Att ha fyllt år.

 
AT2B2379

 
 

Jomen, jag fyllde ju år i tisdags.

33 för att vara exakt.

När slutade man minnas hur gammal man är, eller är det bara jag? Nu för tiden när någon frågar måste jag tänka efter innan jag svarar, för jag är inte riktigt säker.

Vad fyller jag nu? fick jag fråga mannen hela veckan innan. Är det 33? 32? 34?

Det spelar liksom längre ingen roll.

 
 

AT2B2381

 
 

Och jag fick världens finaste presenter! Världens.

Av mannen (och Buse såklart, han är mycket generös) fick jag en klocka jag dött efter hur länge som helst; en lite herrinspirerad sak från Michael Kors med guld och blå urtavla. Kärlek på den, alltså. Och så fick jag påfyllning av den enda skönhetssaken i världen jag helt enkelt inte klarar mig utan; Cliniques dark spot corrector serum. Världsbäst. Jag får panik när det börjar låta ur pumpen och man vet att den snart, snart är slut. Min hy klarar sig inte utan.

Och så fick jag böcker! Böcker är bra.

 
 

AT2B2464

 
 

Banditen hade såklart skickat paket. Hon gör sånt, tokan, skickar grattiskort med ballonger på till Buse när han fyller år och skickar ljuvligt pastellrosa, prassliga paket till hans mamma när det är hennes tur.

Jag älskar henne hejdlöst för det där. Omtänksamheten. Punktligheten. Det är få förunnat att få ha en sån människa i sitt liv.

 
 

AT2B2467

 
 

AT2B2471

 
 

Av henne fick jag en fantastisk, supermjuk tedysjal i vitt och det nättaste lilla Lite Kalabalik-armband man kan tänka sig.

Är inte det kärlek, så säg.

 
 

AT2B2472

 
 

Och så blommor såklart.

Eller ja, inte såklart – jag blir lika chockad varje gång det kommer. Till mig liksom, vem skickar blommor till en gift morsa på landet. Men jo; det gör min Petra, vacker bukett så fint ihopsatt att jag undrar om hon inte gjort det själv. Och Tailsweep!Hur fint?! Kan inte nog berömma de där (och har du en blogg så för guds skull signa upp dig hos dom på momangen).

Och annars?

Annars gick, som ni vet, dagen åt att måla sovrummet i Kalklitirblått, fotografera sänggavel och pussa på den vackraste mannen i världen och den där lilla virrtotten med lockarna som jag fortfarande inte för mitt liv kan begripa hur vi lyckades så bra med. Och på jobbet igår fick jag ett tjusigt armband från Helle och en helt fantastisk bukett med tulpaner och rosor av Nelly.

En ljuvlig födelsedag, med andra ord.

Trots att det slutat vara viktigt hur gammal jag egentligen blir.

 

slut

29 kommentarer till “Att ha fyllt år.

 1. Låter som ett förträffligt sätt att tillbringa sin födelsedag, och det där med ålder är relativt, morfar som passerat åldern av 95 år hävdar ännu att han inte är en dag över 25. Så jag tror vi fastnar där, 25 år 😉

 2. Grattis i efterskott!

  Jag skrev precis samma sak i mitt inlägg nu när jag fyllde den 22 okt. Jag kan inte heller komma ihåg hur mycket jag fyller. Det är bara precis då under födelsedagen som jag har koll sen måste jag också fråga min man. :0) Tur att han har koll.

  Kram Linda

 3. Så fina presenter. Klockan är grymt snygg.

  Å den där ansiktskrämen. I’m i love. Nu slipper jag få frågan från mannen varför jag är smutsig i pannan. No more dark spots.

  Kram

 4. Så mycket fint du fick av de fina runt i kring dig!! Håller med att siffran suddas ut, kom på att vi var lika gamla men kom sen på att jag ”bara” är 32 och blir 33 i januari.. Så inte så viktigt men tycker ändå att födelsedagen fortf är speciell och väldigt mysig!

 5. He he, u r not alone! jeg glemmer også hur gammal jeg er, måste tenka. Og noen ganger kommer det upp et tal på 20 något og det er ju helt fel! 80 model her oxå. 😉

  Så fine gaver (presenter) du fått! Vil oxå ha en MK klokka. og den teddysjalen fikk jeg bare lysst til å mysa mig in i!

  Ha en fin fin torsdag (eller onsdag?)! 😉
  klemmer

 6. Haha! Har hänt att jag fått smygtitta på mitt leg och räkna lite på fingrarna för att jag inte har en susning om åldern…
  Alltså, den där teddysjalen ser ju helt ljuvlig ut, hoppas du visar den på snart och berättar vart den kommer ifrån:)
  Stort GRATTIS och kram i efterskottt!

 7. Vilka fina presenter och en massa omtanke du fick på din födelsedag 🙂 Nu till nästa sak….Jag brukar inspireras väldigt av dig och dina klädval men det får oftast bli billigare lösningar i samma stil. Nästa fredag ska jag för första gången i mitt 8-åriga liv få följa med min kärlek på middag med hans jobb. Vi har nyss träffats och det blir alltså två premiärer på samma gång för mig. Jag har sååååå mycket ångest över vad ag ska ha på mig. Vill vara kvinnlig, sexig och lite rockig för det är min personlighet och jag vill inte behöva köpa nya skor, har ett par rätt ok stövletter som jag kan ha på mig. Men Emma, snälla snälla…..vad ska jag ha för klänning? Jag är 174 lång, plattbröstad och smal som tusan. Vill du hjälpa med tips? Du verkar ha koll på läget 🙂 Kram

  1. Har du kikat på Bongo Dress inne på isacouture.com? Den passar bannemig till allt och är i ett ok prisläge.

   Kram

 8. Åh, jag glömde ju gratulera dig på din ”riktiga” födelsedag!! Stort Grattis fina fina du!! Ha en underbar dag, solen skiner ju! Här blir det hundpromenad på stranden med världens sötaste labbe, dessa hundar – vad vore livet utan dem!! Kram Lisa S i H-viken

 9. Finns inget som heter just så på isas.. Hittade en fin svart där från Marlene Birger men den fanns bara i L. Snacka om ångest för att man vill att ens kärlek ska vara stolt över en 😉

 10. Stort Grattis i efterskott.
  Så fina presenter och blommor du fått av omtänksamma vänner och familj, härligt!
  Ha en riktigt fin Halloween!
  Här ska Matilda snart till skolan där de ska Halloween party och ikväll ska vi gå och trick or treata.
  Kram Bodil.

 11. Ett tips för oss som är födda 1980, om vi faktiskt vill komma ihåg vad vi fyller; så länge du vet vilket år vi har för tillfället så är det lätt som en plätt! I år, alltså 2013, blir vi -80or 20+13=33, år 2045 blir vi 20+45=65. Nice va!? 🙂
  Och stor grattiskram i efterskott!

 12. Det där med ålderna.
  När jag skulle fylla 34 sa jag till alla att det var 33. Högst ovetande förstås för jag trodde verkligen att det VAR 34.
  När sedan sambon rättade mig blev jag ohyggligt förargad och tyckte att han det lilla lammköttet, han är fem år yngre, minsann inte skulle komma här och komma.
  Fick tom ta fram körkortet och börja räkna efter, hahaha…
  Nu vet jag att jag fyllde 39….
  Ser att konversationerna nämner Bongo dressen på Isa.
  det är fortfarande 20% på ALLT hos henne via kod på min blogg.
  Välkomna dit så hittar ni den här:
  http://rundvandring.blogspot.se/2013/10/lat-mig-paminna-om-isa-couture.html

  stor kram och grattis i efterskott finaste Emma!
  ps, blir det lugg snart?

 13. Ett jättegrattis till dig!!
  Visst är det så att åldern får mindre betydelse ju mer åren går.
  För inte svulle man vilja vara utan att fylla år liksom, nä tack.
  Jag vill vara med och fylla år mååååååånga år tIll:)
  En tanke som slog mig innan idag var att jag läser en del ”stora” bloggar, men du har verkligen behållit en ödmjuk inställning. Det lyser verkligen igenom att här finns en varm människa med ett stort hjärta.
  En fin helg önskar jag dig!
  Kram Anna

 14. Grattis, grattis lite i efterskott. ^^
  Det här med att glömma bort hur gammal man är, sånt är jag expert på. Jag ser på mina barn att de blir större men själv stannade jag nog runt 30 (min man påstår att jag redan fyllt 40 år). >.< Jag tycker inte att åldern spelar någon roll längre, finns annat som tar upp mina tankar mycket mer. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg