Att ha njutit av en snösöndag.

 

 

 

 

 

Det är inte bara vi som är glada för snön.

Även flickorna får snöspatt och kastar sig mot varann ute i trädgården – sålänge de håller gång går det bra med kylan, Tooka frustar så det kommer rök och Tant tar de övervintrande solstolarna i ett kliv medan resten av oss står och tittar på och skrattar åt baletten.

 

 

 

Det är bara när vi kommit in igen som det märks att de är vinthundar.

Tooka har samlat snö mellan tårna och står huttrande framför brasan, hon ser så ynklig ut att mannen förbarmar sig över henne och bär vattenskålen hela vägen dit så att hon ska kunna dricka utan att lämna kaminen, och Tant som är lite tåligare lägger sig raklång i soffan och somnar.

Hela familjen njuter snö idag. Och det är så skönt att vara ledig.

 Och nu har AgnesAmelia valt sina vinnare! Wihoooo! Vinnarna hittar ni här.

 

16 kommentarer till “Att ha njutit av en snösöndag.

  1. Vad de njuter av snön! Härligt att se. Mina är likadana, bekymret är att de tokäter snö och blir galet kissnödiga och kan inte hålla sig 🙂 Kram, Marthina

  2. Gu vilka härliga bilder! Härligt att få njuta lite av snön! Här damp det ner 50 cm på 2 dagar. Tjiho!! Och nu väntar 20 grader kallt till veckan! Kram!

  3. Vilka underbara bilder! Jaa jag tror verkligen att vi alla gläds när den första snön kommer!! Lyser verkligen upp tillvaron!! Lycka till med Camilla Henemark utstyrseln, känns som en utmaning!

  4. Här har vi lite olika syn på det här med snö. Wille älskar att fjanta runt i den (helst lös såklart), och Lucas vill lägga sig ner och dö varenda gång vi öppnar dörren och han ser att det är mer än en centimeter snö ute. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg