Att ha haft en oförglömlig kväll på Clarion.

 

IMG_9495 IMG_9471 IMG_9485klänning//l’ecole national, skor//steve madden, halsband//icon, ringar//pushmataaha

 

I förrgår var jag, Fru Sederblad och våra kompanjoner Mat med Vänner inbjudna till en kväll på Kitchen & Table igen. Jag vet – så himla fuskigt! Jag snofsade upp mig så gott jag kunde i en klänning från L’ecole National (som tyvärr hann bli skrynklig) och förbannat höga skor. ”Jamen nu ser jag ju ganska flådig ut” tyckte jag och mallade runt på Lilla Torg ett litet tag innan det var dags för avfärd till Helsingborg, och jag kände mig faktiskt riktigt flådig tills jag öppnade bildörren och Fru Sederblad gav mig en blick och sa Ska du inte stänga den där?

Häpp.

Jag hade tydligen glömt att dra igen blixtlåset i sidan på klänningen. Jodå. Så där hade jag gått i en timme på Moosehead och flashat fri insyn och mindre het strumbyxemidja för halva Malmö.

Då är man cool, alltså. Skitcool.

 

IMG_9552

IMG_9556

 

Men iallafall.

Vi kom fram och kramades med vännerna och gjorde oss hemmastadda och väntade på att en hel drös med underbara kvinnor skulle komma och inta vårt bord och liva upp kvällen. Och visst kom dom!

Det var:

 

IMG_9563

 

Den fantastiskt vackra Åse från 56kilo.se och

 

IMG_9568 IMG_9586

 

Mauro såklart, och ljuvliga Simplicity

 

IMG_9582

 

Och min ack så saknade Anna-Malin

 

IMG_9576

 

Ja, och så Marcus såklart som var svintrevlig och gick runt borden och önskade välkomna och såg glad ut i sin vansinnigt snygga slips.

Och där satt vi sen och åt och åt och åt och Åse fick mig att skratta så jag frustade fänkålsmousse över bordet, och Vännerna var i toppform som vanligt och den där matsalen är så vacker att det är en ren fröjd att sitta ner där i några timmar och avnjuta middag. För det var verkligen avnjuta – maten var gudomlig. Som väntat.

Och ja. Sen kom ju den här killen och rev av några låtar:

 

IMG_9978 IMG_9944 IMG_9872 IMG_9732 IMG_9687 IMG_9631

 

Jason, alltså!

Jävlar i min lilla låda vad han är bra live – jag dansade mig svettig och sjöng med på min bredaste skånska och flinade så mycket att jag var alldeles öm i kinderna. Snacka om en bra surprise för middagsgästerna.

(Tja, sen blev det sent och vi hamnade i mycket roliga diskussioner på toaletten, träffade moe_bama som var nån slags ghettofab version av Bert Karlsson och sen spelade vi ett sällskapsspel som bara innehöll frågor om Helsingborg och som ingen av oss förstod ett dugg av – så)

– med andra ord ännu en oförglömlig kväll på Clarion.

 

slut

Rekommenderade inlägg

33 kommentarer till “Att ha haft en oförglömlig kväll på Clarion.

  1. Oh ja, det har jag. Min man och jag har det jättebra. Att jag är på Clarion en onsdag är inget som påverkar vårt förhållande – jag har ju varit hemma lördag söndag måndag tisdag torsdag och fredag 🙂 Vi har alltid egentid efter 19 när busen somnat, och minst en gång i veckan har vi datenight (idag tillexempel) då vi går ut och äter och går på bio eller nåt 🙂 sen har vi snart en veckas semester ihop, sen tre veckor till. Det gäller ju att planera in sånt också 🙂

  2. Den kommentaren skulle aldrig en man få. Suck. Jag tycker er kärlek lyser igenom så mycket, Emma, önskar att jag å min man kunde hitta tillbaka till det där. Han jobbar natt så vi ser varann knappt.

   Stor kram!

 1. Låter som en fantastiskt trevlig kväll, som man kan leva länge på! Trots man visat midjan för ja de kunde ju vart värre 😉

  Ha en fin fredag!

 2. Vilken ruskigt trevlig kväll. å vad gör väl det om den började med att flasha strumpbyxemidja för coolingarna på Lilla Torg.
  Jag var varit på riktigt många konserter i mitt liv. Och jag har sett Jason mååånga gånger. Han lockar fram det bästa av det bästa i mig. När jag ser honom och bandet Damn! live så flödar energin och fortplantar sig i kroppen tills jag är helt lyrisk. För en timme eller två tar min kropp och sinne formen av musik. Svårt att förklara men ja så är det. Så grymt avis på att ni fått den bästa maten och den bästa musiken på en och samma gång.

 3. Jag är inte så snäll som dina andra läsare för jag råflabbar fortfarande åt att du inte hade knäppt klänningen. Hahahaha Förlåt men det är svinroligt!
  Ha en härlig fredag
  Kram

 4. Nämen, vad är det här för fasoner! Gå och malla sig med halvöppen klänning på torget och dansa järnet till Timbuktu, mitt i veckan! Näää, säger jag… Jag är inte bitter…. Men inte är det direkt någon ordning på den där Emma och Sederbladskan… Och som sagt, jag är inte bitter…. 🙂

  Kraaam
  Petronella

 5. Så vacker du är i den superfina klänningen. Du inspirerar,glädjer och ger energi. Ha en fin helg! Kram

 6. Åh vilken kväll!! Så härligt! Å klänningen ääääälskar jag! Har varit inne på deras hemsida och dreglat flera ggr….

  Trist att få kommentaren om du hinner med förhållandet! Jag tror att alla förhållanden mår bra av att man får göra något för sig själv någon gång ibland, och få längta lite hem. Trots att man är på roliga events så längtar en liten del av hjärtat alltid hem till sina älskade.

  Kram

  1. Jag tror inte att de menar att vara elak när de frågar om Emma hinner med sin man, tror helt enkelt att de bara undrar hur hon hinner med allt! För jag måste erkänna att jag undrar det själv, är super imponerad att hon hinner med familjeliv och jobb och sen allt det roliga uppe på det! Själv tycker jag att veckorna går alldeles för fort och jag är alldeles för slut, önskar att jag hade Emmas energi för kul det har hon!! 🙂
   Kram kram

 7. Det där med klänningen alltså, hahaha. Ja jag kan skratta gott, för det är sånt som skulle kunna hända mig också, så typiskt när man tycker att känt sig fab och så är det en maska i strumpbyxorna som gått eller liknande 🙂 .

  Jag förstår att du dansade dig svettig när Jason uppträdde, han är ju GRYM!!

 8. VILKEN UNDERBAR KVÄLL!!! Ne, inte avvis alls……..är bara alldeles grön i ansiktet, säger bara Marcus & Jason…..kan det bli bättre liksom.
  Ha en fin fredag!
  KRAM!!

 9. Vilken underbart fin outfit! Strumbyxorna, vilket märke, eller vart är dom köpta? Uuuurtjusiga!

  1. Men tack! De hittade jag på chicwish.com för ganska längesen, sen har de bara blivit liggande i väntan på rätt tillfälle 🙂

 10. Haha vilken härlig syn folket på Lilla Torg måste haft. Det är så skönt att läsa att du bjuder på dig. Ha en härlig helg. // Tess.

  1. Hej! Hon har mått lite dåligt ett tag (var ju mycket med flytten), men nu är hon frisk igen! I onsdags var det dock bara jag och Angela som fått inbjudningar – och det var utan plus en :(( Så då kunde hon tyvärr inte följa med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *