Att ha den bästa mannen i världen.

 

IMG_7666

 

 

Den 28:e firar vi bröllopsdag, mannen och jag.

Tre år med den finaste man jag vet; den enda som nånsin kunnat hålla mig så lugn och samtidigt fortsätta att utmana mig under så lång tid. Mitt ankare, min klippa, min skäggiga, sansade man med de krokiga tummarna och mungipsleendet.

Tjugoåttonde. Det är ju några dagar kvar.

Men idag när vi kom hem efter ett läkarbesök med Busen som fullkomligt vridit energin ur mig trots att det egentligen gick bra (vätska kvar bakom trumhinnan, återbesök varannan månad framöver) med regn i håret och slaka axlar, och jag försvann i hans famn ett litet tag och beklagade mig mot hans hals med utdragna suckar, sa han vänta lite och försvann iväg för att snart komma tillbaka med en låda.

Jag har inte hunnit slå in den ordentligt ännu.

Ursäktande. Som om det skulle spelat någon som helst roll.

 

 

IMG_7659

 

IMG_7657

 
 

En låda med randigt snöre och handskriven lapp, och däri något som fick mig att börja snörvla av förvåning och tacksamhet. Ett par höga Ldir, direkt från Italien (här), inköpta av en man som sneglat över min axel de kvällar jag dreglande suttit på deras hemsida och surfat skomodell efter skomodell och suktande visat upp just de här med ett ååååå titta så vackra!

Vad tusan slår det i omtänksamhet? Inget.

Det är inte så mycket själva skorna som gör detta till en av de finaste presenter jag någonsin fått, även om de är gudomliga, utan mer det omständliga runtomkring. Uppmärksamheten det har krävts för att se vad jag pekat på och lägga det på minnet, handlingen att gå in på deras hemsida i smyg sen efteråt och hitta rätt modell igen och beställa. För att sen ta emot dom på jobbet och gå hem och gömma dom i en garderob i väntan på en stundande bröllopsdag.

 

 

IMG_7643

 

IMG_7645

 

IMG_7656

             Skor

 
 

Så nu har jag ett par höga Ldir, de vackraste jag sett, med snörningar runt hela skaftet och mjuk sula i en färg redo för hösten. Ännu ett par skor att älska tills sulan är nött av promenader och vintern blivit så påträngande januarikall att de motvilligt får stoppas undan till våren igen.

Men vi ska möta hösten, skorna och jag.

Och den vackraste mannen i världen.

 

slut

46 kommentarer till “Att ha den bästa mannen i världen.

  1. Men ååh, jag är så blödig så nu sitter jag med tårar i ögonen… Kärlek är så vackert *sniff*
    Och vilka skor! SÅ avis, vill också ha ett Ldir. Och vilken make du har, ni verkar vara så himla Goa mot varann. Kram på er!

  2. Funderar på att byta ut min man när jag läser sånna här inlägg. Han är bra på mycket annat men kan inte lägga till presenter på den listan. Haha. Grattis till er!

    1. Du jag håller så hårt att han inte rubbas ha ha. De är normala i storlek; kan kännas lite trånga de första dagarna om man tagit sin vanliga storlek men töjer sig fort.

    1. Åh det är tokenkelt, jag har lovat att göra en tutorial. Ska ta tag i det så fort nån kan hjälpa mig filma/fota!

  3. Mycket mycket snygga och färgen är tokfin!
    Vilken härlig man, passar verkligen med dig, lika go du:)

    Kram och grattis till er!
    Adela

  4. Först måste jag säga, vilken underbar man. Undrar om det finns fler exemplar 🙂
    Sen en fråga till en som verkar vara expert på Ldir, för jag har precis fått hem mina och är totalt förälskad i dem, men sköter man dem på speciellt sätt, eller skall man bara låta dem vara? Jag valde färg Marmo och den är toksnygg, men väldigt ljus. Och till sist, vilken färg har du på dina underbara nya Ldir?

  5. Ok, nu har jag beställt ett par ldir-kopior. Detta pga av att jag vet efter14 års erfarenhet att min man, trots ytliga hintat, inte skulle uppvakta mig med dessa coola boots. Inte för att jag vill vara honom förutom, men överraskningar är inget norrmannen kan lägga på sin meritlista. Tackar & bockar för att du så ödmjukt delar med dig av ditt liv, du levnadsglada kvinna! Krams m

  6. Skorna är ju jättefina och jag blir så sugen på att köpa mig ett par. Så omtänksamt av honom och jag fattar precis hur fint det är. Det är inte bara skorna…Och så fint det där med att han kan hålla i dig lite fast ändå inte så att du ändå kan fladdra iväg. Kärlek är inte svårare än så men ändå gör vi det så himla svårt. Kram

  7. Skitsnygga stövlar ! Lite molnigt wilda vestern och sametofflor…Vilken ljuvlig man du har 🙂 …… Njuut !

  8. Alltså.

    Jag behöver gifta mig.

    Kärakerstin, jag behöver gifta mig så jag kan trampa runt i ett par stövlar som skulle få mig att gå och stirra på mina fötter dagarna i ända.

    J

  9. Naaaw! Hur fint som helst! Snygga skor också. Hur är dem att ta på, jag brukar ha rackarns svårt att få ner foten i skor med höga skaft. Ett halvt världskrig varje morgon tills jag gjorde mig av med alla bråkande högaskaftskor =)

  10. jösses så underbart. varenda centimeter av alltihopa.
    min favorit är delen mellan läderbanden och det
    där att han avslöjade just när det behövdes som
    allra mest; med de slakande axlarna & regnet i håret..
    fina människor.

    och vilka spiror Du har. mama.

    🙂 kram

  11. Hej, superfina ju!!! Var inne på deras hemsida och förstod det som att stövlarna har en 3 cm hög kilklack inuti. Är det så eller är det min engelska som borde dammas av :)? Kramar!

  12. Hej!
    Fantastiskt vackert! Vilken underbar man och vilken gest! Vill oxå beställa dessa skor men undrar vilken modell du har? Indianini basic laccio eller indianini laccio libero? Och vad är skillnaden, ser väldigt lika ut? Tacksam för svar från en som verkar veta välldigt mycket om Ldir 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg