Att ha full och total lycka.

 

IMG_0173

 

IMG_0205

 

 

Som ni vet är ju Busen helt besatt! av traktorer för tillfället.

Traktor hit och traktor dit och traktor här och traktor där är det hela dagarna; så fort han hör något brumma på grusvägen är det taktooor? och små pinnande ben mot grinden för att titta. Bäst är de morgnarna när bonden är ute med sin röda traktor på åkern. Då kan Buse stå länge, länge och titta storögt genom plankorna med halvöppen mun.

 

 

IMG_0168

 

IMG_0218

 

IMG_0231

 

IMG_0213

 

 

Så mannen började surfa efter lämpliga traktorer och blev sittande med glansig blick och ett triumferande leende när han hittade den här hemsidan. Själv höll jag på att skratta ihjäl mig över att det ens fanns, men jodå: en hel sida med John Deere för barn. Finns tydligen en eller annan Buse där ute som är precis lika besatt som vår.

Och mannen var ju inte dummare än att han snabbt skickade vidare länken till de kärlekssvaga farföräldrarna som bums beställde hem en tjusig koloss som de tog bild på så snart den kommit och skickade i ett mms och skrev ”Hej Leo! Här är din nya traktor”. Så fint så man dör.

Så nu är Buse med traktor, och lyckan är fullkomlig och total här ute i trädgården. Minns ni själva hur det var? När man hade fått något jättejättefint i födelsedagspresent och inte kunde sova för att man bara ville vara uppe och leka med det där fantastiska. Så är det nu.

”Taktoooor” mumlar han från spjälsängen när vi lagt honom.

”Taktoooor”.

 
 

slut

22 kommentarer till “Att ha full och total lycka.

  1. Det där känner jag igen, vår lille kille är precis likadan. Lite märkligt att de liksom har det i sig på något vis, det här med traktorer och bilar. Vår dotter har inte alls varit intresserad av sånt på det viset. Underbara bilder, som vanligt!
    Ha en bra dag!

  2. Så herlig!

    Ja den lyckan när man man var liten kommer jeg godt i håg. 🙂

    Har en 3 åring her som elsker traktor og lastebiler. Så han skal sier han skal kjøre lastebil, gravmaskin og traktor når han blir stor med pappa og jeg får sitta brevid å se på. <3 🙂

    Ha en fin fin dag! hoppas ryggen blir bedre fort!

    klemmer

  3. Hej! Vad gulligt! och visst minns man väl lite hur det var och snart så får jag ett barnbarn också och tänk vad roligt det ska bli!! Har en fråga 🙂 OM jag ska köpa ett nytt objektiv till kameran och väljer mellan canon 50 mm1.4 och 50mm1.8 (som är mycket billigare) vad välja? Kramar

    1. Åh, det beror helt på hur ”avancerad” du är. Jag tycker att 1.8 räcker väldigt bra för vardagsfotografering – det är ett superbra objektiv för de pengarna.
      Kram

  4. Hej! Kom visst inte fram min kommentar ,tror jag 🙂 Gulliga bilder på Busen!! Jag vill fråga vad du tycker om objektiven canon 50 mm 1;4 och 50mm 1;8, jag ser att du har det första, men vad köpa ? det andra är ju mycket billigare..har du använt det?
    Kram

  5. Vilken lycka!!!!! Mina söner var likadana – här hette det ”kaaa-kooor” när storebror var 1 år. Var något av de första ord han sa 😀

    Kram

  6. En släkting till mig berättade, efter att jag imponerats av deras sons John Deere-traktorer (och detaljerna på dem!), att man till och med kan beställa reservdelar, om någon bit skulle gå sönder. Säg något leksaksföretag som erbjuder sådant!

  7. Precis en sådan hade jag när jag var liten! Med släp och allt, grön naturligtvis. Min lillebror fick låna den men den är fortfarande minminMIN!

    (Idag jobbar jag bla med stora maskiner, så faschinationen sitter i än)

  8. Vilken lycka..en egen traktor. Min stora dotter är tre men för va 1½ år sedan var hennes första och största kärlek en röd traktor. Hon kunde också sätta sej upp mitt i natten och ropa efter ”takken” Nu har den kärlek övergått till en djup förälskelse i hästar 🙂 Något dyrare tyvärr..men vad gör man inte förmodligen i framtiden för att se få se lyckan i två prinsessors ansikten 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg