Att ha dan efter dan.

IMG_1914

 

Ja, vi firade ju jul hos svärföräldrarna igår. Jag hade pyntat mig (som ni kan se på bilden i förra inlägget som det lustigt nog inte går att kommentera på) i halsband från Valerie och i en Odd Molly-kläning jag bloppat av Tindy. Vad den heter vet jag tyvärr inte, ni som frågat. Jag är inte så bra på Molly.

 

IMG_1959

 

Busen var på sedvanligt gott humör. Det var ju trots allt julafton. Och jag älskar hans björnbody och hans kaninbyxor och gick mest omkring och sa hur söt?! hela kvällen och pekade på honom med ett styvt finger.

 

IMG_1925

 

IMG_2416

 

Busen testade möblerna och mannens syster var där med sin vackra mage, och Folkpartisten var där såklart med både föräldrar och bröder – så vi var ett stort gäng. Och Folkpartistens brors dotter var med, en liten storögd vrålsöt tjej som bara var två månader äldre än busen och som delade ut pussar framför julgranen. Det var livat tyckte busen.

 

IMG_1931

 

IMG_1991

 

IMG_2197

 

Och sen kom tomten!

Jag var beredd på ett traumatiserat barn men busen tog det hela med ro. Han blev inte ett dugg rädd, tyckte bara att tomten kunde sluta upp med snicksnackandet och håva fram presenterna istället. För det där med paket hade han ju fått blodad tant på och stod uppfordrande framför den rödklädde med framsträckt hand och väntade på vad som var rättmätigt hans.

 

IMG_2082

 

IMG_2353

 

IMG_2362

 

IMG_2377

 

IMG_2246

 

Där är den vackra Dyrberg/Kern-ringen som var en av mina julklappar! Älskar den.

Men iallafall, åter till busen. Han fick en chockrosa pulka med Leo tryckt i sitsen och den var typ årets grej. Han struntade i alla andra leksaker och satt i den där pulkan resten av kvällen och konverserade med alla som gick förbi. Han älskade den där pulkan med hetta och struntade fullkomligt i att den bara stod på parketten och inte drogs genom metervallar med snö. Tur för oss – vi bor ju ändå i Skåne.

 

IMG_2467

 

Ja. Och sen var vi alla trötta och åkte hem till ett julgransdoftande hus och nattade busen och satte oss i soffan som två fallna korthus mot varann med fötterna på bordet och pustade ut.  Och nu är det dan efter dan och bilen ska packas med i princip hela bohaget och sen kör vi till Västkusten för någon dags pappakärlek, hav och stillhet.

Längtar ihjäl mig litegrann.

 

slut

13 kommentarer till “Att ha dan efter dan.

  1. Åhhh, detta Julaftons inlägg har jag väntat på! :)) BUSEN! Han är för gooooo! :))
    Han sitter i sin pulka och ser så NÖJD ut! Fortsatt trevlig JUL!
    Kram

  2. Å vilken härlig jul ni verkar ha haft. Och vilken vacker ring!!! Jag önskar mig en ring från Georg Jensen när jag fyller 40 nästa år, men den är lite för dyr. Får kanske bidra lite själv.

    Unna er verkligen att bara slappa och vara på västkusten nu. Önskar er en underbar fortsättning på julen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg