Att förvänta sig frosseri.

 

busens tröja/zara, jeans/trendville 

Alltså. Finns det något sötare än ett barn som nyss börjat gå? Som stapplar runt med styva ben och vevande armar tills han tappar balansen och sätter sig på baken med en ljudlig duns. Jag tror jag dör söthetsdöden varje gång.

Och idag ska jag med Fröknarna Kaos (Tindy, Fru Sederblad och Nelly) på dessertfrossa. Dessertfrossa! Det hör man ju på namnet att det är bra för själen. Vi ska planera en massa fuffens inför vintern och då är det bäst att göra det i en främjande miljö. Bland choklad och sånt. Lite så tänker vi.

Och Skåne är fortfarande vintervitt och kylan är precis alldeles lagom och det här, det här kommer att bli en tisdag som lägger sig skönt i magen.

Och så är vinnaren i Creative Lounge-tävlingen klar! Och det blev Husfrun som nu får ett par Please. Yay!

 

20 kommentarer till “Att förvänta sig frosseri.

  1. Jag har varit på likande dessertfrossa fast som lunchalternativ. Grundar med soppa sedan är det bara att fylla på med tårtor och desserter. Lovar du kommer inte vilja röra sötsaker på ett bra tag men trevligt är det. Kram Anna

  2. Det är aldrig fel med dessertfrossa. Tro mig..har det alldeles för ofta här hemma. Håhåjaja…det är tungt att vara matbloggare 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg