Att kunna bli en av 3 vinnare.

 

mem

 
 

Nu är det återigen dags för en hejdundrande tävling där inte mindre än tre personer kommer bli vinnare!

Det är i samarbete med Memelie (ljuvlig shop, in och kika om ni inte ännu gjort det) som ni nu kan tävla om följande:

Förstaprisvinnaren får välja valfri jacka ut shoppen (utbudet ser ni här).

Andraprisvinnaren får välja valfri klänning (de ser ni här).

Och tredjepristagaren får valfritt smycke från Kiwi! (Här).

Och det enda du behöver göra för att vara med är att :

1. Hitta ditt absoluta favoritplagg/favoritsko/favoritsmycke ur butiken

2. klistra in länken till din favorit i en kommentar här nere och

3. berätta vad för nån slags skoj du skulle tagit med din tjusiga favorit på om den fanns i din garderob.

4. Gilla också gärna Memelie på fejan här.

Det var allt!

Tävlingen pågår till och med den 23/10 kl 13:00.

Lycka till!

 

starli

Rekommenderade inlägg

53 thoughts on “Att kunna bli en av 3 vinnare.

 1. Det här blev min favorit:
  http://www.memelie.com/sv/dam/kiwi-halsband-svart-och-vitt-25-mm.html

  Jag älskar halsband! Man kan aldrig få för många! Och det här skulle passa perfekt även på jobbet där jag måste vara lite lätt ”tråkig” och byråkratisk. 🙂 Perfekt färg som passar till det mesta och ett trevligt litet budskap om att kärlek är det viktigaste av allt. Jo, ett fint vardagssmycke att bära på jobbet. 🙂

  Gillar på FB också.

 2. Jag fastnade genast för den här underbara kappan http://www.memelie.com/sv/dam/blutsgeschwister-swinging-edie-coatlet-gra.html och vart skulle den då ta mig? Till universitetet så klart, det är en självklar plats för mig och egentligen krävs inget vidare äventyr just nu (för även om Teneriffa stundar anar jag att det är för varmt för en kappa på ett sådant äventyr. Precis vad jag behöver). Så ja, en kappa att ta på intellektuella äventyr i en storstad som heter Göteborg.

 3. http://www.memelie.com/sv/dam/trollied-dolly-pussh-the-boat-out-dress-gul.html

  Jag tänkte berätta vad Klänningen skulle sagt, efter kvällen med mig:
  ”Den som bar mig i kväll tog mig till ett alldeles speciellt ställe. Jag har faktiskt aldrig sett något liknande. Runt om mig snurrade och dansade folk. De skrattade, log, kramades och umgicks. Tjejer med vackra klänningar (även om jag var vackrast), läppstift, håruppsättningar och hårblommor. Killar med finskor, gubbkeps och skjorta. Det var som att komma tillbaka i tiden. Och jag trivdes så otroligt bra. På vägen hem såg jag skyltar där det stod ”Rockabillyfest”. Så, då förstod jag. Det var där vi dansade loss, jag och min ägare, tills svetten lackade. ”

 4. Jag skulle vilja vinna andrapriset för jag älskarälskarälskar fina klänningar! Om jag vann hade jag velat ha den här: http://www.memelie.com/sv/dam/finders-peepers-dress-svart-origami.html
  Om jag vinner klänningen skulle jag ta den på en kväll med mina fantasiska vänner! Vi skulle dricka drinkar och äta sushi och under kvällen skulle jag berätta för varje vän hur bäst och fin den är som finns i mitt liv och ställer upp bortom all sans under denna tid när jag mår dåligt. Det skulle vara så fint att få klä upp sig, ha roligt och ge tillbaka lite till mina vänner. Det händer inte så ofta i den depressionsbubbla jag befunnit mig i de senaste 6 månaderna. Men mina vänner har ändå funnits där och därför är jag dem evigt tacksam!
  Jag har även gillat på Facebook!

 5. Oj, kommentaren kom inte med i sin helhet?! Men alltså, jag firar ett år på nya jobbet den22/10 och vad vore det väl inte att få fira in med bästaste mest glädjesprudlande vackraste kappan, en fröjd både för mig och andra. Att sprida glädje är att sprida värme och lycka

 6. Den här vill jag verkligen ha!
  http://www.memelie.com/sv/dam/fever-london-topsham-coat-svart.html
  Den hade jag haft på mig när jag ska träffa min mamma som jag inte har haft någon bra kontakt med på över 20 år… Nån gång ska vara den första (säger man ju), och med den här kappan hade jag känt mig både fin och säker i det här första nervösa mötet…och skoj tycker jag verkligen att det blir!
  Jag gillar på FB.
  Håller tummarna!

 7. http://www.memelie.com/sv/dam/fever-london-romilly-prom-dress-cream.html

  Å denna härliga lilla caramellen och jag skulle genast packa väskan och styra färden mot Paris… Där skulle den få spankulera omkring med mig i ett par lika fab skor och fönstershoppa dom dyra märkena, sitta vid ett litet trottoarcafe och njuta en espresso och croisannt.
  En liten egentids-boost helt enkelt, den där lilla pralinen till klänning, och jag…

  kram Maja
  The House and life Of mine
  http://rundvandring.blogspot.com

 8. Denna klänning vill jag mer än gärna vinna. http://www.memelie.com/sv/dam/rino-korsbar-astoria-svart.html
  Jag har haft så svårt att hitta tillbaka till min gamla klädstil, efter graviditeten. Nu när jag har äntligen börjar få tillbaka kroppsformen, så märker jag att jag har svårt att hitta kläder som ”är jag”. Jag vill känna mig fin, kvinnlig och i min garderob finns stora, lösa tunikor som inte är jag längre. Jag skulle vilja använda denna klänning på våra vänners barndop, tjejkvällen, julafton, nyår där jag helt enkelt får känna mig fin och njuta av att jag inte bara en bra mamma utan också vacker.

 9. Här fanns det mycket snygga kläder, helt i min smak!
  Men eftersom jag går frysande fram genom den kalla
  ruggiga årstiden, som precis börjat, så blev denna jacka
  mitt val: http://www.memelie.com/sv/dam/fever-london-topsham-coat-svart.html
  Den kommer ju att hålla mig både varm och snygg, i London..
  Där dottern och jag kommer att ”smaska och snaska” oss fram, dricka afternoon tea,
  äta hos Jamie Oliver, fika på Harrods, och då måste man ju bara vara rätt klädd..
  Ha det så gott/ Marie i Visby

 10. http://www.memelie.com/sv/dam/fever-london-topsham-coat-svart.html
  Jag skulle ta den här urtjusiga kappan till Paris på våren när Körsbärsträden blommar nedanför eiffeltornet. Vi skulle gå på café och äta beskvier och dricka te och njuta av våren. Det här är ju rena dagdrömmarna. Men det är drömmen om vad jag och min kappa skulle göra. Men egentligen kommer den nog bara skydda mig i snålblåsten på väg mot högskolan där jag får förverkliga en annan dröm. Drömmen om en utbildning som leder till ett drömjobb

 11. Tänk att jag inte visste att denba underbara butik fanns innan jag läste ditt inlägg från Busens födelsedag när du hade dina ursnygga byxor på dig från Mamelie. Och nu en tävling. Varför inte prova lyckan. Att välja ett favoritplagg går inte för det finns så många, tex byxorna du hade på dig, den gula kappan

  1. Hela mitt inlägg kom inte med… Ja som sagt är alla plagg helt underbara! Men denna klänningen skulle jag ha så mycket nytta av. Fest, jobbet eller en dag man bara vill vara lite fin, med en gröve kofta till kan den nog passa en helt vanlig dag. Färg dpelar ingen roll men så fin denna klänning är https://www.bloglovin.com/link/post?post=1752797851&blog=3195340&link=aHR0cDovL2F0dHZhcmFuYWdvbnNmcnUuZWxzYXNlbnRvdXJhZ2Uuc2UvdGF2bGluZ2FyL2F0dC1rdW5uYS1ibGktZW4tYXYtMy12aW5uYXJl&group=3195340&frame=1&frame_type=b

   1. Men örligt. Fel igen… Jag måste vara klantigast i världen. Har försökt kopiera länken till den svarta figursydda underbara klänningen med svart ärm men ja mobilen vill inte som jag. Så nu får det vara såhär.

 12. Alltså, nu föll jag ju helt pladask för ”Fever London Clerkenwell Dress” (http://www.memelie.com/sv/dam/fever-london-clerkenwell-dress-morkgra.html), även om min just nu höggravida kropp inte riktigt ryms i ett sånt tjusigt fodral, så nu vill jag ju för allt i världen inte vinna något förstapris utan helst av allt ett andrapris.

  Jag skulle ta med det där fodralet på alla möjliga tänkbara äventyr så snart jag kommer i den efter förlossningen. Primärt skulle jag vilja säga nyårsafton men det kan vara aningen optimistiskt eftersom det kommer att vara c:a en och en halv månad efter BF. Jag tror banne mig att en post-preggokropp behöver just en sån där uppiggande powerklänning för att känna sig lite mer tillfreds.

  1. Jag väljer detta fantastiska sommarkoncentrat till klänning! Hade den bott i min garderob så hade jag tagit med den på alla dagars event och så hade jag haft sommar i kroppen året runt!

 13. http://www.memelie.com/sv/dam/emmy-design-the-miss-fancy-pants-skirt-black.html
  Himmel & plättar – när jag blir stor, så ska jag nog köpa ett av varje plagg hos Memelie, vilka absolut überbedårande plagg! Just i skrivande stund blev jag emellertid MEST förälskad i denna ljuvliga kjol med klänningkänsla som ser ut att vara så där fantastiskt figursmickrande och som sålunda skulle bli mitt förstahandsval i alla lägen då jag vill vara fin – men
  främst skulle jag nog gå på Depeche Mode-konsert den 9 december..! 😉

 14. Jag hade definitivt önskat att denna little black http://www.memelie.com/sv/dam/fever-london-portland-dress-svart.html fick följa med mig och maken på vår Karibien kryssning i januari. Jag skulle bära upp den med snygga leopardklackar och uppsatt hår. Jag skulle dansa hela kvällen med min man och drömma oss tillbaka till bröllopsdagen. Sen skulle jag givetvis locka kaptenens på en av kaptensmiddagarna till en dans! Tror ni denna klänning lyckas med det? 😉 Jag gillar på FB, Tina Carlström.

 15. http://www.memelie.com/sv/dam/fever-london-topsham-coat-svart.html Öppet brev till du vackra jacka! Du och jag kommer få mycket roligt tillsammans! Vi kommer gå barnvagnspromenader, åka bil, gå och handla, lämna och hämta på dagis och alla andra vardagssysslor. Men, sen kommer helgen och då kommer vi få åka på äventyr ihop! Vi får gå på bröllop, fönstershoppa på stan, gå på bio och mycket annat skoj. Ibland kommer vi vara ifrån varandra, du får till exempel stanna i hallen över natten. Men jag kommer aldrig gå med på att lämna dig i en gammal sliten garderob på restaurangen, nej där går gränsen. Antingen är det du och jag, annars får det va!!!

  Jag gillar redan på fb (maria mattson).
  Delar tävlingen på fb https://www.facebook.com/maria.mattson.969

  Mvh Maria

 16. Detta är min favorit http://www.memelie.com/sv/dam/rino-prastkrage-rodprickig.html.
  Ja skoj och skoj tillställning jag skulle ha på mig min favorit kanske är fel ordval men när jag förklarar närmre så kanske det blir begripligt. Jag skulle ta på mig denna färgglada pärla på min älskade och fantastiska mormors begravning. Min mormor älskade fester och försökte alltid komma på en anledning till att vi i familjen skulle ses för att dansa, skratta, äta gott och umgås. Hon var speciellt mån om att alla barn skulle vara med, stora som små. Sen brukade min älskade mormor säga att hon inte kunde förstå varför gamla människor skulle vara så tråkiga jämnt och ha beiga, gråa och bruna kläder. Nä mer färg och skratt sa hon. Så för att hedra min mormor på hennes allra sista fest, sin begravning, skulle jag ha på mig en glad, färgstark och sprudlande klänning som speglar precis samma egenskaper som hon hade. För sån var hon <3

 17. Fever London Erika Dress http://www.memelie.com/sv/dam/fever-london-erika-dress-beige.html

  Alltså vad finns att tillägga? Det här är nog det snyggaste jag sett i klänningsväg sen jag vet inte NÄR! Jag skulle ta med den på ett kanske inte så festligt tillfälle, men nog så viktigt att vara snygg på- första dagen på jobbet efter mammaledigheten! Släntra in lite nonchalant, fabulöst snygg och bara sätta igång med att vara effektiv liksom?

 18. Jag är självklart med och tävlar <3

  Mitt absoluta favorit plagg är denna über söta klänning: http://www.memelie.com/sv/dam/trollied-dolly-twist-n-shout-dress-teal-spotty-dotty-turkos.html
  Jag skulle ta med denna klänning på massa roliga tillställningar. Den skulle först få visas upp på höstfesten jag ska på i november, och sedan på utlandsresan i vinter. Den kommer även passa till våren och sommaren, och då vet man aldrig vad den får vara med om 🙂

  Gillar Memelie på FB: Frida Bergner

 19. Oh, Denna grå kappa andas flärd och glamour
  passar perfekt till min klänning och mina skor
  Den skulle jag bära var gång jag träffar min man
  för ingen förstår att uppskatta mig såsom han
  och jag vill vara den vackraste han nånsinn sett
  så att han alltid vill ha mig innerligt och hett
  Så trygg och elegant skulle jag mig alltid känna
  att jag aldrig skulle säga att rodnanden är solbränna
  För en vacker kappa klär alltid envar kvinna
  och jag skulle bli lycksalig om jag denna fick vinna
  *
  http://www.memelie.com/sv/dam/blutsgeschwister-swinging-edie-coatlet-gra.html

  Hälsningar
  Kicki Kronborg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *