Att ta den sista biten lugn och ro.

 

IMG_3918

IMG_3906

 

Imorgon börjar jag jobba igen.

Och ja; jag längtar faktiskt lite. Det är mycket spännande som händer och som fått stå på paus nu under juldagarna och då är det alltid extra skönt att komma tillbaka och få sätta igång och förhoppningsvis kunna knyta ihop säcken. Men oavsett; att börja jobba betyder slut på ledigheten och det kräver ju vissa åtgärder. Som extra god mat kvällen innan och ett bad i minst trettio minuter (mjölkbad från agnesamelia – maj gådd så lyxigt det är!) och en rigorös marinering av vintertorr hud. Sen är man redo.

(Sen att jag bara jobbar i två dagar och att fredagen bjuder på spännande tripp till Stockholm spelar mindre roll – ska man vältra sig så ska man).

Så jo; den här kvällen går åt att samla ihop de sista timmarnas lugn och ro, dricka té och försöka ignorera Tindy som gör sitt bästa för att facebookfresta mig med en ny Molly hon lagt in på bloppisen. Komsi komsi komsi skriver hon och målar upp bilder av hur snygg jag skulle vara i en puderfärgad odd molly-blus med knyt. Hemska kvinna, hon driver mig i fördärvet.

 Men ja; vila bör man och allt det där. Nu njuter vi ledigt.

 

slut

21 kommentarer till “Att ta den sista biten lugn och ro.

  1. Hej! Jag frågade dig för någon dag sedan om hur storleken var på din fina chillnorway troja med en stjärna i ryggen 🙂 nu kommer jag och tjatar lite till 🙂 Sticks den? ser att den är i ull 🙂 Kram och ha en bra fortsättning!!

    1. Men oj, svarade jag inte på det?! Förlåt i så fall. Den är normal i storlek, men den är ju rymlig i modellen så är du mellan 2 storlekar hade jag nog gått ner. Den är inte sticksig alls 🙂
      Kram

      1. Jodå du svarade på det:) Det är så bra med dig för du svarar alltid och det uppskattas!! Jag ville bara förklara vem jag var eftersom jag hade en ny fråga ang samma tröja. Tack för svaret. Kram

  2. Ja, njuta in i det sista. Jag kickar också igång och jobbar i dagarna tre innan universitetet återkallar mig igen nästa vecka. Vojne.

  3. Haha, den där Tindy kan konsten att dra en i fördärvet. Har just bloppat för mer än jag borde. Men verkligen Emma, tack för tipset, och tack för du drar med mig i fördärvet 😉 Men du, ni köpte väl heller inga raketer till nyår? Nämen för då har du ju SPARAT pengar, och då kan du ju gott bloppa hem lite snajdigt. Tänk på det! Det jag hotade med i går kväll (när jag ojade mig över hur mycket fireworksen kostar och gastade glatt att vi minsann hade sparat pengar som inte köpt några och därför kunde jag shoppa skor istället) blev ju verkligt idag.

    Låter galet skönt det där med badet alltså. Får väl klämma ner mig i ungarnas balja då i duschkabinen. Eller, man kan inte få allt här i livet… Räcker med ett fotbad kanske. Men jag har ju faktiskt jullov till måndag 🙂 Så nu ska jag vanka av och an och vänta på mina bloppisgrejer och som vanligt förfölja dig här. En helt vanlig vecka alltså 😉

  4. Ja att börja jobba igen är med dubbla känslor. Jag har mkt spännande som kickar igång nu efter nyåret men så var det just det där med att vara ledig med familjen. Nåja det får jag försöka ta igen på helgerna.
    Ibland tycker jag (läs min plånbok) att det är väldigt bra att jag drar typ 100 ggr större storlekar än Tindy för hennes kläder får mig att sucka djupt. 🙂 Köp kvinna köp!
    Kram

  5. Hej! Har inte kommenterat på din blogg innan men nu tycker jag det var dags, måste säga att du skriver så himla bra, man riktigt känner i känslor det du beskriver i din blogg. Härligt! Trevlig fortsättning på det nya året!

  6. Hej! En liten fråga, har något minne av att du drack ett speciellt te som var bra för amningen när Leo föddes, vad var det för te? Jag väntar 2an här i dagarna och det var ett himla bestyr med amningen förra gången så tänkte att man kanske kunde försöka vara lite mer förutseende den här gången 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg