Att starta en sommarvecka.

 

IMG_5206

 

Jag har fortfarande semesterhuvud.

Det är vädret som gör det tror jag, vädret och de långa kvällarna när det fortfarande är ljummet nog att sitta ute i tystnad och njuta av utsikten och bara småprata med mannen om oviktigheter. Äta jordgubbar, dra med fingrarna över bordsskivan, planera vad som ska göras när vi båda har semester på riktigt och det återigen finns oceaner av tid med varandra och med Buse.

Sånt.

Så det får vara så. Med semesterhuvudet. Det är ju trots allt snart juli och solen är framme nästan varje dag och i bilköerna på väg till jobbet ser jag fler som drömmande tittar ut genom sina bilfönster med början till solbränna och det där uttrycket i sitt ansikte som bara en långhelg kan ge.

Det är okej att vara ostrukturerad en måndag.

 

slut

 

Rekommenderade inlägg

17 kommentarer till “Att starta en sommarvecka.

  1. Ja vem är inte lite måndags mosig idag, men ja snart har jag semester, bara denna vecka så de kanske är lite små mosigt hela veckan och är de sommar så är de ju bäst att njuta för att ha lite extra att minnas när vinter stormarna viner. Trevlig måndag!

  2. Om man inte jobbade och kände sig måndagsostrukturerad ibland, skulle man inte uppskatta sina långlediga helger så mycket som man gör nu…. 🙂

  3. Såklart det är okej att vara ostrukturerad en månad. Speciellt efter en midsommar och i ett landskap där solen värmer och man helst av allt bara vill sitta sådär som du så fint beskriver. Ha en fin dag!

  4. Håller helt med. Småtrögt i dag efter lite extra ledigt och att solen skiner och man vill helst vara ute. . . men snart så. Vackert parasoll 🙂

  5. Och jag drömmer om det där parasollet men har läst att det ej tål vind & vatten…?! Tar du in det på nätterna?

    1. Nej nej mitt får stå ute 🙂 sålänge det torkar upp ordentligt efter regn verkar det funka fint

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *