Att ta nya tag och såntdär.

 

IMG_3910

 

Och så blev det måndag!

Och hur märkligt känns det inte att vara ledig, då?! Vansinnigt märkligt. Fast inte ett dugg mindre skönt för det – vi hasar runt här hemma i våra duntossor och med håret som nån slags kreativt kaos på skallen och funderar på vad vi ska göra med en måndag som den här.

Förmodligen blir det promenad eftersom det är strålande vårsol och eftersom min rygg äntligen släppt taget, och sen väntar långlunch med mannens lasagne och bara tanken på den får det att vattnas i munnen. Och sen blir det nog inte så mycket mer än ännu mer hasande och är vi verkligen lediga? och uppladdning inför morgondagens rivstart – det blir en intensiv arbetsvecka, så som det tenderar att alltid bli efter ledighet.

Måndag, ledig, sol och rät i ryggen.

Jag klagar inte.

 

slut

15 kommentarer till “Att ta nya tag och såntdär.

  1. Vilken söt bild på en fin kille. Låter såm en härlig dag, vi lämnade Skåna igår just som solen började skina. Snöstorm funkar det med eftersom jag älskar Skåne. 🙂

    Ha en fin dag!

  2. Skönt att din rygg är bättre! Lite sol på näsan, helgrester i kylen och ledigt. Nej sådana här dagar finns inget att klaga på. De sparas för att ta fram mindre roliga dagar, när man behöver lite påfyllning.

    Kramar!

  3. Skönt att ryggen är bättre!
    Och det där med att bara hasa runt är ett utmärkt sätt att spendera en ledig dag tycker jag! 🙂
    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg