Att ha en nyinflyttad.

 

matmedv_nner_logga4_red

 

Jomenvisst.

Så fick Elsas Entourage sin första nyinflyttade, och det blev inga mindre än de underbara grabbarna i Mat med Vänner. Tre stycken killar som med kärlek, humor och ödmjukhet lagar mat och bjuder på bromance och får oss att le.

Kika in vetja! Du hittar dom HÄR.

(Och missa inte att du kan kika in hos alla våra bloggare antingen genom att navigera i toppmenyn allra högst upp på sidan och välja ”våra bloggar” när du är inne hos någon av oss, eller genom att gå via ”vi som bloggar här” på startsidan).

Och just det. Under ”flytta in?” finns information om hur du ska göra om du också har en blogg och vill flytta in. Vi håller just nu på att beta igenom alla mail.

 

slut

12 kommentarer till “Att ha en nyinflyttad.

  1. Åh vad roligt med en ny blogg att följa! Har inte upptäckt mat med vänner tidigare, men det ser minsann lovande ut. Helt i min smak 🙂 Tack för att ni som bloggar på Elsas inspirerar mig varje dag! Kram

  2. Å. Lite snyggdöden på de killarna så här en onsdag. Härligt. Grattis till fin portal och tack för underbar blogg.

  3. Bästa Emma! Inspirerande att stå under samma EE-paraply med dig. Vi lovar många sköna middagar ihop 🙂 / Kärlek, grannarna och vännerna som bor några bloggar under dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg