Att ha firat nationaldagen.

 

IMG_4227

IMG_4195

tunika//lindex, solglasögon//rayban

 

Och så har det varit nationaldag.

Något vi firade med att bara vara lediga, sitta hemma i dagbädden och vänta på mitt bagage som fastnat i Paris och titta på när Busen varit lycklig i barnpoolen. Svensk sommar är verkligen fantastisk när den visar sig från den här sidan, trots att rapsen redan hunnit blomma ut när vi varit borta och att lavendeln ännu inte spruckit fram.

 

IMG_3970

IMG_3977

IMG_3981 IMG_4057

IMG_4237

klänning//sheinside

 

Och när kvällen kom hade vi vänner över för grillat, satt länge ute och kände doften av honungsglasyr och åt tomater med pecorino och balsamvinäger –

och det är så skönt att vara hemma igen, även om det där med att ha varit borta varit så fint det också. Jag antar att det är ytterligheterna som gör det.

Och idag är det vardag igen, fredag, och det är jobb och Buselämning och pendling – men det är iallafall en vardag med semester kvar i kroppen.

 

slut

 

12 kommentarer till “Att ha firat nationaldagen.

  1. Tänk att Leo blivit en sân gullemâns! ….Fina bilder pâ honom. Ja, nu är det fritt fram för sommaren för min del, känner jag. Skall plantera om min lavendel pinne och hoppas att den tar sig i vâr tropiska värme, som fâr mig att gâ upp kl 5 för att städa och laga dagens rätt, innan jag stänger fönsterluckorna och plockar fram en bra bok. Trevlig w-e, Emma och sâ skönt ni har det hemma i trädgârden med Leo !Underbart !

  2. Åhhh ni har alltid så mycket varmare än oss där nere i södern, även om vi också har sommar är det så kalla vindar liksom.

    Välkommen hem i vardagen & fin helg till dig & dina

    ps Älskade den kornblå lång klänningen <3 ds

  3. Vilka fina klänningar! One size funkar sällan på mig men det får nog bli en tripp till Lindex. Och tack för tips om pool, vi letar efter något som det inte blir punka på och som är stabil.

    Ha en fin fredag trots jobb!

    kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg