Att ha de vackraste av pojkar.

 

IMG_5106

 

Och så var helgen slut.

Hur fort gick inte det?! Nyss var det ju torsdagskväll, alldeles nyss, och nu är det måndag igen och jag är sömnvimmelkantig och fryser om fingertopparna på tåget på väg till jobb. Nä. Ibland hinner jag inte med tiden.

Men det har varit en härlig helg! Den bästa. Full av kalas och god mat och hemmamys med de vackraste pojkarna i mitt liv, och sofftid med varma salukikroppar i knäet framför Pretty Little Liars (ja jag är inne på den nu, här går det undan) och promenader på knarrande snö. Och planering; för veckan som kommer blir intensiv. På torsdag åker jag till vårt Umeåkontor för att jobba tors-fre, och på lördag är det Handelsgala – så jag bestämde mig för att stanna. Ingen idé att åka hem på fredag och upp på lördag igen. Så på fredag eftermiddag, när jag inte har något bättre för mig, ska jag praoa på Creative Lounge. Jo, jo. Slå in paket och stå i kassan och gasta kan jag hjälpa till med nåt?! och sådär. Inte för att jag vet om Evelina har en aning om vad hon har gått med på, men jag förstod ju själv att jag skulle vara duktigt sällskapssjuk en fredagseftermiddag i Umeå när kollegan flugit hem, så jag mer eller mindre tvingade Evelina att säga ja (dessutom har hon vid ett svagt tillfälle lovat att jag ska få åka skoter – det ni! det är jag riktigt jäkla usel på). Men iallafall; fredag eftermiddag i butiken. Bor ni i närheten? Kom och säg hej, vetja. Det kan bli riktigt roligt.

Men nu; den här måndagen. Gasen i botten, right?

Gasen i botten.

slut

19 kommentarer till “Att ha de vackraste av pojkar.

 1. Pretty little liars – håller på att ta mig igenom den serien också! Väldans bra måste jag säga. Och ganska beroendeframkallande 🙂 mannen tycker inte det är jättekul när jag sätter på mig hörlurarna och trycker på play på paddan. Fast och andra sidan får han chans att kolla på andravärldeskrigetserierisvartvitt!

  Tack för en alltid lika rolig blogg & superfina bilder!
  Kram

 2. Du har verkligen förmågan att fånga ögonblicken – vackra och mysiga ögonblick som värmer. Tack! Ser fram emot fredag och en tokhärlig Emma på CL. Kram

 3. Gasen i botten har vi inte riktigt än här. Men det kommer väl antar jag. Det brukar det ju göra.

  Annars verkar din vecka mycket roligare än mig. Här väntas det föräldramöte, svenskakurs, julgransborttagning och allmänt städ.
  Jupp, fint som snus 😉

  Hälsningar
  Yohanna

  1. Gräsligt att läsa om 🙁 Man skäms över att vara svensk när detta händer… Bara så fruktansvärt. Fantastiskt initiativ av dig dock! Lycka till!

 4. Men finaste Emma 🙂 Du om någon är väl den som har en gåva för att fånga ögonblick du.
  Det finns nog ingen annan blogg som jag skrattar så mycket med som din. Alla bilder på dina hundar ”in action” det är ju bara för underbart. Och din son med alla sina 1 miljon miner, det är ju som att man riktigt ser vad han tänker 🙂 Underbart!

  Stor kram
  Emma

 5. Så trevligt att du ska besöka Umeå som nu i flera dagar visat sig från den fina sidan..sol,kallt och gnistrande vit snö.
  Synd att jag ska jobba själv i butik i helgen så jag kan tyvärr inte besöka dig om jag än så gärna ville,men men nästa gång så..kanske..Ha en bra vecka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg