Att ha ännu, ännu mer att se fram emot.

 

bild-32

 
 

Men jo.

Visst är det så.

Om allt går väl blir vi tvåbarnsföräldrar i allra första början av maj.

Vi tre blir fyra, plus flickor och lutande hus.

Finns det ens ord för den känslan?

Nej. Inte ens lite.

Bara kärlek.

 
 

slut

195 kommentarer till “Att ha ännu, ännu mer att se fram emot.

  1. Grattis, vad kul! Hittade din blogg när du var gravid med Buse, o skrattade så jag dog lite åt alla roliga inlägg! Själv väntar jag tredje nu, med leverans om 1,5 månad, det är tungt men jag njuter i fulla drag för sen blir det inga fler. Att vara gravid är så fascinerande o häftigt, älskar’t!

  2. Jee! Jag har anat det och bara väntat på att du ska berätta den fina nyheten. Vissa människor så lyser det om redan från dag 1. Stort grattis!!

  3. Men åhhh! Så mysig överaskning att vakna till :)) Grattis grattis! Och maj…det är en fasl7gt mysig månad att bli mamma i, dottern föddes 3 maj 1999.

  4. Grattis till er! Så roligt som jag hade åt bloggen sist du var gravid så ser även jag fram emot detta. Spännande!!!

  5. Stort grattis! Så härligt. Ju fler desto bättre:) De där vidunderliga ungarna är det finaste som finns. Och lille Busen kommer ju bli tokig av lycka när syskonet tittar ut. Många kramar!

  6. Åååååh! Så härligt! Vilken spännande resa vi (och ni hehe) har framför er! Walla-klänningar (?), juice och allt vad det var, det här ska bli en härlig höst-vinter-vår och sedan en fantastisk fortsättning! PS. AH min kvinnliga intuition om pyret ditt i lillmagen var rätt <3 DS.

  7. Gud vad roligt, stort grattis!!! Ska bli fantastisk roligt att följa dig, det är det iofs alltid – men nu blir det extra extra kul, du vet 🙂

  8. Jippi! Jag har längtat :). Stort stort grattis. Och nej det finns verkligen inte ord att beskriva känslan av två barn, dubbelt så mycket av allt. Men finast av allt är nog syskonkärlek.

  9. Nämen, vad roligt! Grattis till er alla. Precis lagom ålder mellan barnen, de kommer att ha mycket glädje av varandra. Hur mår du, har illamåendet gått över?
    Kram

  10. Välkommen du nya lilla liv i magen! Om du visste vad fantastisk världen är här utanför. Njut av din enrummare precis lagom länge och sen är du välkommen ut. Hälsa din mamma, pappa och storbror med ett extra buff från mig.

  11. Underbart! Stort grattis till er alla tre.
    Och jag som igår, fick för mig att det just kunde vara en ny inneboende i magen din.
    Fantastiskt roligt är det iallafall!

  12. Vilken tajming vi har. Min Noel är en månad yngre än din Buse och vårt andra är också beräknat i början av maj!

  13. Fantastiskt!! Gratulerar till er alla! Maj är en så ljuvlig månad att få barn i, hela sommarn framför en! Min förstfödda pojke är november barn och lillebror maj barn, och nog var de så skönt att genast kunna röra på sig med pojkarna då lillisen föddes! Många kramar!

  14. Åh vad härligt och spännande! Grattis!
    Det var sjukt spännande och kul att följa din förra graviditet, ser fram emot ett encore på det!
    Själv går jag här med magen i vädret med mitt första i v 40+6 och vet att ”aaaany day now…”

  15. VÄRLDENS STÖRSTA GRATTIS!!!!
    Det är en fantastisk gåva eller hur?! Att bli mamma och pappa är det bästa-BÄSTA!!!!
    Jag har själv 3 fina döttrar!!
    Jättekramar och hoppas ni får ett underbart busekalas idag!
    / Mia

  16. Började följa dig vid din förra graviditet och har vart fast sedan dess. Ser fram mot att följa med dig-er på nästa fina resa 🙂 Stort grattis!

  17. Grattis! Vilken lycka att öka familjen!
    Hoppas att du mår bra!

    För övrigt så tycker jag att bönan ska satsa på den 12 maj för det är en ytterst fin dag att fylla år på. Hehe

    Kram & kärlek

  18. Följer din blogg hyfsat frekvent (den är ju bara så ljuvlig!) och har anat detta ett tag.. STORT grattis till dig! Er! :))

  19. Fantastiskt!
    Stort Grattis till er alla. Håll i dig – det är en himla häftig resa ni har framför er. Syskon det är stort 🙂

  20. Stort grattis till er! 🙂
    Även vi har två små hjärtan. Två söner, en som är 3 och en på snart 9 månader. Det är underbar och härligt samtidigt som man ibland blir lite smått galen för stunden 😉 ❤

  21. Åhhhh, grattis grattis! Gillar din blogg i vanliga fall men det blir lite extra kul att följa den nu.

    Och det där med att folk har anat…. Visst. Du har ett barn och det är hyfsat vanligt att ha 2-3 år emellan om man får fler än ett. Varje inlägg kan tolkas som att du är gravid om man vrider och vänder tillräckligt på det. Du är trött, du har pösiga kläder etc. Alla anade att jag var med barn säker två år innan jag faktiskt blev det och när jag blev det var det liksom ”såklart”. Nu börjar vissa redan spekulera i när jag ska bli gravid igen och då är min mini-man bara 9 månader. Visst är det trevligt attfolj bryr sig och spekulerar, men kan man inte få ha den biten lite ifred? Lite jobbigt att få ögonkast för artar om magen putar eller menande blickar för att man inte dricker vin.

  22. Stort, stort Grattis, så roligt!
    Och tack för att du delar med dig av ditt liv och din glädje.
    Ditt positiva sätt o din glädje smittar 🙂

  23. men så alldeles underbart!! ❤ grattis, grattis GRATTIS! och håller med föregående som skrev att buse kommer bli bästa storebrorsan

  24. Meeen, va kuuuul!!!! Stort GRATTIS! Åh, jag blir så glad för er skull att det knottrar sig på armarna. Kram på dig!

  25. Åh grattis, så fantastiskt härligt!

    Ursäkta om det är för privat, men försökte ni länge med Buse och detta frö? Min man och jag har försökt i tre månader (det är lite, jag vet) och det känns verkligen som att det aaaaldrig kommer bli något.

  26. Men gud vad kul! Stort GTATTIS!!!
    Det är ju en sådan härlig känsla att ha en liten där inne i magen.
    Hoppas du mår bra och inte har för mycket gravid illamående.
    Kram

  27. Grattis! Vilken rolig nyhet =). Ska bli roligt att följa denna resa från början nu. När du väntade Busen kom jag in mot slutet om jag minns rätt. Då började jag läsa din blogg bakåt och fick hålla mig för skratt när jag satt på bussen på väg til jobbet på morgnarna. Ditt språk och sätt att uttrycka dig på är fantastiskt! Då brast jag ut i gapskratt och nu får jag oftast en sån där häglig mysig känsla i hela kroppen när jag läser dina texter (inte för att jag säger att du inte är rolig längre). Det är väldigt kul att följa dig i alla fall! Vi fick vårt andra barn, en lillasyster, i början av juni. Alla tider är väl härliga att få barn men med sommaren som var blev det extra härligt. All lycka till er!

  28. Tänk det förstod jag för några dagar sedan när jag tittade på Banditens blogg. Dina bröst!! Bilden när du sitter på tåget till Varberg. Nu är det dags tänkte jag :D. Grattis.!!

  29. Härligt! Grattis!!! Så inte tippade jag helt fel i inlägget om din konstiga känsla, orolighet o trötthet eller hur det nu var 🙂 Som nybliven tvåbarnsmamma kan jag säga att nåt finare finns inte <3

  30. Men åhhhh så roligt!!!
    Stort grattis till dig och din familj!
    Och ett stort grattis till lilla bebben som får en underbar familj!!
    Det ska bli så kul att fortsätta ”följa dig” på din blogg (Aj lov it !!) och även få lov att vara med på din/familjens resa till att bli tvåbarns-föräldrar!!
    Din berättelse om förra förlossningen har jag läst både en och två och ännu flera gånger, och jag har skrattat varje gång så att tårarna har runnit – och ditt förlossningsbrev – Å maj gådd! Jag tror jag döööör!

  31. Jag visste det! Hur man nu kan ha det på känn med någon man inte känner men jag misstänkte faktiskt det. Stort grattis! Hoppas du får en bra och härlig graviditet! Kram

  32. Har läst din blogg redan pre-Buse, men tror aldrig jag kommenterat. Men ett enormt stort grattis till hela familjen, nu får Buse den allra bästa gåva ni kan ge honom. Kärleken syskon emellan är alldeles fantastisk att bevittna – vår äldre son (snart tre) ger mig hjärtsnörp varje dag, då han, då jag och lillebror hämtar på dagis, genast avbryter leken och rusar fram till lillebror (1år) och ger en kram eller en smekning så full av kärlek att man står tårögd och ordlös. Väl hemma strider de till tusen, för att sekunden senare vara de bästa vänner. Det är stort att bli förälder, och för mig var det ännu större andra gången! Magiskt.
    Och vilka är oddsen, att mina två favoritbloggare, du o Malena , väntar barn samtidigt – och outar det i princip samtidigt! Kommer att få såna babycravings att jag går sönder!

  33. Stort stort grattis!! Har läst din blogg typ från du började att blogga och tycker det är så fint att få följa allt som händer dig och din fina familj! Kram Sara

  34. Meeeegagrattis!!! Sen jag själv blev mamma börjar jag numera alltid grina när andra blir gravida. För det är ju så fint! Det allra finaste som finns, faktiskt!
    Stor kram!

  35. Vad roligt! Stort Grattis! Tänkte på det för inte så länge sedan att det kanske snart var på G för er!
    Riktigt roligt! Jag ska bli mormor i Februari. Nathalie som var med när vi traffades på Formex ska få sitt första barn.. Ska verkligen bli superroligt. Sedan ska jag bli mamma, fast åt en liten frallavalp. Kram på er alla.
    Helena

  36. Grattis Emma och co!
    Jag minns att du någon gång skrev att du har varit ganska skeptisk till egna barn, innan du fick din första. Om skrivandan faller på någon gång, kan du inte berätta mer om hur du tänkte då och hur dina tankar har förändrats? Jag är själv väldigt skeptisk till kids för jag är så rädd att förlora min frihet.

  37. Jag blev så himla glad för er skull när jag såg den här bilden på insta, grattis!!!
    Dock ser det ut som att din återkomst till WoW får vänta ännu längre nu 🙂

  38. Tjolahopp….nu kunde du inte hålla dig längre 😉 Jag såg minsann att magen putade lite misstänkt på ett av korten från Varberg!

  39. Stort grattis! Hamnade på din blogg första gången när du var gravid med Leo och jag var gravid med min dotter (som fyller 2 år i november) och nu är du gravid igen och även jag (vecka 9). Lite roligt på nåt sätt. Underbar blogg skriver du som jag läser dagligen. Hoppas ni haft ett roligt kakas idag. Grattis till nr 2 igen 🙂

  40. Men åhhhh! Grattis! Hoppas att du mår bra. Har följt din blogg i några år och det ska bli så kul att följa er graviditet! Jag ligger själv och klappar på min mage. Vår dotter ska få en lillebror i mars : ) kram Linda

  41. Åh, herregud så roligt, härligt & alldeles underbart! Hoppas att du mår bra (och att det får fortsätta så) och att du kan njuta till fullo! 🙂 Många lyckönskningar härifrån 🙂 Kramar Hanna

  42. Stort grattis! Så glad för er. Bebis verkar komma till en underbar familj o buse kommer bli en härlig storebror 🙂 All kärlek och lycka till! Kram

  43. Sâ fantastiskt roligt, Emma ! Kvinnor är gjorda att fâ barn och bli förälskade i dem tills de blir stora och klarar sig själva. Naturens sätt att skydda de smâ frân allt ont med en mamma som vakar över dem som en hök ; speciellt i dessa moderna tider. Nu hâller jag tummarna till Pyret tittar ut ! 🙂 Kram

  44. Stort Grattis!!!!
    Jag undrar samma som Linnea. Berätta gärna om hur du kände när du kände att du var skeptisk till barn. Och vad som ändrade dig?! Intressant. Linnea skrev att hon var rädd att förlora sin frihet.
    Jag har känt likadant. Jag är 47 och har faktiskt inte velat ha barn! Så jag är utan barn och det känns helt underbart. Faktiskt. Låter konstigt. MEN jag har och har alltid haft frihet istället vilket jag tycker är så underbart!
    Det är absolut en fin gåva att få barn! Det tror jag. Men jag har aldrig sett mig med barn och aldrig kännt för att skaffa några så då skaffar man ju inga. Man skaffar ju inte barn för att andra gör det eller för att det ska vara så! Utan för att man VILL ha barn!
    Men jag, har valt friheten istället! Passar mig som handen på en handske!!! 🙂

    Lycka till!!!

    1. Buse var ju inte planerad, så hade det inte hänt tror jag inte att jag hade skaffat barn. Men så blev jag gravid och allt förändrades. Jag tror att det är så – det bara händer. Och nu kan jag liksom inte tänka mig något annat. Det är två olika liv med olika charm, men min Buse är ju mitt allt och jag kan inte tänka mig hur det skulle vara utan. Han berikar mitt liv på fler plan än jag kunde tro. Och nu är det en fas i livet som kommer vara väldigt annorlunda den man hade innan man hade barn, men sen växer de upp och flyttar ut och då är man där igen. På samma plats, bara med lite andra minnen.

      Så det finns ju inga ”rätt eller fel” i det där. Vill man så vill man och ibland kanske man tror att man inte vill för att sen bli så förbaskat lycklig över att det faktiskt hände, så att man fick uppleva det här. Och ibland vill man så att man går sönder men man får inga barn ändå.

      Livet är orättvist så sätt antar jag, men utan rätt eller fel.

  45. Stora grattiskramar till er alla tre!! Hoppas du mår bra och att du kan njuta av känslan att bära på ett liv:)

  46. Gratulerar till familjen 😀 sitter nu med några tårar i ögonen och fick gåshud på armarna, (även om det kanske låter knäppt att man blir så lycklig för någon annan) men är så glad för er skull 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg