Att njuta av det jacklösa.

 

IMG_1730

IMG_1732

IMG_1754

IMG_1755
tröja//chillnorway (fick den i gåva efter fotograferingen) jeans//jfour, stövlar//hunter, mössa//chillnorway

 

Jamen; hur skönt är det inte med vädret?! Kanske inte just idag, men ändå – det går åt rätt håll.

I förrgår kunde jag stå ute utan jacka och krafsa löv på gårdsplanen och känna kvällssolen värma i ryggen. Man blir lite mer levande med kvällssol, så är det bara. Lite varmare, lite mer mjukgjord, lite gladare över livet. Snart vankas det grillkvällar och sparris och doften av tinad jord – känner ni det? Bara tanken gör mig fladderlätt i bröstet.

Och så är det ju fredag idag! Veckans bästa dag, och dagen före Fuffekramar och slottsmiddag och häng med bästa tjajjorna och då finns det bannemig inte mycket som kan få mig på dåligt humör.

Hubba bubba. Några timmar till så är det helg.

 

slut

Rekommenderade inlägg

36 thoughts on “Att njuta av det jacklösa.

 1. Åh herregud, det där känns så avlägset när jag tittar ut genom fönstret.. 13 minusgrader och i alla fall en decimeter snö. Känns som jag bor i Norrland, men det är bara strax utanför Uppsala.. Oj vad jag längtar efter barmark och värme 🙂

 2. Du är ju asasnygg tillochmed när du är ute och krattar,Heehee!! Jamen visst är det göttit när vår solen lyser..

  Önskar dig en underbar helg!!!

 3. Åhh va härligt det se ut! Tänk att få slippa alla klumpiga vinterkläder…Men de känns som de är lååångt borta. 15 grader kallt och ca 1meter snö på gräsmattan.De dröjer innan vi plockar fram krattan:)
  Tack för en supermysig blogg! Kramar från norrland

 4. Det är såna här gånger jag önskade att jag bodde i en skånelänga på de södra breddgraderna, så jag också kunde stå och kratta i bara tröjan… Här har vi snö kvar, men snart så…

  Kram
  Petronella

 5. Hej!

  Snygg du är, alltid!
  Du jag måste bara fråga en sak – och ta INTE detta som kritik för det är det absolut inte! Det verkar (enbart baserat på vad du berättar för oss bloggläsare) som om du är borta ganska mycket på helgerna – åker på jobbgrejer, träffar dina tjejkompisar osv. Hur tänker du och din man angående detta? Är han också iväg på många saker på ”egen hand” eller är han nöjd med att vara på hemmaplan med busen. Jag har två små tjejer och jag tycker det är svårt det där, att få till egna saker och att få en bra balans för alla parter. Man vill såklart vara med familjen men jag behöver också få göra saker på egen hand medan min man inte har riktigt samma behov – och det känns så fel (=jag får dåligt samvete) att det alltid ska vara jag som hittar på egna saker och inte han…

  Ha en fin fredag och en underbar helg!
  Maria

  1. Hej!

   Mycket jag gör på helger (när jag åker iväg) är jobb och sånt som jag bara kan göra på den tiden. Men annars har jag ett extremt mycket större behov av aktiviteter än vad mannen har; han trivs bäst med att INTE göra något, så vi kompletterar varann perfekt. Och sen är det ju så att jag var hemma oavbrutet med Busen i ett års tid utan att hitta på i princip nånting, så jag har lite tid att hämta ut 🙂

   Att jag är borta några timmar en helg och hittar på ngt är ingenting jag får dåligt samvete för, bara jag finns där när Busen vaknar. Vad jag kan tycka är jobbigt är övernattningar och det gör jag i princip bara när det gäller jobb. Men då är det JAG som tycker det är jobbigt, aldrig mannen. Jag har gift mig med världens bästa komplement till mig själv, helt enkelt.

 6. Oj vad skillnad det är i norr och söder… jag hade -11 grader men dock strålande sol i morse när jag for på jobbet.

  Snön, ja den dras jag/vi nog med en månad till 😀

 7. Kratta löv??!!!! Här i Hälsingland är det mera snöskottning vi ägnar oss åt.

  Fina bilder, som alltid!! 🙂

  PS; Önskar lite fler bilder i och på ditt hus. Kan du inte gå ett varv med kameran genom alla rum?

  Ha det gott!

 8. Jag känner att det blir gött att flytta 14 mil mera söderut när jag ser dina bilder. Här strax norr om Oslo har vi driv vis med snö än & mycket mindre i Halden. Hos dig är det helt klart minst av den vita sorten.

  Puss på dig snyggaste, ha en FAB kvinnodag & fredag

 9. Du är så fantastiskt naturligt snygg jämt. En grym inspirationskälla verkligen. Jag uppskattar verkligen att din stil liknar min så mycket. 🙂 det blir så lätt att inspireras då. 🙂 tack för inspirationen.

 10. Vi satt just och pratade om det där, att kommer ni ihåg när man var liten och fick gå ut utan jacka med bara en tröja? Eller när man fick ta av sig vinterstävlarna och bara gå i gummistövlar. Jisses vad man frös, men DÅ visst man att det vara vår.

  Här fick vi kanonhet sommar på bara två dagar.
  Sommar!
  Fattar du 😉

  Hälsningar
  Yohanna

 11. Alltså så underbart det var i onsdags! Och snart, snart kommer det många sådana dagar och man kan stoppa undan vinterkläderna några månader – LÄNGTAR!!!!

  Och du är ju supersnygg – som vanligt! Den där tröjan är verkligen fin!! Ja, hela outfitten 😀

  Ha en underbar fredag!
  Kramar

 12. Åh vilka underbart härliga bilder. Till och med en tråkig sak som att kratta ser lockande ut med dessa bilder av dig i solen.
  Låter som om du kommer att ha en toppenhelg!

 13. Det är helt ljuvligt när solen, ljuset och värmen återvänder!! Jag kan inte lägga band på mig… Jag måste bara hjälpa våren och hacka is och sprida ut snön så det ska smälta fortare 😀

  Trevlig helg!!

  //Linda

 14. Måste fråga nu när man ser er utsikt igen och blir påmind…hur gick det med grannens bombskjul som de byggde och skulle förstöra utsikten?
  Kram Å

 15. Men å vad ljuvligt det ser ut. Men utan jacka alltså… här går jag fortfarande i vinterjacka trots värmande vårsol. Vinden är ju så sablans kall.

 16. Du ser ut som en filmstjärna där du står! Och igen, det är helt otroligt att det är så stor skillnad i vårt avlånga land. -15 grader säger termometern här ikväll!

 17. vilka underbart fantastiska bilder på en helt otroligt vacker kvinna !
  Kläderna är ju riktigt fina dom oxå, det är första gången jag tittar in här men känner direkt att du åker in på min favoritlista på bloggar, känner mig inspirerad direkt

 18. Ja, men visst är det helt fantastiskt att ljuset ääääntligen har återvänt! Det gör så himla mycket. Och ger så mycket energi. Jippi! Nu börjar det bli vår på riktigt!
  Kram
  Rebecca

 19. Wohoo tack för de 20% i samarbete m inreda. Det fick mig att äääääntligen beställa en happy lightsslinga som jag velat ha så länge 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *