Att vara lite ledighetsbakis.

 

IMG_3343

 tröja//day, byxor//circleoftrust, skor//ldir, sjal//stylesnob

 

Ni vet säkert hur det är.

När man har haft en såndär dunderhelg som bara spirar i själen, när man har fått sol och långa kvällar och skratt och Busepussar – när man har levt som om man hade semester och som om det var sommar. På riktigt sommar; med bär och rosé och svidandet i skinnet från solen och de där uteserveringarna där all mat smakar bättre och man kan sitta tills rumpan har domnat bort.

Och sen blir det vecka.

Krasch bom vecka med kontor och möten och regnsmutsiga fönster och man sitter i mötesrum och gäspar käken ur led och försöker så mycket man bara kan att fokusera, vakna till liv, vara kvicktänkt. Men man går lite i slowmotion, hjärnan är aningen luddig i kanterna och blicken vandrar olydigt ut genom fönsterna, över parkeringen, till det där gräset i solen som ser så förbenat inbjudande ut och bara kilometer bortom det en varm uteservering med nachos och leende sällskap.

Ja.

Ni vet säkert hur det är. När man är ledighetsbakis, lyckobakis, och sommaren precis har kommit på besök.

 

slut

20 kommentarer till “Att vara lite ledighetsbakis.

  1. Jomen precis så är det. Men nu är vi på veckans tredje dag och snart helg igen. Ja gud så skönt. Å värmen ska komma på besök också. Hepp!

  2. Det låter ganska plågsamt, att längta någon annan stans. Skönt med helg snart!
    Härlig bild, du blir ju bara snyggare och snyggare! 😉

  3. Jag kan inte ens läsa texten, tänker bara på hur fräsch du ser ut. Är du någonsin lite ful människa? Jag har iallafall aldrig sett dig ful och det stööööör mig. Ja, jag av avis. Inget snack om saken.

  4. Härligt! snart är det helg igen och ny möjlighet och göra favorit i repris 🙂

    Hoppas du får en fin dag!

    Kram

  5. Vardagen kommer ikapp och vi längtar såååå efter semestern nu. Kanske därför vi njuter så där lite extra när vi får en ledig helg med fint väder. Ni har ju haft en fin dag på Tivoli också. Den får ni njuta extra länge av.

    Kram Helén

  6. Haha, ja håller med enarmade banditen! 😉
    Har du aldrig ”bad-hair-days”? Och OM det skulle hända vad gör du då?!
    Tvättar du håret typ var dag? Eller kör du med torrschampoo? *nyfiken*
    Du kan väl va gullig å ge tips till en trött mamma som försöker se fräsch å snygg ut emellanåt 😉

    Ha en härlig ”bakis onsdag” !!

    Kram på’re

    1. Ha ha jag har en bad hairday på bilden vilket var enkelt löst med att sätta upp det i knut och fästa luggen med en hårnål. Nu är den lite för lång, luggen, så nu ska jag till Böddi imorgon. Jag tvättar håret varannan/var tredje dag och skulle inte kunna leva utan torrschampo.
      Kram

  7. Ja men visst, precis så är det. Lite tur i oturen har vi inte sol utanför fönstren här. Då är det lättare att fokusera på det som händer inomhus.

    /anna

  8. Underbar bild! Och tiden nu är ju bara helt fantastisk och nu kommer ju faktiskt sommaren hit till norrland oxå. Vad är det för ljuvligt armband du har? Ha en fin dag! KRAMAR

  9. Vet precis hur det känns. Huvudet har liksom tagit sommarlov och lämnat kroppen kvar i vardagen 😉

  10. Så fin. Som alltid.
    Jag vet precis hur det är!! Alldeles snurrig av siffror, kontor och en dataskärm som gör mig sömnig mest hela denna vecka känns det som!

    Kram kram

  11. Jag har ett blommande körsbärsträd utanför mitt kontor. Det är najs! Och så har vi stans bästa och mest prisvärda lunchrestaurang också (ignorerar måsskiten på mitt fönster, det bruna teglet och de senapsgula markiserna…).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg