Att ge Buse ett tält.

 

IMG_8281

 

 

Det var något som saknades i trädgården.

På den lilla plätten åt höger stod gräset tomt och inbjudande för något i Busestorlek. Först tänkte vi nån slags möblemang i lämplig höjd, men sen såg jag tältet på Granit och bara visste att det där var en ”kodja!” i världsklass åt en liten herre som bär blöja och stråhatt och nästan kan säga älskar.

 
 

IMG_8286

 

IMG_8299

 

IMG_8328

 

IMG_8333

 

IMG_8356

 

 

Så nu är han med indiantält, Busen, en liten plats som bara är hans och dit han kan dra nallar och ballonger och den där lilla dockan från IKEA som har ditsydda läppar som han pussar på och säger smack. Och så får mamma sitta där, såklart, och pappa också – och trots att häcken domnar bort av det lilla utrymmet och man får myrkrypningar i benet så klagar man inte;

för Buse är lycklig.

Och när Buse är lycklig snurrar jorden lite snabbare,

så är det bara.

 

slut

17 kommentarer till “Att ge Buse ett tält.

  1. Åhh ja då blir man helt mosig om hjärtat! <3

    Och ordet älskar det är världens bästa. Min yngsta palt på 2 år älskar allt! Mycket användbart ord! Dessutom älskar han INTE paprika! -älskar inte paprika, mamma!

    Bra ord att kunna 😉

  2. Shit vad fint och mysigt tält och vilken gullunge ni har. Min skatt är två år och jag önskar att tiden bara kunde stå still lite för den där lilla skatten jag har hemma är ljuvlig! Ha en fin dag!

  3. det är såååå fint det där tältet …och perfekt för busen ,, i den där åldern brukar MYCKET tid gå åt till att flytta saker , det är liksom det användningsområdet saker har då ..så tältet kommer snart bli fullt …*ler …

    Kram och hoppas det går bra och prata i radion .
    / Pernilla

  4. Min första kommentar här hos dig och din fina inspirerande blogg. 🙂 Men idag kunde jag inte låta bli, för vilka härliga bilder på er lilla ”buse” och hans fin fina indiantält!! De e nästan så man smälter lite grann, är ju ett tag sedan mina ”små” var sååå små, idag 15 o 18 iår.
    Ha en jättebra dag! /Laila

  5. Granit är bra! Vilket jättefint tält, och så härligt lycklig han ser ut er lille kille!
    Kodjor, tält, små krypin – härligt när man är liten! 🙂

  6. Hej! När jag läste Lailas kommentar här ovan kände jag igen mig. Mina tre barn är nu 15, 18 och 18. En ägnar sommarlovet åt att fiska, åka på sin moped (stooor lycka!) och spela TV-spel. De andra två ägnar sin första ”sommarlovsfria” sommar åt att jobba ( tiiiidigt på morgonen), sova, sola och festa! Härlig tid detta också. Dina bilder Emma får mig att minnas tiden då de var i din ”Buses” ålder. Då när mamma var nödvändig nästan alltid. Nu är jag bra att ha ibland. 😉 Och den rollen känns helt ok! Tack för underbara bilder och fina texter, Emma!

  7. Lyckan i hans ögon går inte att ta miste på! Min trollunge kan sitta hur länge som helst i sin sandlådan. Och jag med, bakandes tusentals sandkakor. Just för att de få ens hjärta att slå volter och dubbelslag flera gånger om:)

    Hoppas radiopratet gick bra!
    Kram Fredrika

  8. Har också sett det där tältet på Granit. Så väldigt väldigt fint! Skulle gärna ha ett sånt till min lilla spoling här hemma, synd bara att vi nog inte har plats. Sen är han ju inte ens fyra månader, så det vore kanske lite onödigt. Men nästa år! På landet, kanske…
    Hmm…

  9. Men sååå fint tält och han är ju helt bedårande er lille buse. Förstår att han gíllar sin kodja 🙂

    Kram
    /Vivvi

  10. Busens miner är härliga 🙂 . Kan tänka mig att han stormtrivs i sin nya kodja. Och vilken sving i höfterna han har 🙂
    Tack för fina bilderna, man blir på så gott humör av dem.
    Patricia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg