Att ha riktig fredag.

 

IMG_6092

 

Jamen hur efterlängtad var inte den här fredagen, då?!

Jag sitter i morgonrock och tittar på när Busen tömmer en korg med leksaker över hela golvet, flickorna kringelligger i soffan och mannen är på väg hem efter att ha jobbat natt. Och framför oss ligger en hel helg med ledighet, sömn, söndagsmiddag med tjejerna och allmän uppladdning inför måndagen.

Men idag ska jag börja min fredag med tandläkarbesök (helt okej, har världens bästa tandläkare) och Fuffelunch inne i stan, jag ska försöka hinna fotografera en sak för Beach House innan dagsljuset försvinner och jag ska elda så mycket i kaminen att rutorna i vardagsrummet blir immiga av värme.

Hell yes. Nu är det fredag!

 

slut

16 kommentarer till “Att ha riktig fredag.

  1. Ja! Fredagar är underbara och borde komma minst 2 gånger i veckan 🙂
    Jag är hemma med nyopererat knä och skall hålla mig lugn. Hur lätt är det? När jag hängde tvätten, lakan. Tänkte jag just att nästa gång vill jag ha lakan från Beach House.
    Ha en jättebra dag!

  2. Låter som en härligt sätt att börja helgen. 😀 För min del blir det några timmar intensivt pluggande innan jag ska njuta av fredag. Hoppas att du får en riktigt skön helg. Kram

  3. Hørs fantastiskt deilig ut!! Kos dere masse og nyt!! 🙂 herlig bild av busen og bamsen. <3

    Her blir set hyttetur på Norefjell m noen på jobben, blir nok veldig bra. 🙂

    Klem klem

  4. Hej,
    Ha en fin fredag! Här blir det jobb, sen ringa några samtal med skolor i området för att min lille viking ska i skolan nästa år (Jeez, han är ju bara 1,5 och har just lärt sig att gå, pfff…) och alla anmälan börjar den 1. mars… Men sen: hämta the little rascal och ha fredagsmys tillsammans (utan mannen, så home alone ikväll, hehehehe)!
    Kram, Marèse

  5. Min fredag började också med ett besök hos tandläkaren – dyrt, smärtsamt och kryddat med det dåliga samvetet att jag slarvar med tandtråd som vanligt 😉 Tack och lov såg allt finfint ut, så nu slipper jag iaf tandis på ett tag. Ha en bra dag och lycka till hos tandläkaren!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg