltid” funnits till jul hemma hos mig och min familj, även på den tiden jag bodde i 20 kvm studenrum (jo, det luktade ganska mycket ;). För något år sedan började jag längta efter ståtliga amaryllisar, gärna vita eller rosa, och sista åren har a href=”http://masterblomman.se/product/263-ljus-skonhet.html”>julrosen seglat in som en ny favorit. Vinner jag har jag ju faktiskt råd med ett par av alternativen. Hmm.

  27. Jag fastnade för denna bukett för jag älskar 1) vita blommor 2) har amaryllisar överallt till jul, hängades i fönstret och i kruka och en fin bukett skulle fullända denna besatthet 🙂
    http://masterblomman.se/product/254-vinter-skulptur.html

    Vi har haft lite ont om pengar ett tag så jag försöker hushålla tex genom att inte köpa lika många inredningstidningar som vanligt, sälja gamla kläder osv. Men blommor måste jag ändå köpa varje fredag. Blommor gör vårt hem levande! Ett bidrag till ett levande hem till jul slår väl det mesta?

    Kram Kicki

  28. Julrosor får mig av nån anledning att tänka på Elsa Beskow och hennes fantastiska illustrationer och sagor, så om jag fick välja skulle det bli den här vackra skapelsen:
    http://masterblomman.se/product/263-ljus-skonhet.html

    Just nu vaggar jag fram som Mårran(min kroppshydda är skrämmande lik just nu) i detta eviga novembermörker och kämpar på med graviditet, diabolisk foglossning och hemska tentor, in i det sista innan min efterlängtade lilla knodd kommer efter jul. En vacker julgrupp att kika på då och då under pluggandet skulle därför vara en trevlig liten uppmuntran!

    Kram

    Ida

  29. God morgon!
    Jag älskar amaryllis. http://masterblomman.se/product/253-statlig.html
    Just för att den står för allt julen innebär. Väntan, förväntan, vacker, ståtlig, och sedan blir det en lååång sista suck och man minns allt mysigt man gjort under julen!
    Men anledningen till att jag vill/behöver vinna presentkort är att vi precis har köpt ett hus (tre månader sedan) som visst hade många dolda fel, så nu står vi utan badrum, utan ”spel/hobbyrum” i källaren, snart utan lilla toa, dottern sover i vardagsrummet eftersom hennes rum inte är beboeligt. Att få lägga allt krut på kök och vardagsrum i jul hade inte varit helt fel. Då kan vi bo där, liksom. 🙂

  30. Fina, vackra, ståtliga amaryllis. Så vacker i sin enkelhet. http://masterblomman.se/product/256-god-jul.html

    Julen ska min 2-åriga dotter och jag fira ensamma då min sambo tvingas jobba på annan ort under hela december men vi ska inte hänga läpp för det utan försöka att ”jula på” så mycket det bara går. Lussekatter, pepparkakor, julpyssel och gran ska vi ordna. Och så blommor då förstås. I mängder. Det här ska bli en bra jul trots allt. Det bara ska det. Så det så.

  31. Åhh…vinterskulturen var så vacker!
    Varför jag vill vinna? Jag är sambo sedan 7 år tillbaka och gift sedan tre. Jag ääälskar blommor och tycker att det är så mycket värt med en blomsterkvast då och då, men det är svårt att lära gamla hundar sitta. Det antalet gånger jag fått blommor av min karl går att räkna på en hand, så då får man ta saken i egna händer och handla till sig själv!

  32. Jag gillar enkelheten hos amaryllisbuketten som heter God jul. (http://masterblomman.se/product/256-god-jul.html) Om jag vann presentkortet skulle jag ösa på med en famn av dessa och ge bort till min fina släkt i jul. Som nybliven sambo innebär jul i år ett riktigt megapusslande för att inte missa någon, vi vill ju träffa alla! Så en vacker blomma att ge bort skulle säkert pigga upp de gamla (och unga) och kanske göra det lite lättare att glädjas åt att vi kanske bara ses en liten stund istället för hela långa julafton som det var när man var barn. Dessutom, vem blir inte glad av fina blommor? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg