Att ha jobbat lite också.

 

IMG_2037

klänning//esterelenora, ballerina//stylesnob, hatt//la leia, peruk//rapunzelofsweden, solglasögon//lespecs

 

Jag jobbar ju också när jag är här, ligger på knäna i sanden med kameran och ropar goooood! åt modellerna, viftar håret ur ansiktet och försöker se på displayen i det starka solskenet;

vi fotograferar hår och peruker och hairbuns och kilar mellan rummen och stranden med händerna fulla av produkter.

Och jag älskar ju det där också. Fotograferandet. Fotograferandet, skrivandet, mitt vanliga arbete – det som kräver mer av min andra hjärnhalva och håller mig i styr.

Jag är så glad att jag inte behöver välja.

 

IMG_1952 IMG_1824 IMG_1838

 

I poolbaren gör dom drinkar åt oss som rekvisita;

fantasifulla, syrliga drinkar gjorda med stolthet och kärlek av en man som även han älskar vad han gör – han pratar fort åt de andra ur serveringspersonalen när de råkar gå förbi när jag fotograferar honom, skym inte sikten, och han lutar sig fram och frågar

shall I shake something for you?

och jag får bita mig i tungan för att inte skratta rakt ut, nickar bara och säger

yes, yes, shake whatever you like

och får sen med mig drinkarna ner till modellerna, burna på bricka med omsorg av en man som inte vågade låta mig bära dom själv.

Men mest är det ändå det här vi gör:

 

IMG_2408 IMG_1891 IMG_1982 IMG_2004

 

Lever bland blommor, nypressad juice, silande solsken

och känner efter hur ofantligt mycket vi älskar.

 

slut

17 kommentarer till “Att ha jobbat lite också.

  1. Galet vackert. Den tunikan är väldigt, väldigt lik ett Odd-Moly-plagg som heter Puppa silk patchwork wrap. Men den här varianten i vitt är otroligt snygg ändå!

    Kramar

  2. Underbart! Bästa tips på att fota i starkt solljus utan att få bilderna överexponerade och vita? 😀

  3. Det måste vara så himla fint att kunna kombinera allt det där som man tycker om att göra. Att slippa välja. Himla, himla fint. 🙂

  4. Dina bilder och ord ger så mycket glädje och inspiration. Du är en riktigt bra förebild i ditt sätt att ta dig an utmaningar och livet. Tack för att du delar med dig! Snygg som fan är du också!

  5. Underbart… De senaste inläggen bara njuter jag när jag läser. Såååå fantastiskt ni har det. Så mycket känslor. Nu till något annat.. Var inne på Ester Eleonora och försökte köpa vita klänningen Lupe. Gick inte så bra. Var får man tag på den??? Måste ha!!!!
    Ha en fortsatt underbar semester.

  6. Åh så underbart det låter. Vilka fina bilder och härliga texter och jag kan nästa känna hur det känns att vara där du är. Vad härligt att kunna få ihop livet så bra! Bra gjort och tack för inspiration!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg