Att kasta sig in i helgen.

 

IMG_1860

IMG_1878

IMG_1863

 

Ännu en vecka som gått i superfart –

nu är det redan fredag igen och vi är återigen hemma bland middagsplaner och kassar som prasslar av chips, lösgodis och Dumlekolor, och på appletv väntar de sista avsnitten av Hemlock Grove och känslan som infinner sig när man får sjunka ner i soffan och lägga fötterna i mannens knä är oslagbar. Egentligen skulle mannen och jag varit ute idag på något han planerat sen länge men Busen har dragit på sig dagisförkylningen grande så vi stannar hemma istället och har fredag här och väntar på att han ska må bättre.

Och bilderna? Gud.

Busen som tajtaj:ar kanin och Tookas ansikte kan vara det sötaste jag vet (i kombination med armbandet från leklandet han bara vägrar ta av sig). Jag är så glad att han har möjligheten att växa upp med flickorna – när jag ser glädjen och utbytet de har av varann blir jag alldeles marshmallowmjuk och fluffig och vill flytta ut på den där bondgården och ge honom lite av det där jag själv fick som barn; ponnys och vildharar och höns och känslan av bara fötter på halm.

Men iallafall.

Fredag igen och en lång helg framför oss av sol och det finns inte mycket i världen som slår det, eller hur?

stjarna

Ps! Erbjudandet på Tine K-brickorna går ut vid midnatt och bara några finns kvar på rabatten här. Och för er som bor i Växjö-området är jag där och föreläser snart – mer om det kan ni läsa här.

 

slut

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “Att kasta sig in i helgen.

 1. Jag känner samma sak när Lillefis leker med MollyMus.
  Man dör lite på samma gång som man får härdsmälta i hjärtat.

 2. Jag har så glad att min mamma och pappa har kvar vår hund Loffe som min dotter Wilma tokar sig med! Drar i svansen och gosar in sig i pälsen så man funderar på att man borde ju skaffa egen hund.

  Och jag önskar verkligen jag bodde närmare Växjö!

  Kram fredrika

 3. Helt herlige bilder av Buse og vovsene! <3 🙂

  Vi ser etter hund, mn svårt å velge hvilken typ hund man ska ha. Tror oxå det er bra for barn å ha djur. Så leter og hoppas vi finner.
  Det som er så dumt her er jo at hund dagis koster nesten 5000,-!! Shit dyrt!! :/

  Klem

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *