Att ha kärlek till flickorna.

 

IMG_3031
 
IMG_3022 copy
 

IMG_3012

 
 

Det är inte bara jag och mannen som har kärlek till flickorna.

Även Buse älskar, på det där nära och pälskramande sättet som man bara kunde önska när han föddes. Särskilt Tant och Buse har hittat varandra; hon låter honom tålmodigt krama henne från alla möjliga vinklar och tar emot den ena pussen efter den andra där han ligger bredvid henne i soffan. Och ute leker de med pinnar och pipdjur; Tant i ena änden och Buse vilt skrattande i den andra och så länge han behandlar henne med respekt håller hon sig mer än gärna nära. Och det gör han, för det har han fått lära sig sen han började förstå att djur klappar man fint på och drar inte i.

Och så fungerar det.

Våra flickor, alltså. Utan dom vore vi inte samma familj, inte ens i närheten.

 

slut

20 kommentarer till “Att ha kärlek till flickorna.

  1. Ett barn som får och lär sig kärlek, visar kärlek! Det är så underbart att se. Man vet inget om ett barn tror men men det sätt mina hade när de var små har de med sig nu när de börjar bli stora 🙂
    Så underbara bilder!
    Kram Malin

  2. Jag tänkte starta igång en Träningsutmaing!

    Denna utmaning går mest ut på att hålla igång och röra på sig på en viss nivå under en viss tid varje vecka. Bestäm dig, utifrån ditt nuläge, hur mycket träning per vecka känns som realistiskt men ändå som en utmaning för dig. Är du nubörjare så börja med 30 min pass (förslagsvis raska promenader blandat med lite lite jogg) 3 gånger i veckan. Hur mycket vill du träna för att känna dig nöjd? För mig handlar det om runt en timme 3ggr i veckan!Kör igång redan idag!

    Kom ihåg att du tävlar mot dig själv, på dina villkor och utifrån dina egna förutsättningar! Du gör detta för din skull, en sådan här satsning på dig själv är du alltid värd!
    Veckovis kommer jag presentera veckans utmaning, varje vecka på tisdagar kommer en ny utmaning

    Rapportera varje dag du tränat och länka till mig så jag ser att ni tränar! (Jag länkar tillbaka till er vid varje utmaning så alla kan följa er träning) Skriv gärna en kommentar på min blogg också så jag inte missar någon.

    Vill du vara med? Anmäl dig här på min blogg genom att kommentera: http://husinspirationinredning.blogspot.se/2013/08/traningsutmaning_13.html

  3. Vilket härligt band de har skapat de där två. Jag tror hundarna uppskattar leken dom får med dessa små gryn. Våran lilla är tokig i barnen när det kommer till att leka. Tar allt dom leker med och vill att dom ska jaga henne.

    ha en bra dag

  4. Vad härligt när det blir en sådan bra relation mellan hundarna och Buse.
    Här fick vi tyvärr lämna bort våra två hundar när Nellie var liten för det fungerade inte alls. Så när det hade gått så långt att hundarna kröp under sängar och soffor när vi kom hem då kände jag att det inte var rätt mot dem. Som tur var så tog mannens föräldrar vovvarna så vi får träffa dem så ofta vi vill. Och idag är det ju tyvärr bara en av dem som är med oss då gamla fina Titti fick somna in i påskas 14 år gammal.

    Kram Linda

  5. så fint att man bara smälter ❤ kommer ihåg en serie bilder du tog på busen och en av flickorna (?) i sängen när buse var rätt liten. du hade fångat kontakten mellan dem så vansinnigt fint och det var så tydligt att de verkligen älskar varandra, det kan nog vara bland det vackraste jag sett! det är så otroligt härligt att föreviga de där stunderna som bara får hjärtat att smälta.

  6. Vi känner samma för våra hundar, utan dem hade vi inte varit den familj vi är idag. De gör så otroligt mycket genom att bara finns med. Jag hoppas på samma band mellan våra hundar och våra framtida barn som Leo och flickorna har. Kram

  7. Alla barn borde få växa upp nära djur så alla får lära sig att respektera djuren. Tyvärr är jag pälsdjursallergiker så några gulliga djur kan vi inte ha och fiskar är så svåra att krama. 😉
    Våra barn får istället åka till farfar och hjälpa till i stallet eller åka till moster och hjälpa till med papegojorna. Vilken tur vi har som kan ge vår barn den närheten till djur!
    Härliga Foto!
    Kram

    1. Fungerar det inte med allergivänliga hundar? typ Chihuahua, Yorkshireterrier eller Malteser? Min man är pälsallergisk men våra malteser klarar han utmärkt .-)
      //Jess

  8. Det är en sådan lyx att få växa upp bland husdjur. Vi har haft; kanin, katt, vandrande pinnar, köttätande växter, arapapegoja, hamster, råttor, fiskar, hundar med mera. Mannen hade bara en liten fågel när han växte upp. Så våra barn har fått ha 3 hamstrar och numera vars en maltese. Underbart med djur !! Lär barnen empati <3
    kram Jess

    http://annorlundaunderbara.wordpress.com
    Att skänka en tanke

  9. Åh, vad fint du skriver! Det är precis som så om du beskriver hundarna eller i min del katterna är en del av familjen ,

  10. Det är så fint när barn får den där nära relationen till djur. Här är det katter och jag har så fina bilder på barnen när de var så där små som din Buse och de låg och gosade och lekte med den katten vi hade då. Kram i sensommaren!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg