Att njuta av solen.

 

644629_10151376766446581_602925655_n

 

Alltså. Titta.

Den här bilden hann jag knäppa av igår med mobilen medan Buse provade sin nya sommarblazer till pyjamasen framför spegeln. Jag. tror. jag. dör. Allt som oftast vill jag ta denna lilla kubik av ren lycka och svepa upp honom i famnen och krama så det knakar och sen inte sätta ner honom igen. Nånsin.

Idag är det sol och vi ska ta tillvara på den genom att göra Buses favoritsysselsättningar, vilka inkluderar trädgårdsarbete, jaga flickorna och besöka Emporia. Just Emporia lyser det väl inte så mycket sol i, men Buse älskar ställen med mycket människor och han har växt så mycket att vi behöver utöka hans garderob inför sommaren – dessutom har dom ju Vapiano där som både mannen och jag  älskar och då finns det inte så mycket mer att orda om.

Men vi börjar med trädgården och den där vårsolen och känslan av värme på jackaxlarna.

 

slut

Rekommenderade inlägg

19 kommentarer till “Att njuta av solen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *