Att visa lite ChillNorway.

 

IMG_6882c

IMG_6933

IMG_7125

IMG_6961

IMG_7160b

 

Här ser ni lite från fotograferingen i Oslo och vad som kommer från ChillNorway i höst. I höst! Det är ju typ evigheter dit. Särskilt eftersom jag föll ganska rejält för den där jackan med de stickade muffarna i ärmsluten och mest ville snatta den med mig från showrummet och hoppas att Thomas inget märkte. Och tröjan som Josefine har på sig på nedersta bilden är liksom öppen i ryggen och har ett silkigt tyg som sticker fram. Vrålsnyggt.

Min röst? Nej, den är fortfarande borta. Men strunt samma! Man behöver inte så mycket röst för att köra kontorstolsrally och klappa händerna och fundera ut en massa briljanta idéer.

Så nu tar vi måndag och låtsas som om det snart är fredag igen. Right?

Snart fredag igen.

 

slut

25 kommentarer till “Att visa lite ChillNorway.

  1. Jamen jösses vilka fina bilder på dig och vilka underbara kläder. Det kanske är tur att det är höstens kläder så man har möjlighet att fylla på kassan lite innan 😉

    Hoppas rösten återkommer snart, det kan vara himla jobbigt att vara tyst hela tiden .. jag VET! Krya på dig!

  2. Superfina bilder och minst lika fina kläder. Tyvärr är jag inte lika imponerad av kvaliteten på Chilli Norway som av dina foton. Köpte med mig en fantastiskt fin tunika för att ha här i Indien i vinter för den passar så bra in men är ändå lite västerländsk. Nu har både ärmar och halsrigning kollapsat helt. Men det är väl inget att egentligen hänga läpp för antar jag. Bättre lycka nästa gång och jag får ju ändå vara i solen hela vintern. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg