Att njuta söndag.

 

IMG_2526

 

 

Söndag.

Visst är det skönt?

Sömnigt hus, suckande salukis och den mjuka vaniljdoften från gårdagens doftljus ännu kvar på nedervåningen. Själv har jag kakaduafrisyr och mjukisbyxor och gäspar käken ur led; jag satt vaken alldeles för sent igår och spelade Wow bredvid mannen som åt sorbet och surfade gräsklippare.

Ibland är vi en märklig familj.

 

 

IMG_2531

 

IMG_2530

 

IMG_2533

 

 

Det är inte vilken söndag som helst, dock.

Idag är mannens sista semesterdag vilket innebär att imorgon börjar det där ekorrhjulet på riktigt för oss alla, med dagis igen för både hundar och Buse och med pendling till och från jobbet, och med regn som kommer oftare och oftare.

Men det är imorgon,det.

Idag är det fortfarande söndag.

 

slut

19 kommentarer till “Att njuta söndag.

  1. Lite sorg har man allt i hjärtat men när det väl är dags är det ganska mysigt att få ta på sig den där strukna blusen och sminka upp sig lite och känna av vardagen igen.
    Kladdkaka? Det var ett tag sedan 😉

  2. Det är även min sista semesterdag och jag skulle ljuga om jag inte sa att det känns en anint motigt.
    Men samtidigt för hösten med sig så mycket nytt, fräscht och man blir peppad av förväntingarna som ligger och bubblar. Det kommer ju en sommar nästa år igen! Gott med kladdkaka, jag kanske måste baka mig en =)

  3. Haha! Men ni är nog inte märkligare än ngn annan familj! 😉 Folk i allmänhet är nog rätt konstiga!

  4. Jag har faktiskt lyckats med att ta mig ur det där ekorrhjulet, det är otroligt skönt att kunna bestämma mer över min egen tid, ja, så mycket det nu går med två små barn….

  5. Åh söndag här har det idag regnat så mysbyxor med en gammal tröja och netflix till detta är det bästa en söndag kan ge speciellt efter kräftfest. Men ja imorgon är det allvar. Jobbet drar igång, även om jag jobbat 1 vecka är det nu dags till riktiga rutiner och ha huvudet på skaft istället som förra veckan under armen pga efter semestern.
    Trevlig kväll

  6. Varför tas min kommentar bort? Ett förslag om att samla ihop pengar till våldtagna kvinnor, varför fick inte det vara kvar? Är det för att det inte passar ihop med feel-good stämningen är inne? Jag tycker det hade varit super; är säker på att många läsare är väldigt empatiska och tror dessutom att även du, Emma, blir berörd? Du gör ju såklart som DU vill, det är din blogg, men att ta bort min kommentar…? Jag har löst din blogg sedan start men nu blir jag lite besviken, du känns ju som en kompis på nätet, ju…eller så har det blivit något tekniskt fel.
    Ha en fin kväll.
    http://www.lakartidningen.se/Aktuellt/Nyheter/2013/08/Tva-miljoner-valdtagna-i-krigets-Kongo/

  7. När man gör en sån blunder är man glad man är ”anonym” på nätet…*stor skämskudde, typ storlek LCD-TV*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg