Att visa vad jag gjorde i onsdags.

 

IMG_5186

 

I onsdags flög jag ju toktidigt till Stockholm för att fotografera åt Pipols Bazaar.

Stockholm var välkomnande med soldis och perfekt fotoväder och vi åkte med modellerna från ställe till ställe och sa vad tror ni om…? till varann och hummade, och återigen slår det mig hur mycket jag älskar just det där. Fotograferandet. Och inte bara i stunden utan även efteråt; när jag får sitta böjd över Mac:en med håret i knut och ena handen runt en kopp thé och kisa mot skärmen under redigeringen.

Just de där timmarna, efteråt, är de enda förutom ridning som jag kan förlora mig i så fullkomligt att jag helt tappar tiden.

 

IMG_5588

IMG_5824

IMG_5566

 

Och idag är det fredag (veckorna går så fort!) och jag är hemma med Buse och lyssnar på Nyheterna och äter ostmackor, och om bara två dagar är det Rhodos.

Rhodods!

Sju dagars värme som går in i själen och ut igen, och den där stunden av återhämtning jag så intensivt behöver.

stjarna

Och så har jag en vinnare i Coldzyme-tävlingen! Vinnaren blev Pepparkakshuset – stort grattis!

 

slut

33 kommentarer till “Att visa vad jag gjorde i onsdags.

 1. Emma, vad hette dethär fantastiska stället ni var på i Grekland förra året? Var det på Rhodos också eller var det Kreta. Du vet det som var så fint att man fick ont i ögonen.

  1. Förra året var det på Kreta! Domes of Elounda hette det, magiskt. Året innan var det också Kreta men det var inte riktigt lika bra.

 2. Fina bilder! Men tänk på hur olika bilder drar till sig fokus, den översta – smyckena, och den nedersta – hennes otroliga ögon. . . 😉

 3. Underbart! Älskar dem. Finns inget bättre än att fotografera och pyssla med sina bilder, och du inspirerar verkligen massor. <3 Marthina

  1. Det här är ju bara några av de som fotograferades, men dessa är mer eller mindre klara ja 🙂 några småjusteringar och lite som ska beskäras kvar bara.

 4. Superfina bilder! Vet ju inte vad som efterfrågas, men jag gillar ditt bildmane’r (mycket pga redigeringen) med lite kalla, mer drömska bilder – som den med ryggen. När hon blundar är fantastiskt fin, men en helt annan typ av bild. De kanske ville ha båda sorterna?!? Kul att de efterfrågade dig, du är perfekt till den här typen av fotograferingar – produktbilder + människor.

  En verklig inspirationskälla är du! 🙂
  Ha en fantastiskt skön semester!!!

 5. Och Emma jag bara älskar dina bilder!! Du är så galet duktig!!
  Ha en skön fredag! Och Rhodos, så avundsjuk;)

  Kram kram
  Fredrika

 6. Jättefina bilder! Bara så du vet, jag gillar din blogg jättemycket. Hoppas Rhodosresan blir härlig! Kram

 7. Iiiihhhh! Är det såhär det känns att stå högst upp på prispallen? I like it! Tack och bock, tänk vad min lilla mamma kommer bli överraskad på mors dag!

  Och by the way; gosh vilka bilder!
  Kram Emma i Pepparkakshuset

 8. Du har alltid en sådan skön känsla i dina bilder! I love it!
  Och Rhodos en vecka. Vem kan tacka nej till nåt sånt trevligt?

  Kram

 9. Vad härligt att du har hittat något som du verkligen älskar att göra. Det syns att du älskar det, för bilderna är underbara. Jag önskar sååå att jag var bättre på att fotografera. Jag älskar verkligen fina foton! Tur att jag kan titta in här och få lite inspiration ibland! 🙂

 10. magiska bilder… fint som snus 🙂
  otroligt underbara armband och halsban, du måste berätta sedan vart man kan få tag på dem!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg