Att vara mitt i veckan.

 

IMG_9090 IMG_9023 IMG_9134 dgs

kofta/chicwish.com, byxor/h&m, blus/h&m, skor/bianco, ringar&halsband/pushmataaha, blå ring/syster p

 

Och så var det onsdag.

Veckorna går så himla fort, gör dom inte? Dagarna är späckade med vardag; som att vältra sig ur sängen, skratta till när man ser sig själv i spegeln (somna med blött hår – ni vet vad jag menar), klä på sig, väcka buse, klä på buse, väcka flickorna, in med alla i bilen, köra till hunddagis, köra till busedagis, köra till jobbet. Jobba, ha möten, pepp pepp pepp, in i bilen och hem till buse och mannen och lutande huset som doftar sköljmedel från tvätten som hänger på tork framför kaminen. Men det är skönt det där, livet, det som händer under tiden man planerar vad man ska hitta på härnäst.

Två arbetsdagar kvar den här veckan, två dagar att vara så bra jag kan vara, och sen är det fredaglördagsöndag-helg med de två finaste i mitt liv, flickorna och ett nytt kameratillbehör som väntar på att invigas. Så nu är det bara att skaka sömnen ur huvudet och sätta igång.

Pepp pepp!

(Och lite RedBull på det).

 

slut

Rekommenderade inlägg

37 kommentarer till “Att vara mitt i veckan.

 1. Veckorna flyter verkligen på och ibland undrar man vart de tog vägen.

  Jag är så imponerad av dina bilder. Du är en fin modell och har en bra fotograf, även om du är superduktig på att att redigera bilderna måste ju någon hålla i kameran också. Så all heder åt denne så vi kan få njuta :-).

  Ha en fin mitt-i-veckan-dag.

  Kram Helén

  1. Hej Helén! De här bilderna har Tindy hållit i kameran och jag redigerat så det ska hon ha cred för 🙂

   Kram

 2. Hej !
  Brukar läsa här ibland och uppskattar dina vackra bilder och sköna sätt att skriva !
  Nu satte jag kaffet i halsen…Redbull får mig att rysa, har suttit på akuten tillsammans med min son (ung man) som för att ”piggna till” har litat på Redbull- vingarna….Hjärtat rusar och kroppen mår verkligen inte bra !Där och då trodde jag att vi skulle förlora honom,tror inte jag behöver skriva mer för att du ska förstå ett mammahjärta..
  Jag hoppas innerligt att du skämtade !
  Vänligen/ Birgitta

  1. Men fy så hemskt! Jag dricker inte kaffe, men har tagit en halv energidryck varje dag i säkert fem års tid. Inte nyttigt såklart, men min last.

 3. Riktigt nice location…är det vid det lagliga grafitti hänget i Malmö? Måste älska grafitti! OCH naturligtvis lika snajsig som vanligt! 😉

 4. Vad är det man säger… Det är inte målet, det är resan som räknas! Att vara i stunden, njuta det till synes lilla, det är en konst. Den verkar du ha bemästrat. Så härligt att läsa och se dina fina bilder. 🙂

 5. Mittiveckanmys har vi på onsdagar..så härligt det där när man kan ta till sig av vardagen och tycka att det är okej med allt som bara går av farten..
  Jamen visst är du en klassisk skönhet Emma..
  Jag blir både peppad och glad av att läsa din blogg!!!
  Kram Alexandra

 6. Snyggo!
  Blir alltid klädinspirerad när jag ser dig, tack.

  Vet du, jag beundrar så din inställning till livet. Tänk om den gick att paketera och sälja! Då skulle så många människor må så mycket bättre. Tack för att du finns!

  Mycket tackande blir det här. Ett till. Tack för att du varit inne och kikat hos mig och skrivit en kommentar. Blev så glad över det! (Har kanske redan nämnt det, lider av lite alzheimers light just nu, kroppen spökar och är såå medveten om att snart är det ett år sedan som marken rämmade under mina fötter, den räknar dagar, och jag kan inte ignorera det)

  Stora, stora kramen till dig du fina lyckopiller!

  L

 7. Underbara bilder,du är så otroligt vacker! Nagellacket var vårfint,vilket är det?
  Kramar från sjuksängen(bara förkylning)

 8. Åh fina du!

  Länge sen och jag hoppas allt är bra med dig!
  Det fina med livet är variationen, vardag och fest, vilken dag spelar ingen roll 🙂

  Underbar kofta!! Och duktiga Tindy som tar så magiska bilder!!

  Kram

 9. Hej!

  Tack för alla fina bilder du delar med dig av:) Byxorna är de i skinnimitation för 299 kr?
  Har nämligen hemma ett par sådana för påseende!

  Ha det bra

  Christel

 10. Hej Emma,

  Läser din blogg varje dag och du skriver så himla bra och visar så himla fina bilder! Duktiga du!
  Jag har en återkommande fråga i mitt huvud när jag ser bilderna på dig – vad har hänt med dina fina vigselringar? Vet att det är en väldigt nyfiken fråga men jag kan inte låta bli att undra 🙂

  1. Ha ha ha den har jag svarat på hundra gånger 🙂 Ringarna har jag inte på mig eftersom jag river Busen med dom. Stenar är fantastiskt vackert, men det visade sig inte vara så busevänligt när de inte är liggande i en ring utan med fattningar som står ut. Så, de får ligga och vänta tills han kommit ur blöjåldern iallafall.

 11. DET skriver jag under på.
  Tiden bara flyger iväg och just nu så har vardagen tagit över så mycket att det inte finns nån tid kvar att planera det där som ska hända i framtiden 🙁
  Det måste finns en jämnvikt i allt.

  Men nu är det som sagt mitt i veckan och dags att komma ihåg det för vipps är det fredag och söndag igen 😉

  Hälsningar
  Yohanna
  som skickar med en länk:
  http://yohannailaspalmas.webblogg.se/2013/february/real-life-fortskaffningsmedlet-2.html
  om nån skulle få lust att hänga på.

 12. Hej emma,

  jag skulle behöva komma i kontakt med dig, har du ett jobbnr jag kan nå dig på? om jag mailar min mail sedan? så kan du maila den dit?

  Med vänlig hälsning
  /marie

  1. Du kan maila mig på adressen som finns under ”kontakt” här uppe så svarar jag så fort jag hinner. Mitt nummer lämnar jag inte ut sådär bara 🙂 Så skicka ett mail är du supergullig.

 13. Jag blir alltid så glad av att gå in på din blogg! Tack för att du sprider ditt smittande leende på internet, det behövs!

 14. Snygg kofta! 🙂 Jag undrar om du har dragit någon vinnare i Creative Lounge tävlingen? Jag har försökt kika runt på bloggen på hittar det ingenstans..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.