Att njuta Stockholm.

 

sthlmjacka/hunkydory (tradera), halsduk/nelly, linne/refynd från Zara, kavaj & byxor/reafynd maison scotch

 

Och så har man gjort Stockholm idag.

Som jag älskar den här staden! Jag bodde ju här när jag jag var yngre; sprang omkring längs Kungsgatan i långa röda halsdukar och skrev poesi och var svår. Ibland gick jag på nätdejter där jag hade kallat mig för Vera i vasken (av nån märklig anledning) eller LobotoMia (av mindre märklig anledning) – men mest hängde jag med mina vänner på caféer och drack té och åt japp, och jag var sådär tonårssvag och svindlande man bara kan vara när man är i den åldern och bor i en storstad och inte riktigt vet vem man är.

 

IMG_4001

 

IMG_4045

 

IMG_4055

 

sthlm2linne/refynd från Zara,

IMG_4098

 

Vi har gjort möten efter möten efter möten och har varvat dom med matpauser och småshopping; men nu har vi äntligen checkat in på Grand och kunnat pusta ut ett litet tag. Vi åt scones i matsalen, satt tillbakalutade med trötta fötter och bredde sylt och grädde på halvorna och mumsade njutningsfullt och smygfotograferade så gott vi kunde (man får inte fotografera där, hemligt hemligt) och pratade om vad vi kommit fram till idag, och vad det finns kvar att komma fram till.

 

IMG_4082

 

IMG_4060

 

IMG_4089

IMG_4097

IMG_4006

 

IMG_4013

 

Och sen avslutade vi faktiskt med varsin behandling i spaet, Petra tog ansiktsbehandling och jag fick vad som kan ha varit mitt livs skönaste massage. Jisses. Jag älskar! när de har värmedyna under behandlingen; det tog inte många minuter innan jag låg som en lycklig, snarkande klump på massagebänken och dreglade genom hålet.

Och ikväll vankas det middag och kvällskläderna har ockuperat hotellrummet –

och det här var en fredag väl värd att vänta på.

 

slut

12 kommentarer till “Att njuta Stockholm.

  1. Vilken härlig dag! Brukar själv ”turista” i Stockholm, fast än jag bor i Stockholm. Har alltid bott här och kommer nog alltid att göra.

  2. Tänk, om jag hade fått bo i Stockholm när jag var sexton. Jag ville också gå på kafé och dricka te och äta japp (nej, kanske inte just japp förresten), och vara sådär svår som man kan vara i en storstad men som inte ger samma känsla i en by där allt ska vara fotriktigt och det varken finns kullersten eller husfasader med höga fönster. Jag undrar om jag hade blivit alldeles för svår då, eller precis lagom.

  3. Jag har också bott i Stockholm en period i unga år, men jag gick på värsta machoskolan och mumsade bebisbanangröt på kvällarna, bara för att det var så gott…

    Ha en underbar helg!

    Kram
    Petronella

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg