Att vänta på en återkomst.

 

IMG_7383

 

Alltså.

Vart tog sommaren vägen?

Den var här, alldeles nyss, och nu är den borta igen. Förmodligen bara för ett litet tag, det är väl så man får tänka, men ändå? Jag är ju redo för sommaren. Jag och min trädgård. Den har redan sommar med utslagna rosor, nyknoppad lavendel och spår av spannmål från bondens åker som har tagit sig över grusvägen och slagit rot.

Och parasollet! Parasollet väntar också på sommar. Det trivs inte ihopslaget, blött och nedstämt.

 

IMG_7387

 

IMG_7388

 

IMG_7389

 

IMG_7390

 

Det är två veckor kvar tills min semester.

Två.

Tills dess hinner solen komma tillbaka, eller hur? Och göra gräsmattan varm mot fotsulorna igen, inte bara fuktig, och se till att Busens röda pool får fyllas på med vatten så att han kan sitta däri med sin lilla stråhatt och ta andan ur mig med sin gullighet och skvätta ner flickorna tills Tooka blir sur och går in och lägger sig.

Jo.

Två veckor.

Det hinner ordna upp sig tills dess.

 

slut

20 kommentarer till “Att vänta på en återkomst.

 1. Åh vilka fantastiska möbler och rosor vid väggen! Min semester tar slut på en vecka men det kommer ju lediga dagar och helger att njuta på!

 2. Det undrar jag oxå! Kom sol!
  Vil ha en riktig sommar med varme og barna som springer i tradgården og bara njuta!

  Ser ut som at det ska bli sol her varje dag nu, så hoppas det er på riktig!

  Ha en fin mandag! (min sista måndag før semester! ) 🙂

 3. Svenska sommaren i ett nötskal. När solen skiner är den helt fantastisk.. När den är grå, mulen och blöt – inte riktigt lika fantastisk. Jag håller tummarna för att solen når er, helst innan semestern också kanske?
  Här uppe i Stockholm har vi dock sommar idag.. och här sitter jag på kontoret och jobbar..
  Ha en bra måndag!

 4. Vackra bilder!!
  Jag har semester om 3veckor men allt det där får gärna komma om två veckor. Eller ännu bättre om bara någon dag.

  Kram Fredrika

 5. Klart den kommer, det måste den! 🙂
  Jag har en vecka kvar till semestern men jag vill gärna ha sol och fint väder nu så jag kan fixa allt i trädgården som jag inte har haft tid att fixa innan. Åh ge mig ljumma sommarkvällar i trädgården så jag kan fylla på mitt måbraförråd.

  Ha en fin dag!
  Kram

 6. Du kan vara helt lugn! Om 2 veckor kommer sommaren med säkerhet – då är nämligen min semester slut!

 7. Här i Umeå är sommaren….varmt skönt om än liiite väl blåsigt idag…Vi har haft sommar i 2 månader nu..några regndagar måste det ju finnas..eller?!

 8. En fråga helt off topic, jag vet inte ifall jag vart blind och missat det, men vem vann Spanxen?! 🙂 kram

 9. Jag tycker att min semester( som redan förbrukats till hälften, ) varit helt underbar, skönt väder sol rengtunga nätter och inga krav på aktiviteter! I like it

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg