Att ha lite lyx i vardagen.

 

Gårdagen spenderades dels på jobbet, dels inne i stan.

Jag valde att splitta min lediga dag i två halvdagar den här veckan och tog ut den första igår för att kunna försöka jobba ikapp med portalen (alla ni som mailat om att flytta in – håll ut! svar kommer!), krama Fru Sederblad och träffa min revisor. Himla vettig man den där, tog mina frågor galant. Han rörde inte ens en min när Fru Sederblad frågade om han var dement och det får man väl ändå räkna som pluspoäng kan jag tycka. Visar ju trots allt på en viss mental stabilitet.

 

IMG_5965

IMG_5963

 

Och sen var det rakt hem till det jag längtat efter hela dagen.

Cheesecake.

Och inte vilken cheesecake som helst utan en halv jäkla tårta från Pronto (alla cheesecakeälskande Malmöbor vet precis vad jag pratar om) som fått stå i kylen sen dagen innan och kalla på mig hela vägen till Lund. Ni vet hur det är; bara tanken på att man har något såntdär smarrigt på hemmaplan kan ju driva även den bästa till vansinne.

Så min tisdag innehöll vardagslyx av den bästa sorten; serverad på vackert fat framför ändlösa avsnitt av Arrested Development.

(Ja, det är veckans genomplöjare, herregud vad rolig den är).

Förbenat trevligt. Om jag får säga det själv.

 

slut

Rekommenderade inlägg

25 kommentarer till “Att ha lite lyx i vardagen.

  1. Hej Nettan!

   Sen när? Sen förlossningen? Då har jag gått ner det jag gick upp (ca 35 kilo). Men det var ju snart två år sen 🙂 senaste 6-8 månaderna har jag inte gått ner, nu är jag typ som innan jag blev gravid tror jag. Kan ha samma kläder iallafall.

 1. Såg väldigt mumsigt ut. Nu kommer jag med en sån tråkig fråga som du säkert har svarat på en massa gånger, men jag har glömt :/ … jo, tallrikarna? Så fina! Var är de köpta? Jag har tröttnat på våra vanliga tråkiga vita.
  Ha en bra dag! 🙂

 2. Åh ett sånt vackert fat! Jag önskar innerligen att jag hade plats för mer porslin, finns så mycket fint.. Dags att ta tag i flyttplanerna igen kanske.
  Sen är jag inget cheesecake-fan men den såg himla smarrig ut i alla fall 🙂

 3. Hej,
  Alltid nyfiken på dina fina kläder. När ni taggar olika kläder så kommer man bara till första sidan så man kan t.ex. inte se vilken blus det är hos t.ex H&M
  Har jag missat något när jag bara klickar på taggen? Ska man göra något mer?
  Tack för en fin blogg 🙂

  1. I de fall plaggen inte finns ute (som här, där varken vindåkra eller Miloii har en webshop, eller som blusen från H&M som jag köpte för månader sen) så försöker jag bara länka till själva butiken. Det går ju oftast att maila eller ringa dom om man är intresserad av nåt 🙂 men finns det en webshop där plagget finns så brukar jag försöka länka rakt till det så man slipper leta.

 4. Fint av dig att anstränga dig och försöka länka direkt till butik, hjälper säkert mycket för den som är intresserad av samma plagg…och fint att du får så himla många komplimanger för dina kläder 🙂

 5. Härligt! Cheezcake kan vara världens godaste =) Måste tipsa om Modern Family, galet beroendeframkallande!! Hoppas ni får en fin vecka och helg.

 6. Du är alltid så fin!!
  Hur kunde jag missa Pronto när jag nyss var i Malmö.
  Blir ett besök i sommar istället:)

  Kram Fredrika

 7. Hej Emma!
  Vilka objektiv har du? Du ger mig inspiration till nya bilder genom din blogg, tack!

  1. Hej Petra! Det är ett par Rabens från Vindåkra Gård (ska finnas länkar under bilden, inte direkt till själva plagget i det här fallet, men så du vet :))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *