Att inte få nog.

 

IMG_1234
IMG_1227smycken//pushmataaha, grönt armband//lily&rose, sandaler//friis (förra året), klänning//luxury by moondust, väska//stylesnob

 

Nej, jag får inte nog av livet här.

Av maten, tempot, känslan inuti – den som börjat sprida sig från magen nu ut i lederna och göra mig varm, inte bara på huden utan från insidan. Känslan av avslappning, ni vet, eller av lugn.

Just den.

 

jg2 IMG_1243 IMG_1246 IMG_1235 IMG_1251 IMG_1261

 

Vi gick till fiskrestaurangen igår, den som vetter ut över havet, och det var första kvällen jag inte spenderade med att gäspa. Så där kunde vi sitta och prata mer intensivt än på hela veckan, både mannen och jag var klarare i blicken och snabbare i rörelserna – vi avhandlade allt ifrån vår Opel på verkstaden där hemma till kärleken till Busen till Tant och Tooka som vi fått statusuppdateringar om leker med en ridgebackhane vid namn Ziggy och njuter i gräset, och som vanligt var maten kittlande god och huden stram av solen.

Så nej, jag får inte nog av livet här – inte alls – och är så tacksam över att ha två dagar kvar.

 

slut

6 kommentarer till “Att inte få nog.

  1. Härlig semester och det märks att du trivs. Kul att dina salukitjejer får röja med en ridgeback. Den bästa rasen av alla, om jag får bestämma.

  2. Underbara bilder du bjuder på! Vill också åka till Grekland! Mina föräldrar hade inte sommarställe utan vi åkte till Grekland nästan varje sommar när jag växte upp. Så det är nästan lite som att komma hem när jag åker dit. Glad att jag får följa med lite på din resa … Kan nästan känna den grekiska värmen och dofterna … Kram Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg