Att vara skåpfrälst.

 

Ni som är flitiga Instagramanhängare ser ju det här skåpet snudd på varje dag, och det finns nog inte en möbel i huset som jag får så mycket frågor på som just det. Och jag vet. Jag älskar det också.

Det är från Baazar och inhandlades strax innan jul förra året och kördes hem under andakt. Det är nog färgen som jag är tokig i, den där perfekt turkosa patinerade ytan och att det är nätt samtidigt som det sväljer imponerande mängder sängkläder.

 

 

IMG_8912

 

IMG_8906

 

IMG_8905

 

IMG_8902

 

 

Och sen vi tapetserade om hallen har det fått stå där och gifta sig med Ferm-tapeten och vara avlastningsbord för diverse sminkprylar, förvaringsboxar, tingeltangel och doftpinnar. Och fågelburen! Som har fått flytta runt i hela huset och som gör mig glad varje gång jag ser den.

Ja.

En möbel kan göra mycket, både för ett rum och för ett hjärta.

 

slut

 

10 kommentarer till “Att vara skåpfrälst.

  1. Ja dina skåp är verkligen så fina. Jag är lite smått förälskad i skåpet i vardagsrummet som ni har tv:n i. Ser stort och rymligt ut men samtidigt nätt i och med att dörrarna är borttagna (tror jag). Magnifikt

  2. Så himla fint er det! Elsker den stilen du har i huset. 🙂 och har lust att köpa typ alt hos Bazar, så fint!

    Ha en skön söndag! Her njuts morgon te i solen mens barnen sover 🙂

    Klem

  3. Älskar hela din inredningsstil, skåpet är inget undantag. Har kommit på mig själv med att hitta likheter i min inredning och det du visar. Sen vet jag inte om det är slump, eller om jag påverkats av dig eller av inredningstidiningar men du har det där jag älskar och som jag själv inreder med: Nedtonade färger med accenter, kraftiga kontraster mellan så väl nytt och gammalt, ljust och mörkt och olika material och former. Drömmer om ett hus att fixa till nu. 🙂 Tills dess älskar jag att talla på ögongodiset du erbjuder. Me like! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg