Att ha det himla fint.

 

AT2B0400                  tubhalsduk       blus         grenhängare     torgvantar     jacka (day, ca 2 år gammal)

 
 

Jamen nu är vi här.

I Varberg.

Banditen och jag och en handfull  förbaskat duktiga bloggerskor som ni säkert känner till sen innan och som vi ska gå in på lite närmre sen. Och det är alltid, alltid lika häftigt när man möts live –

hur en sån sak som att man har en blogg kan skapa en sån stabil grund för ömsesidig förståelse och tolerans; liksom direkt.

Det är vackert på nåt vis.

 
 

AT2B0411

 

AT2B0430

 
 

Något annat vackert är Banditen. Jösses, alltså.

Och som vanligt skrattade vi oss igenom tågresan med samtal om veet hårborttagningscreme på olämpliga ställen, kiropraktorer och det faktum att jag några timmar tidigare lite alldagligt fått frågan om jag tar kokain sådär till vardags.
 

 
Det ska ni också få höra mer om, jag lovar.

 
 

AT2B0445

 

AT2B0451

 

AT2B0468

 

AT2B0458

 

AT2B0481

silkeskimono

 
 

Och rummet?! Dör.

Jag trodde ärligt talat jag skulle börja skratta av förtjusning när jag öppnade dörren. Som en fluffig vit marängdröm med en rund säng (nej den vibrerar inte, jag har kollat) och med badkaret i rummet på lagom hoppavstånd. Det är ju fantastiskt! Banditen fick ett likadant vilket gladde mig något enormt, för om det är nånstans man ska glömma en stundande operation så är det väl ändå i en marängdröm, liksom. Dessutom hade hon pälstapet på toaletten och det är ju inte fy skam. Inte varje dag man kan klappa en fuskleopard när man sitter på tussi, inte.

Och så stod det en goodiebag på sängen med ballonger svajande från (inte tittat i den ännu) och allt var väldigt fräsigt high tech så att jag under hela det här inlägget kunnat lyssna på Håkan Hellströms Valborg genom att koppla in min telefon i nån slags ljudsystem som går ut i rummet. Hur bra?

Och ja, sen gick vi ju på spa och jag yogade inte mer än i huvudet, men det får vi ta i nästa inlägg för nu vankas frukost och utcheckning och jag har ännu en dag med en Bandit att tycka himla mycket om.

 

slut

Rekommenderade inlägg

23 kommentarer till “Att ha det himla fint.

  1. Der ser underbart ut. Vill också!! Hemma med underbara men krassliga barn. Hade varit skönt att komma iväg lite med mannen. Sova ut liksom och bara vara. Njut!

  2. Låter fantastiskt och din målande beskrivning gör ju att det nästa känns som man varit där med er, dock betoning på nästa ;).

  3. Mein Gott! Takkronan! Vilket material? Ser helt galen ut. Tacky men ändå cool. Kan inte bestämma mig vad jag tycker liksom 🙂

  4. Men oj så otroligt fint! Vilken dröm… Tänk att ha det så hemma.. 🙂
    Vilket hotell är det? Firar snart 4 år med mannen och tänkte att ja detta skulle passa helt perfekt! Kärlek,spa & marängpuff.. <3
    Vilken fantastiskt fin blogg du har, äkta & harmonisk!

  5. Din garderob alltså! Den får jättegärna flytta in hos mig. Måste bara ösa ut mannens kläder först… Riktigt fint hotell och hyfsat nära! Härligt att ni hade det fint.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *