Att ha gjort stan.

 

sthlm3byxdress/zara, dansbandskavaj/gestuz

Jo, vi var ju såklart ute och svirade lite igår; jag och Petra. Med Valerie – som kan vara den absolut gulligaste tjej som finns. Det är helt sanslöst. Är man annars både så vacker och så talangfull borde man ju ha ett och annat och glida omkring och vara mallig för, men icke. Hon är omöjlig att inte tycka om.

 

sthlm4 IMG_4175

 

Vi var på Miss Voon och käkade. Jag smäller av så god mat! Snordyrt förvisso, men så gott att man nästan trillade av stolen. Framförallt var nån form av hummertacos sådär så man nästan gjorde en Meg Ryan och började stöna och ha sig när man åt. I shit you not. Så där satt vi och mmmmm:ade och bara skakade på huvudet åt varann för att vi inte riktigt visste vad vi skulle säga, och inte förrän varenda taco var slut (jag kan ha tagit en av Valerie också, bara skyfflade in hela tacosen på en gång på tvären i fejan innan hon ens hade hunnit avsluta vill du ha min sista? så ohyfsad är jag) kunde vi prata med varann. Men sen kunde vi prata såklart och smida planer och fnissa och göra knasiga statusuppdateringar på Facebook som ett par tramsiga tonårstjejer. Älskar’t.

 

sthlm5

 

Sen hamnade vi på söder på Urban Deli. Det var skitkul! Framförallt var det riktigt roligt att stå dubbelvikt av skratt på deras toalett efter att Petra dragit in mig där för att demonstrera kontrasten creddigt söderhak/house of philia. Där stod hon bland industrikakel och propaganda-affischer i sin MB-kavaj och sa toooodilooo och jag skrattade så mycket att jag nästan kräktes lite i munnen. Det var livat. Och inte ett dugg krispigt.

 

IMG_4197

 

Och så fick vi träffa Anna! Hon var inte klok.

Fast på det absolut bästa sättet man nu inte kan vara klok på. Hon gav oss drinkar och stuvade in oss i nån form av skåpbil tills vi hamnade på klubben från filmen G. Där inne var det väldigt schlager och jag har inte dansat så fult på säkert tre år. Jag har jätteroliga bilder men de vågar jag inte lägga ut – för då har Petra lovat att lägga ut en bild på mig där jag ser ut som nån form av varelse från Sagan om ringen (fast i fancy byxdress) som står på en kub och pratar med en mycket kort man och ser förvånad/vettskrämd/slug ut. Tagen ur mycket smickrande grodperspektiv ska ni veta.

Ja. Och sen var det dags att ta en taxi och åka hem till hotellet igen och spendera färden med att försöka få bjuda chaffisen på en räkmacka.

Bästa fredagen! Jag säger bara det. Bästa fredagen.

 

slut

21 kommentarer till “Att ha gjort stan.

  1. Det låter som en såå grym kväll ! Att åka iväg på tjejresa står på önsketapeten här ;). Fast kanske inte med Miss Voon och Grand på listan då det är gångavstånd för mig. Kanske till dina krokar! Hur skulle en tjejresa till dina hoods se ut !?
    Kram

    1. Åååå det beror helt på vad du gillar! Men jag hade tagit ett spabesök på the lodge, käkat på Occo och sen dansat arslet av mig på Cuba Café 🙂
      Kram

  2. Nämen – halledaaaaaaa vilken kväll!!!

    Men lägg du ut dina bilder och så lägger Petra ut sin bild – win-win situation för oss som läser era bloggar 😀 😉

    Trevlig lördagskväll!
    Kram

  3. Ser og hørs ut som dere virkelig har kost dere masse! 🙂

    Det er bra det! (ser ut som at det er vår/sommer nesten, ingen snø og så lette klær) 🙂

    Ha en fin fin kveld!

    klem

  4. En underbar kväll låter det som, älskar såna kvällar med tjejerna. Knivsöder är dock min vän Hornstull ;-)kramar

  5. Tycker du verkar vara en sprallig glad tjej med alltid ett stort smail på läpparna. Kul.
    Men Petra ursäkta visserligen säkert 10 år äldre med så överspänd och stel i ansiktet. Kanske botox?!
    Verkar så olika i era stilar och bloggar.
    Gillar din och Malinamis bloggar. Enkla roliga spralliga och riktigt snygga bloggar och tjejer.
    Ha det fint.
    Eva

  6. ett svar till Eva…
    Petra är ju 10 år äldre än Emma och Malena, och tio år gör mycket, måste jag säga av egen erfarenhet…så man kan bara spekulera hur både Emma och Malena ska se ut om tio år och vad deras bloggar kommer att handla om då…

    Tycker du att Emmas och Malenas bloggar tilltalar dig mer så läs dem och inspireras istället för att lägga din energi på att skriva elaka påhopp…jag har kommenterat hos Petra och du kan läsa min långa kommentar (Julia) om vad jag tycker om sådana människor som du. Det är dock tur att sådana individer inte är majoritet i Sverige än så länge och hoppas att aldrig ska bli, annars är det ett nytt Hitlersamhälle som kommer att växa fram…trist… för då ska man dra vidare till ett nytt land och börja om från början igen, om man hinner så klart 🙂

    mycket elakt av dig, tycker jag och jag känner inte personligen ngn av dessa bloggerskor. jag är bara en vanlig läsare som har reagerat starkt!/Julia

  7. Den som skrivit hos Petra är ju inte svår att hitta…
    Ser ut som en underbar tjejkväll trots ni är i olika åldrar och med olika utseenden!
    kram fr Hörby

  8. Haha komik. Vi får väl alla tyck Vad Vi Vill. Jag tycker Emma är super söt/snygg. Hennes leende.Skit söt
    Tråkigt så tråkigt att alla ser det så negativt och börjar lipa… Buuu bara för man tycker som man gör. Offentlig blogg=offentligt och rakt svar.
    Kram Et alla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg