Att vara fredagsvarm.

 

IMG_1920

 

Fredagskväll.

Det är något magiskt i det där ordet, något som följer med sen man var sexton och gick på Balders Hage i vägarbetarbrallor och smuttade hittat maskrosvin och kysste dåliga pojkar mellan bussarna. Nu för tiden är det väldigt lite vägarbetarbyxor och dåliga pojkar tack och lov, men magin med just fredagskväll sitter i och får mig alltid alldeles pepp och varm inombords när jag numera sitter i fåtöljen i morgonrock klockan 19 och smaskar ostbågar istället.

Och det har varit en bra fredag. Har fått finlunch i form av Cia som jag berättade om, strosat lite i butiker och slutligen träffat Tindy för att planera inför morgondagens Banditkalas. Ja. Ni som följer mig på Instagram (attvaranagonsfru) har ju sett lite vad jag hållit på med. Men iallafall. Jag älskar Tindy. Har ni träffat henne? Hon är precis lika virrig i verkligheten som på bloggen, och där står honom bakom disken med knutna nävar och vevar i luften och stojar över vad man borde ha meeeed sig till en nyopererad Bandit vilket bara får mig att garva och mena att hon kan väl bara ge Banditen i present att få välja fritt här inne eftersom folk snart ändå kommer att tro att hon har länsat en stulen lastbil på kläder – och då fryner hon på näsan och säger att det minsann är en hobby! och att bloppisar är ett mycket ekologiskt konsumtionssätt och då vill jag bara luta mig över disken och krama henne tills det knakar. Älskade lilla lockhuva.

Och sen åkte jag hem och badade med busen och klämde två kexchoklad och snart vankas det fluffbröd med tjocka lager ost och det är så förbaskat tydligt att fredagskväll är den bästa kväll som finns.

 

slut

17 kommentarer till “Att vara fredagsvarm.

  1. Jag höll på att sätta mitt te i halsen när jag läste Balders Hage. Oj vilka minnen det ordet ger och jag inser att vi nog måste varit där ett par gånger samtidigt. Det fanns ju inte så mycket annat att välja på 🙂
    Men inte visste jag att du har bott där i trakterna.
    Ha en trevlig helg och tack för en alltid lika rolig blogg!
    Kram Carina

  2. Hi hi… Att hon är lite virrig den ljuva Tindy, det kan jag skriva under på… 😉 Fick nämligen se prov på det IDAG!!! 😀

    Bamsekram
    Carin

  3. Tindy alltså hon är fin från insidan och ut och in igen. Jag tror inte att någon kan träffa henne utan att gilla henne.
    Fina fina Tindy!
    Och söta Banditen, att man kan tycka om någon så mkt fast man aldrig har träffats. Fint!

    Kram vackra du, ha en underbar helg

  4. Ha, ha, nostaglin kom över mig som en varm och skön dusch när du skriver Balders Hage:) Balders på vintern och Silverdalen när det blev varmare…Tillika Haganässkolan i Älmhult?!
    Gillar din blogg och ditt sätt att uttrycka dig!
    /C

  5. Åh, vilka minnen du lockar fram. Balders på vintern och Silverdalen om sommaren, precis som ovanstående skriver. Betyder detta att du också tillbringade tonåren i Småland?
    Jag hade så vansinnigt roligt de där åren på Balders och Silverdalen 🙂

    Trevlig fortsättning på helgen O Kolla gärna in min blogg 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg