Att ha väntat ihjäl sig.

 

AT2B4780
 
AT2B4782

 
 

Som jag har längtat!

För vad som känns som en evighet sen beställde jag en Tine K-stol av Annelie på Inreda.com – trots att jag visste att det var leveranstid på den. Jag är annars inte en sån som fungerar så bra med just leveranstider; jag är liksom inte så bra på att vänta.

Men den här stolen, den har jag suktat efter. Länge. Och funderat på, länge, innan jag slutligen bestämde mig.

Och idag kom den!

I ett stort paket, hem till mig som helt oförstående tog emot DHL och undrade vad tusan det var för schabrak som kånkades in i mitt kök, om det var mannen som beställt nån obskyr bildel från Tyskland eller kompletterat sin cykel med en ram till. Men efter en blick på etiketten och ett avsändare Tine K Home fladdrade hjärtat till i bröstet och jag mindes. Stolen. Den jag väntat på så länge. Den som skulle stå bredvid skåpet i vardagsrummet och vara vacker i sin naturlighet.

Och nu är den här. Vackrare än jag kunde föreställa mig, särskilt mot Kalklitir-färgen som kommit till långt efter jag beställde.

Tänk vad en stol kan göra med en tisdag.

 

 

kudde | soul of maia

 

slut

22 kommentarer till “Att ha väntat ihjäl sig.

  1. Åh va härligt! Jag som precis sitter och funderar på om jag ska beställa den där vackra marmorskärbrädan från house doctor trots 8 veckors leveranstid… Men det kaaanske är värt väntan! 🙂

    1. Ha ha det bästa är att när det väl kommer har du glömt bort att du beställt, så det blir lite julafton 🙂

  2. Det var droppen, nu gick det inte att motstå längre!!! Underbar stol förvisso men klickade precis hem färgen. Sitter med samma förutsättningar i hus som du och ditt sätt att så kärleksfullt beskriva det snea, det dragiga, det asymetriska och själsliga får mig att bli så glad och stolt över mitt eget. Hoppas nu färgen kommer trivas lika bra hos mig som den uppenbarligen gör hos dig. Du är en stor inspiration Emma, tack!

  3. Så fint det blev! Stolen i kombination med färgen blev som du skriver fantastiskt bra! Inte dumt att kunna överraska sig själv sådär med ett paket…. 🙂
    Kram!

  4. Så snygg. Den har jag också sneglat på. Idag kom min kalklitir. Hoppas det blir lika fint som hos er. Kram

  5. Sanslöst snyggt!!
    Kul med en surprice;) Det där har hänt mig med, man har beställt något efterlängtat
    och ”lyckas” sen glömma….;) Hände häromdagen med ett par stövlar=)

    Kram
    Adela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg