Att ha sitt namn på en smyckeskollektion.

 

IMG_2815

 

När Evelina på Creative Lounge frågade om jag inte kunde tänka mig att ha en egen liten kollektion ur deras de.FINe-sortiment trodde jag att jag skulle rasa av stolen. Snacka om ära! Det är ju bara de där fancy schmancy bloggarna som får göra kollektioner och jackor och gud vet vad.

Och skulle jag göra ett sånt samarbete så visste jag att det skulle vara med just Creative. Men jag visste också att jag ville göra det rätt och bra, så jag valde omsorgsfullt ut de smycken jag själv föll för, frös halvt ihjäl i en pool på Rhodos för att plåta bilderna (åh herregud om ni visste hur svårt det var att få till de där!) och bestämde med Evelina att mitt ”arvode” skulle gå till Roks – riksorganisationen för kvinnojourer och tjejjourer i Sverige. För det finns så mycket våld och hot riktat mot kvinnor och så många som lever på flykt (eller inte hittar modet att fly) att det var självklart att hjälpa till om jag nu kunde. Må så vara genom en kollektion av färgglada sommarsmycken.

Och nu är den här. de.FINe Emma edition – en handfull smycken utvalda av mig och där min del går till något jag håller nära hjärtat.

Jag hoppas att ni ska tycka om dom.

Roks, är den största medlemsorganisationen för kvinnojourer och tjejjourer i vårt land. Omkring 100 jourer ger stöd och skydd åt kvinnor, tjejer och barn som utsatts för mäns våld. Roks uppgift är att tillvarata jourernas gemensamma intressen och stötta dem i deras viktiga arbete. Roks har även ett opinionsbildande syfte, och arbetar utåtriktat med att synliggöra den verklighet som våra jourer möter.

Roks kan ni läsa mer om på www.roks.se och smyckena hittar ni HÄR.

 

slut

20 kommentarer till “Att ha sitt namn på en smyckeskollektion.

  1. Super-duperfin bild (fast du tar ju aaaalltid grymma bilder och är snygg i allt :-)). Smyckena var superfina och villken välgärning att ge till välgörenhet. Toppen och sånt stöder jag gärna i a f

    Kram
    /Vivvi

  2. Underbar bild och fantastiskt vackra smycken! Gillar starkt 🙂 och stort Grattis till dig Emma som fick ett sådant fint erbjudande och som väljer att skänka pengar till välgörenhet. Det är verkligen fint gjort! Håller själv precis på att starta företag, med doftljus, där jag tänkte att en liten, liten del av varje sålt ljus skall gå till just välgörenhet. För jag tänker att kan man hjälpa till, så ska man bannemej göra det oxå. Hejja dig!

    Kramar

  3. Wow gånger tre!!! Både bild, att få en kollektion i ditt namn OCH att du skänker pengarna till en så bra grej!!!
    Grattiskramar:)

  4. Alltså, nu värmer du mitt hjärta så fantastiskt. Att ge arvodet till Roks är så underbart fint av dig. Dessutom är Angela Beausang, ordförande för Roks, min svärmor och hon kommer falla ihop i små kärlekshögar av att se detta inlägg (som jag omedelbart skickar till henne).
    Emma, det där var verkligen hjärtefint av dig!

  5. Herrejisses!! Så gøyt:))) Jeg tror jeg elsker deg enda litt til fra og med nå. Gratulerer og hva skal man si… Hurra! 😀
    klem

  6. Fantastiska Emma, vilken ära och vilka underbart fina smycken på en vacker kvinna.
    Stort grattis till dig <3

    Kram
    Anna P

  7. Ett hjärta av guld har du Emma! Det vackraste smycket är ändå du utifrån och in. Så fint av dig att skänka ditt arvode till Roks. Vackra smycken är det också. Förstår att Evelina valde dig att lansera denna kollektion. Hon vet vad hon gör den kvinnan! 🙂 Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg