Att gå in i andra andningen.

 

IMG_4512

IMG_4521

 

Som jag sagt innan; det här är en intensiv vecka.

Jisses.

Idag ringde klockan 04:00 och jag har ett plan klockan 06 som tar mig till Bromma – jag ska upp till Stockholm och plåta för Pipols Bazaar och kommer inte hem förrän sent, sent ikväll – och imorgon blir det jobb som vanligt och möte på kvällen och sen jobb på fredag och avslutningsvis bröllopsfotografering på lördag då Anstalts-Annika går och gifter sig och har gett mig uppdraget att föreviga det hela.

Phu.

Men sen! Sen vankas det Grekland och hav och värme och en älskads hand i min, och då är det liksom okej allt det andra eftersom det bara är nu det är galet, just nu, och att vi snart får några dagars andrum tillsammans. Och jag ser så mycket fram emot att få vara lite i den där familjeoasen som vi ändå är; det där lugna och trygga och varma som är bättre än alla avslappnande bad i världen och som alltid, alltid får mig fokuserad igen.

Så. Upp och hoppa, ordning och reda, pengar på fredag.

Snart är vi lediga, banne mig.

 

slut

21 kommentarer till “Att gå in i andra andningen.

 1. Du måste ha en underbar man som tar hand om familjen medans du far runt! 🙂
  Hur tänker ni underhålla er lille buse på flyget? Vi hoppar resa i år då vår son inte kan sitta still i ens 5 minuter 😉

  1. Han brukar vara duktig och sova när det är såhär kortare flygningar. Annars är böcker och ngt att tugga på en höjdare 🙂

 2. Men usch så gruvligt tidigt. Men ibland blir det ju så…..saker och ting har en tendens att hända samtidigt. Jag tror att andra halva av maj har en tendens att bli så. Konstigt! Allt som ska hinnas med före juni och sommaren.

  Och då är ju den där ledigheten extra efterlängtad. Att bara få ”hänga” med sin familj eller vänner. Att andas och bara få va.

 3. Ähh, det intensiva har också sin njuting, speciellt när det är en massa skoj som ska göras! Sedan är det bara att hoppa in i den där härliga familjebubblan och samla kraft och bara vara… 🙂

  Kraam
  Petronella

 4. Så ljuvliga förgätmigejer. Älskar dessa blommor, hade dem i min
  bröllopsbukett för 13 år sedan.
  Åker nästa vecka till Grekland med familjen, kanske vi ses :).
  Skulle vara superskoj att stöta på dig, du verkar så himla mysig
  och trevlig. Gillar din blogg skarpt!
  Trevlig resa till er!

  1. Insåg först nu finlandismen i talesättet ”att stöta på” , som betyder hos oss att träffa, att springa på, att ses 🙂 . Alltså kanske vi ses 🙂
   Ha en bra resa!

 5. När du kommer till Annika så krama henne en extra gång för mig!

  Jag har förstått att du är en fena på att ta igen dig när du har haft det körigt så jag säger bara lycka till med uppdragen och ha en härlig semester!

  Kram

 6. Vilka fantastiska bilder! Duktiga du!
  Och den där superfina tröjan på söta Busen. Köpt var?
  Trevlig resa!

 7. Åh vad härligt! Jag ska också till Grekland nästa vecka. Jag, mannen och vår 2 1/2 åriga dotter drar till Kreta. Kram

 8. Men var bor du människa. Från den vinkeln ser det ut som paradiset, fick jag välja skulle alla blommor i hela världen vara förgätmigej. Hoppas ni får en underbar vecka i Grekland!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg