Att ha varit ute och svirat.

 

 

 

Ja.

Såhär såg alltså jag ut igår.

Ni som har bloggen på Facebook & Instagram har ju redan sett det här, och nu har även ca 100 personer från företaget och halva Lund och en skrattande taxichaufför sett det. Herregud vad roligt vi hade.

Vi skrattade så vi tjöt, diskuterade varför det är viktigt att få vara artsy dartsy ibland och dansade så intensivt att vi tillslut fick sparka av oss skorna för att kunna fortsätta. När det var dags att åka hem satt vi alla ihopträngda i en taxi och stannade vid olika destinationer; tillslut var det bara jag och Janna kvar; vi satt fnissande och gjorde upp planer för att vi nog minsann borde bli vänner och mötas upp hemma hos henne ikväll för en förlängning av den här dagen. Och efter att ha släppt av henne var det bara jag och taxichauffören kvar, och vi hamnade i en diskussion så djuplodande att han tillslut var tvungen att svänga in vid vägkanten; där satt vi sen mitt i natten i över 45 minuter och pratade om kärlek, hat, att kunna skilja på sak och person och den där intensiva tron jag har på att alla människor med få undantag i grunden vill väl och att det därför alltid, alltid finns hopp för mänskligheten.

Ja.

Och idag är lite trött, lite på toppen, och ska spendera dagen med att äta skräp och griljera en julskinka med whisky och apelsin.

Ibland är det bara så förbaskat roligt att leva.

 

27 kommentarer till “Att ha varit ute och svirat.

  1. Haha vilken utstyrsel! Förstår de många skratten. Fantastiskt med samtal med så väl skratt som djup. Livet i en salig blandning, och tron på hoppet måste vi ju ha för annars skulle livet bli tungt. Ha en fin lördag!

  2. det finns verkligen bara en som du …ha,ha…underbart!!!!! och den där taxichauffören …hans arbetspass kommer bli ett sånt där : ” jag kommer ihåg en körning jag hade…;) )

    Kram

    Pernilla

  3. Emma jag tycker att det är så skönt med dej för du får alltid dom små tingen att låta alldeles underbara. Du ger sån inspiration. Ha en bra å skön dag, kram 🙂

  4. Gud vad fin du var! Eller vad man nu ska säga. Ni verkar ha haft en superkväll! Det är inte illa att få en taxichaufför att stanna 45 min för att prata. Jag hoppas du slapp betala den tiden 🙂

    Kram Lena

  5. Håller med alla andra. La Camilla bättre än herself. Så himla bra.
    Oh tänk om man hade fått suttit som en liten fågel på din axel och följt din diskution med taxichafföre. Skulle ha varit så undebart. Go girl…..loves your blogg

  6. Holy cow..vem annars skulle kunna..vilket minne för taxichauffören, en total krock mellan yta o djup kanske, precis som det skall vara när det bara är..bäst!

  7. Åh vad jag håler med dig så mycket om att alla människor är snälla och vill väl. Och Åh! vad jag känner igen mig i den där diskussionen med en taxichaufför om livet och all dess innehåll. Ha en bra dagen-efter-dag! Med whiskeygriljerad skina kommer man långt på:)

  8. Vilket underbart inlägg! Förutom att du såg alldeles smashing ut och att jag förstår att du haft en helt fantastiskt kul kväll, så älskar jag det du skriver om att du och en arbetskamrat gjorde upp planer om att bli vänner och så din härliga diskussion med taxichauffören! När jag läste det kände jag att jag också vill vara vän med dig! 🙂
    Underbart!!
    Kram Jennica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg