Att försöka förklara det bästa.

 

Bild 2012-12-26 kl. 11.43

 

Hittade den här bilden i gömmorna och fick lite sug i magen. Den är från i julas när vi var på Västkusten och busen var förkyld och somnade på min mage. Det kan vara den bästa känslan som finns i världen, right? Bättre än allt det där andra härliga i livet; som den kryddiga doften av utomlands precis när man stiger av planet, choklad tillsammans med rödvin, massage av starka händer på nackmuskulaturen när man är halvt medvetslös av avslappning och den där känslan sekunden innan man kysser någon man förälskat sig yr över i veckor.

Men vet ni vad den näst bästa känslan är?

När man kryper ner på en värmedyna satt på tvåan en torsdagskväll när det bestämt sig för att snöa och man själv klätt sig för optimistisk vår och därför frusit så mycket hela dagen att fingrarna domnat bort.

Herrejävlar alltså. Det är grejer, det.

 

slut

14 kommentarer till “Att försöka förklara det bästa.

  1. Hahaha, underbart. Som att tro att man kissar när man egentligen drömmer det och man hinner preciiiis vakna innan det sket sig;-) Jättefin bild.
    Kram Jess
    http:/annorlundaunderbara.wordpress.com
    Märkeskläder = kvalitet?

  2. Hahaha, låter härligt! Förresten den där Böddi..jag vill bli kompis med honom… Vilken frisör hör av sig om en spontantid med en färg de tycker passar perfekt för ens hår? Det är ju som en feelgood film på hög nivå. Du kan väl hälsa honom nästa gång han spontanmessar dig att det finns en tjej i Stockholm som gärna vill leva i hans värld, få håret färgat mitt i veckan bara så där, och går ut därifrån med ett glänsande svall som studsar perfekt på axlarna:).
    Ha det gott!
    Kram Niina

  3. Lovely:)
    Själv fryser jag så jättesällan. Typ bara om jag är sjuk.
    Men igår kväll frös jag om fötterna så pass att jag har ont i halsen idag.
    Eller så frös jag om fötterna för att halsontet redan var på väg…what ever liksom;)

    Kraaaam
    Susanne

  4. Den allra bästa känslan, när man blir sittande alldeles för länge i soffan, lite obekvämt så man domnar bort både här och där, men ändå inte vill röra sig och riskera att stunden är förbi. Fint!

  5. Ja det är RIKTIGT bra ögonblick.

    Men du glömde ögonblicket innan man precis somnar och VET att man FÅR somna och är sådär sömnig och avslappnad att det nästan känns som man är i en annan värld.
    Det sista medvetna ögonblicket och så PLOPP.
    Borta!
    Zzzzzzzzzz….

    Härligt!
    Hörs att jag är trött efter veckan va och längtar efter att få sova i helgen 😀

    Hälsningar
    Yohanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg