Att peppa för en dag med Banditen.

 

Idag är det måndag och jag laddar för en heldag hos Banditen med god mat, sällskap och eventuellt vrakfiske (om det inte blåser så mycket att båten blir en tändsticksask på öppet hav, vilket det tyvärr verkar göra just nu). Och så ser jag fram emot att få se Ystad igen; alla dessa smågator och butiker och serveringar ute på torg jag inte kan namnet på, jag längtar efter att sitta ner över en bit tårta och prata om vad som hänt sen senast.

Det känns som en perfekt start på en semestermåndag; att få vara nära en vän. Och att få vara det bland kullersten, hav och lugn & ro?

Det är det som är strösslet.

 

 

slut

14 kommentarer till “Att peppa för en dag med Banditen.

  1. Intressant det där med fisket 🙂 Hoppas ni får en mysig dag tillsammans.
    //Annorlunda underbara
    Svindel, vatten i knäskålarna och tarmskölj

  2. Låter spännande med vrakfiske! Ni kanske håvar upp en gammal kanon ni med! 😉

    Själv skall jag försöka få maken att förstå att ”real men do eat sushi…”

  3. Så vacker! Och så fint med håret bak så ditt ansikte kom fram. (Ja, du är fin med lugg också men du hajar säkert vad jag menar;))
    Hoppas ni har en rolig och glittrig dag!
    Kram fredrika

  4. Så vacker! Och så fint med håret bak så ditt ansikte kom fram. (Ja, du är fin med lugg också men du hajar säkert vad jag menar;))
    Hoppas ni har en rolig och glittrig dag!
    Kram fredrika

  5. Så vacker! Och så fint med håret bak så ditt ansikte kom fram. (Ja, du är fin med lugg också men du hajar säkert vad jag menar;))
    Hoppas ni har en rolig och glittrig dag!
    Kram fredrika

  6. Du är ju så strålande vacker. Jag blir alltid påmind om dig när jag ser Grey’s Anatomy, för du och Ellen Pompeo är så lika. Det är något med munnen och era ögon – blicken. Den där djupa som man bara vet rymmer så mycket, den varma som liksom håller om, den modiga som liksom fångar varenda dag på något vis.

    Jag älskar din blogg, dina bilder och ditt sätt att skriva. Att få varva ner efter en arbetsdag med datorn i knät och kika in hos dig fyller mig alltid med en så speciell känsla, som dröjer kvar och mår gott riktigt länge.

    Du är en inspiration på många vis och det tåls att skriva tycker jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg