Att vara framme på Västkusten.

 

IMG_2514tröja/chillnorway

Och så var vi äntligen framme. I huset på klippan framför havet; där det alltid doftar orkidé och där pappa och hans fru tar emot med varma kramar och bjuder på espresso till den lockiga som har kört långt. Och det snöar! Långsamma flingor, såna som daller sakta och rakt ned och inte alls som hemma på åkern där de är arga och går i sidled.

Underbart.

 

IMG_2529

 

IMG_2537

 

IMG_2551

 

IMG_2548

 

IMG_2564

 

IMG_2578

 

Det är så stilla här, på ett sätt som aldrig går att förklara. Bara lugnt och skönt och havstyst med vidunderlig utsikt och mängder av tända ljus. Och snart kommer min älskade bror också med sambo och döttrar och vi ska stanna här tillsammans i några dagar och ha mellanjul och andas ut. Och nu väntar den vita soffan och ett glas vin och mellandagsrean – jag har öronmärkt några saker både hos Creative och Factory som väntat på dunderrea och jag bara vägrar springa i butiker (om ni vill ha en kod för VIP-rean inne hos Creative finns den på bloggens facebooksida) och det ska bli så vansinnigt skönt att bara få slänga upp fötterna på en kudde ett litet tag och få vara dotter.

Särskilt framför en gran som har kulor med alla barnbarnens namn; det är kärlek det.

 

slut

16 kommentarer till “Att vara framme på Västkusten.

    1. Hej. Skriver här,kommer inte längst ner på sidan av någon anledning. Underbara bilder o underbar rea på favvoshoppen!!!!! En liten fråga bara: Hur är skjortan från CN i stl? Vilken stl har du? Ha en fortsatt fin jul finaste. KRAM

  1. Det är fint pâ vintern när alla sommargästerna rest hem. Tyst. Man hör regndropparna falla men kustlinjen kan bara anas lite.
    Härligt att ha kvar familj ! 🙂
    Trevlig fortsättning pâ julfirandet och kram till Leo, som lärt sig gâ utan skor ! Duktigt !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg