Att klä sig för vädret.

 

 

Jodå.

Tooka har en tröja, hon också. En stickad en jag hittade nånstans på nätet från USA för år sedan och som sedan dess varit en högst älskad ägodel så fort graderna sjunker ner under noll. För om det finns nånting en Tooka hatar så är det att vara frusen. Att vara frusen, att bajsa inför publik och då och då vistas på ställen där man faktiskt inte får lov att ligga i soffan.

Och den här tar iallafall hand om en av de sakerna.

 

14 kommentarer till “Att klä sig för vädret.

  1. Åh fina Tooka, vet precis hur det är med en frusen hund. Nu är det en heloverall som gäller när vi ska ut och gärna ligga framför brasan med filt på;)
    Ha fina kvällen, kram

  2. Hej Emma! Min kommentar har inget att göra med inlägget ovan, men vill bara berömma dig för din fantastiska blogg. Du skriver så fint och tar så underbara bilder. Varje gång jag ska läsa din blogg (jag läser alltid alla bloggar i en viss ordning, nörd som jag är) så är jag förväntansfull, och varje gång jag går vidare från din blogg till nästa (som för övrigt är frusederblad, som också skriver helt fantastiskt) så känner jag mig glad och energifylld. Du får verkligen människor att tänka på, njuta av och uppskatta de små, vackra sakerna i livet. Tusen tack för att du har förgyllt så många dagar! Massor med kramar från Finland.

  3. Då hade den stackaren inte trivts hemma hos oss – här får nämligen hundar varken vara i soffan eller sängen 😉 (Haft dåliga erfarenheter av det med tidigare hundar, så vår nuvarande hund är van sen han var valp…)

  4. Åhh vad jag föll för den här bilden på Tooka.

    Hon ser så svårmodig och skör ut att hon skulle kunna gestalta en nyligen försmådd och sviken i ett Norén-drama 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg