Att ha fått leka butik.

 

IMG_8744

IMG_8771

IMG_8774

 

cl IMG_8868

IMG_8920

IMG_8980

IMG_9035

IMG_9034

Bild 1:glitterkofta här, blus här, jeans här // Bild 2: samma sak // Bild 3: t-shirt här, byxor här, skor här // Bild 5: från vänster – sjal här, Evelinas halsband här och blus här, sommarens snyggaste sandaler här, armband här och sjalen igen // Bild 6: samma byxor, t-shirt här // Bild 7: kavaj här, t-shirt här, jeans här // Bild 7: skönaste skorna här // Bild 8: chinos här.  // Bild 9:blå blus här, jeanskavaj här, klocka här

 

Något av det roligaste som finns måste väl ändå vara att kunna gå bananas i en klädbutik?!

Älskar’t.

När jag och Fru Sederblad var på Creative Lounge utnyttjade vi de lugna stunderna till max genom att slita ut allt i butiken och starta någon form av prov-race. Jag provade allt jag nånsin kikat på och lite till, hittade de perfekta mossgröna grenhängarna att förälska mig i och fick bära glitterkofta och känna mig fabulös

(tills jag fick höra att jag var Nellys mamma – men just den detaljen försöker jag förtränga)

och så fick jag på mig ett par flared jeans för första gången sen runt 1994. Det var kul. Då gick man ju runt för jämnan i flared eller bootcut, men det är man lite för cool för nu för tiden och har bara de där smala modellerna. Men! Det var sjukt kul att prova. Och så fick vi med andakt slinka ner i ljuvliga Zetterbergsklänningar men det får vi ta nån annan gång, annars blir det så många bilder att ni börjar sucka – och det vill vi ju inte.

Och nu är det torsdag och idag väntar busevaccinering (aj aj mammahjärtat!) ett kort event på stan med tjejerna och däremellan gasen i 120 på jobbet med fladdrande armar och svettmustasch.

En livad torsdag, helt enkelt. Aj lajk.

 

slut

26 kommentarer till “Att ha fått leka butik.

  1. Underbara bilder på underbara saker! De där ilse jacobsen sandalerna är riktigt eye candy. Lycka till med vaccination och allt.
    / Rebecca

  2. Men åh, vilken lycka att bara gå bananas sådär och prova massa fina kläder- såå avundsjuk!
    Jisses, så skoj
    Gillar ju dina outfitbilder, du klär dig snyggt och är inspirerande 🙂

  3. Oj, den där Carl-Otto var galet lik Fredrik Wilkingson och kan tro att du och fru Sederblad gick bärsärk däruppe i Ume… När ska man annars gå bärsärk, när man får eller när man inte få… liksom!
    Ursnygga kläder var det i alla fall! Lycka till med liten buse idag, fyy, sprutor ogillas…

    Kraam
    Petronella

  4. Varje flickas dröm 🙂
    Sen måste jag åter igen påpeka hur otroligt vacker och samtidigt busigt söt du e, herregud…tänk om jag såg ut som dig, vilken lycka….

    Kram
    Anna.P

  5. Alltså vilka plagg! Dösnyggt alltihop ju! Men sjalen, sjalen är perfekt! Underbar! Men 700 kr för en sjal är nog lite mer än vad mitt samvete klarar av. Men oj vad snygg den var!
    Kram

  6. Hej, fina bilder och kläder! Är grenhängar-novis och vill höra vilket märke du rekommenderar för ett första par! Please, Mos mosh, Circle of trust eller något annat?
    Trevlig helg, Hanna

  7. Men åååhh…vart ju sugen på ett par nya chinos nu ra förstås…typiskt.

    Tack för en otroligt trevlig blogg!
    /Åsa

  8. Men halledaaaaa så mycket snyggt!!! Underbara vår- och sommarkläder! Vill ha, vill ha, vill ha…
    Tur butiken ligger i Umeå så jag inte halkar in där titt som tätt. Och hemsidan får jag väl helt enkelt försöka låta blir att klicka in på 😉

    Kram

  9. Såå jäkla kul att få prova i timmar och bara få låtsas att det är ens eget för en stund,heehee.. Och givetvis så är ju allt superduper snyggt så att man hade kunnat bränna ett par månadslöner på ett bräde.
    Ha det gott kraam Alexandra
    ( Sprutan kommer att gå jättebra,bara ett litet stick,pang,klart)

  10. Sjalen OMG sjalen…det kommer inte upp något när man klickar på länken >.<
    Vilket märke är det?
    Passa på att säga tack för superinspo. Är lite kär i din blogg ^_^
    Fortsatt trevlig helg!

  11. Supersnygga kläder! Du passar i alltihopa – lyckost! Har noterat att du i stort sett alltid stoppar in tröjor du bär framtill, men inte hela vägen runt. Är det oavsiktligt, eller är det någon tanke bakom att bara stoppa in en dm eller två?

    1. Ha ha jag gör det för att jag tycker det är snyggt antar jag? Jag är ju så kort så har jag tröjor som hänger för långt ner på benen så ser jag ännu kortare ut – därför brukar jag peta in dom där fram så att jag iallafall framifrån ger illusionen av att inte vara så kortbent 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg