Att ha livet i sig tillbaka.

 

Det är så skönt att börja få energin tillbaka.

Jag hör fortfarande alla som om de pratade i en burk, iallafall på höger öra, men det kan man ju leva med. Jag har ju fått kraften tillbaka mer och mer och den känslan är fantastisk. Och då har jag ändå bara haft en elak Busebacill. Fy tusan vad man ska vara glad att man är frisk.

Och vädret!

Detta glödande röda ljus och denna kvarvarande värme som bara kräver jacka på morgonen; den som gör ratten nästan för varm att hålla i när klockan är köra-hem-dax och bilen stått på parkeringen hela dagen utan skugga. När man kan vara påklädd utan att vara påbyltad. Jag njuter så jag smäller av. Och så planerar vi helgerna här hemma; små resor som kan göras till Småland och Västkusten för att hälsa på familjen – både mamma och russlarna och pappa och krabborna behövs hälsas på och min bror har jag inte sett på vad som känns som evigheter.

Så ja; det är så skönt att få energin tillbaka.

Hälsan är så lätt att underskatta när man har den.

 

slut

27 kommentarer till “Att ha livet i sig tillbaka.

      1. Tackar! Såg att det låg en länk där nu. Såg den inte innan när jag läste från mobilen. I styck väska är nu hemklickad. Fast jag fick ta en i mörkare skinn. Men det passar ju bra nu till vintern :-). Tack för svar!

  1. Skönt att du är på benen igen!
    Härliga höstbilder! Har länge varit sugen på att beställa från sheinside men blir alltid osäker på storlekar och frakter. Har det funkat bra för dig när du beställt?

    Hoppas du får en fin dag!

    1. Det har funkat super! Mest byxor som storlekarna kan vara lite iffy på, men bara man mäter sig är det inga problem.

      1. Ja byxor kan nog vara svårt men det är ju iofs svår på hemma plan också 😉
        Du har inte fått några hutlösa tullavgifter eller så heller? Har hört skräckexempel där tullen saftat till ordentligt…

  2. Visst är det så! Med hälsan alltså. Ligger sjuk hemma just nu och det är sååå trist trots att jag bara är inne på dag två…………Skönt att du fått tillaka energin igen!

  3. Vad skönt det är med den känslan! Just då förstår man verkligen det där talesättet att den friske har många önskningar men den sjuke har bara en – att bli frisk. Jag har också varit däckad av en höstbacill men är på väg tillbaka. Kram!

  4. Ja, man uppskattar nog aldrig det faktum att man är frisk tillräckligt mycket när man är det. Jag tänker lite extra på det idag då min allra bästa vän just nu genomgår en svår operation. Hon som alltid varit hälsan själv! Livet är så orättvist ibland…

    Tack för mysig och inspirerande blogg som jag kikar in till varje dag!
    Kram Ulrika

  5. Jag tänker ofta ofta på hälsan. Och att ingenting spelar någon roll om du inte har din hälsa. Varken pengar, saker eller kläder. Allt annat känns fjuttigt när man är riktigt sjuk!

  6. Så sant! Jag känner ofta så när jag varit sjuk eller haft ont i ryggen. Man ska vara så in i bombens glad över att man är frisk!
    Kram på dig!

  7. Hej Camilla och Annorlundaunderbara så kul att ni gillar våra fantastiska väskor. Du kommer garanterat bli nöjd Camilla 🙂 bästa hälsningar soulofmaiaannika

  8. Åh så underbart att du mår bättre. Vet precis hur det är. Vi har haft en period av vab och förkylning så idag tog jag äntligen mitt förnuft till fånga och är hemma och kurerar mig. Känner mig redan bättre. Så härligt när livet kommer tillbaka igen 🙂

  9. Skönt att du mår bättre. Har också legat hemma sjuk och uppskattar verkligen när man börjar må bättre.
    Stor gillar er nya portal, så behändigt att hitta alla favorit bloggarna på ett och samma ställe. Har en liten fråga som du kanske kan svara på, är inte kunning angående marknadsföring alls, ni blir tydligen alla sponsrade av samma företag, mer eller mindre och undrar hur företagen tänker då? Att vi som läsare/konsumenter kommer att köpa mer eftersom fyra av mina favorit bloggare gör det? Vill bara förtydliga att det inte stör mej men jag har funderat över tänket.
    Ha en bra dag.

    1. Hej!

      Ibland gör vi gemensamma kampanjer, jag och Petra, ibland är det olika. Det är bara vi 2 som gör ”i samarbete med” på portalen. Att det ibland är samma beror på att företagen såklart går efter trafiksiffror när de bokar kampanjer, och vi har ett bra flöde. Dock har Petra många läsare jag inte har o vice versa – så det drabbar inte bara dubbelt 🙂

      Men; kort svarat; det mäts och väljs på trafik.

      1. Tack för svaret, det var ren nyfikenhet. Då kanske du har lust att svara på en till fråga… varför byter en bloggare helt plötsligt från vilket ställe hon bloggar till ett annat? Som sagt det är ren nyfikenhet för jag tycker det är väldigt intressant.

        1. Menar du till exempel in till en portal (som vår) eller till en tidning eller liknande? Finns oftast bara två anledningar till det; antingen så får dom lön för att de bloggar på det nya stället, eller så gör man det för att man får annat värde – exempelvis mer trafik, stor exponering med mera. Man gör det iallafall för att man uppskattar att det kommer ge något bra till och för bloggen; antingen i lön eller i trafik.

          1. OK tack för svaret. Storgillar din blogg och väldigt bekvämt att hitta alla ”mina” bloggar på ett ställe.

        2. Det kan också vara att man inte vill vara på en portal längre utan vill ha en egen domän. Den vägen gick jag (ja jag får varken fler läsare eller lön för det men jag är min egen och det gillar jag).

  10. Jag har också fått trumhinnan spräckt av ilskna dagisbaciller. Det där burkljudet du beskriver var i mitt fall vätska bakom trumhinnan. Du kanske redan fått tipset, men jag fick bort det genom att tryckutjämna minst 25 gånger per dag. Det tog ett tag att få bort helt, men det blev snabbt bättre efter att min läkare gett mig det rådet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg